Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
snaph_shot => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (13.2.2016 19:40:11)
18 yaşıma girdim sayılır hala sivilcelerim geçmedi biraz sınav stresi yapmıştım orda başladı ve hala devam ediyor
Her iki yanagımda elmacık kemiginin hemen altında sıvılceler baya yogun
Günlük dışarı çıkarken falan arkadaşlarla bir yerde oturmaya bile gitmek istemiyorum (erkek arkadaşlar arasında sıkıntı çekmıyorum ama kız varsa hiç gitmiyorum)

Ne önerirsiniz gerçekten artık kafayı yemek üzeriyim lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin.

snaph_shot => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (13.2.2016 19:43:13)
Up lütfen yardim edin şu kardeşinize

snaph_shot => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (13.2.2016 20:26:10)
Up lutfen

frenick53 => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (13.2.2016 21:00:43)
bro geçmez hele kocakarı fikirlerini hiç uygulama dahada beter olur ben gibi. gittim zoratenin kullanıyorum zor ama ypacak bişey yok.

Guest-8FB5351A6 => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (13.2.2016 21:29:14)
Maske tak

Konuyu Hortlatan Adam => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (13.2.2016 21:31:35)
Kezzap dök, ne sivilce kalır ne sen kalırsın.

Xticaretsepeti => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (13.2.2016 21:52:20)
Acnemax One Night(16.08.2013)
Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmıştır.

Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmış olup, gönüllülerin %83,3 ünde 12 saat içerisinde belirgin iyileşmeler saptanmıştır. Acnemax One Nightın sorunlu bölge üzerine çok az miktarda uygulanması etkisini göstermesi için yeterlidir.

Daha ilk dakikada sürülen bölge üzerindeki reaksiyonu fark edecek, saatler sonra sivilcenizin sönüp iyileşme sürecine girdiğine şahit olacaksınız.

Şayet sık sık sivilce problemi yaşayan ve uzun süre onlarla yaşamak zorunda kalan biriyseniz, daha ilk denemenizden itibaren bu eşsiz formülü yanınızdan ayırmak istemeyerek, çantanızın, valizinizin, kısaca hayatınızın bir parçası haline getireceksiniz.

Bu mucizeden yararlanmak, sizi rahatsız eden sivilcelerinizden inanamayacağınız kadar kısa süre içerisinde kurtulmak için tek yapmanız gereken Acnemax One Nighta sahip olmak.

http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_81809

snaph_shot => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 12:04:11)
quote:

Orijinalden alıntı: Üfler

Maske tak

Komik sey

snaph_shot => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 12:05:55)
quote:

Orijinalden alıntı: Xticaretsepeti

Acnemax One Night(16.08.2013)
Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmıştır.

Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmış olup, gönüllülerin %83,3 ünde 12 saat içerisinde belirgin iyileşmeler saptanmıştır. Acnemax One Nightın sorunlu bölge üzerine çok az miktarda uygulanması etkisini göstermesi için yeterlidir.

Daha ilk dakikada sürülen bölge üzerindeki reaksiyonu fark edecek, saatler sonra sivilcenizin sönüp iyileşme sürecine girdiğine şahit olacaksınız.

Şayet sık sık sivilce problemi yaşayan ve uzun süre onlarla yaşamak zorunda kalan biriyseniz, daha ilk denemenizden itibaren bu eşsiz formülü yanınızdan ayırmak istemeyerek, çantanızın, valizinizin, kısaca hayatınızın bir parçası haline getireceksiniz.

Bu mucizeden yararlanmak, sizi rahatsız eden sivilcelerinizden inanamayacağınız kadar kısa süre içerisinde kurtulmak için tek yapmanız gereken Acnemax One Nighta sahip olmak.

Tesekkurler hocam

tırışka => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 12:49:03)
Surattaki yağlanmadan oluşan sivilceler düzenli sabunla yıkarsan geçebiliyor. Fakat ergenlikten,hormonal bozukluktan, stresten kaynaklanan sivilceler sorunun köküne inilmeden düzelmez.

merata => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 12:52:22)
Zeytinyağlı sabun süper kurutuyor

Turkish_Cavalry => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 12:54:26)
quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Surattaki yağlanmadan oluşan sivilceler düzenli sabunla yıkarsan geçebiliyor. Fakat ergenlikten,hormonal bozukluktan, stresten kaynaklanan sivilceler sorunun köküne inilmeden düzelmez.

Hocam benim ki ergenlİkten sanırım ben napabilirim?

Nükerbüker => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 12:56:00)
roaccutane kullan içten yok ediyor kremler tarifler vs sadece dıştan temizler içte varsa yine çıkacaktır bu hap ise direkt kökten giriyor sivilcelere internette intihar edersin geberirsin gibi saçma sapan yorumlara kanma bak youtubeda önder çelik diye birisi var onun videolrını izle gör bak her ay bir video çekiyor nasıl düzelmiş görürsün zaten kan tahlili yapıldığı için kullanınca sorun olup olmayacğaıda anlaşılır 6ayda bebek gibi suratın olur biraz geç olacak ama yazın sonlarına doğru falan biter ilacın dahada geciktirmeden git al

iwasmadeforthis => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 13:10:13)
Hayrına up.

Serhat Çakmak => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 13:16:17)
Yapılacak tek şey var, düzenli şeklide yüzünü yıkamak, çünkü dışarı çıktığınız da havanın kiri, pisliği yüzününe yapışır Ergenlik döneminde yüz yağlandığı için onlar temizlenmez ise kalıcı gibi görünür ve yağlı bir yüz insanlara itici gelir, bu yüzden yüz bakım kremleri bulunuyor. Onları kullanmanızı tercih ediyorum. Nemlendirici vb. kremlerde kullanabilirsiniz.

YuriBoyaka => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 13:23:58)
her sabah sabunla yüzünü yıka

yağlı şeyler yeme

bol su iç + spor yap

sivilcelerinle oynama

3 ay sonra baby face surat

Meticulous => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 13:29:40)
quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

roaccutane kullan içten yok ediyor kremler tarifler vs sadece dıştan temizler içte varsa yine çıkacaktır bu hap ise direkt kökten giriyor sivilcelere internette intihar edersin geberirsin gibi saçma sapan yorumlara kanma bak youtubeda önder çelik diye birisi var onun videolrını izle gör bak her ay bir video çekiyor nasıl düzelmiş görürsün zaten kan tahlili yapıldığı için kullanınca sorun olup olmayacğaıda anlaşılır 6ayda bebek gibi suratın olur biraz geç olacak ama yazın sonlarına doğru falan biter ilacın dahada geciktirmeden git al

Rocattune kullananların dudaklarında soyulma falan oluyor mu?

tırışka => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 14:04:40)
quote:

Orijinalden alıntı: DHdeki Kel Adam

quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Hocam benim ki ergenlİkten sanırım ben napabilirim?

Yüzünü yıka ve fazla yağlı şeyler yeme. Muhtemelen azalma olur ama tamamen yok olmasını bekleme. Ergenlik sivilceleri ergenlik bitene kadar çıkacak.

Nükerbüker => Erkeklerde Sivilceleri Kapatmanın Yolu (14.2.2016 23:15:14)
quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Rocattune kullananların dudaklarında soyulma falan oluyor mu?

oluyor ama hametan kullanıyorsun ve dayanılmayacak bir şey değil roaccutanenın 6ay kullanımında sıkıntıları var evet ama dayanılmayacak yüksek irade gerektiren şeyler değiller

Sayfa: [1]