Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.947
Cevap
93
Favori
532.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım çözümü bulan var mı?

    Telefon ekran kilitli beklemedeyken beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyor sürekli , telefonda hiç bir bildirim yok mesaj çağrı vs yok , telefonu kapatıp açıyorum kayboluyor sonra kendi kendine tekrar yanmaya başlıyor sinirlerimi bozuyor bildirim varmış gibi ama hiç birşey yok , neden yanıyor bilen var mı?
  • radyoaktif kullanıcısına yanıt
    g5 ve htc 10 kullandım. g5 in ekran parlaklığı yeterli değil, güneş altında gözükmüyor.
    pil konusunda 5 saat falan açık kalıyor ekranı, htc 10 ile hemen hemen aynıdır.
    gps bilmiyorum.

    ekran yetersiz, ayrıca ghosting sorunu var dedi geçen burada birisi.
    pil yeterli.

    gps ile ilgili yabancı forumlarda da konusu geçmiş, ayrıca bootloop sorunu ile kapanan cihazlar olmuş.

    lg yine sorunlu bir cihazla çıkmış, bence başka telefonlara yönelin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slapert -- 26 Temmuz 2016; 20:13:49 >
  • g5 in ekran parlaklığı yazılımsal olarak kısılmış.Always On unda buna etkisi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 604K serisi kullanıyorum, ilk çıktığında aldım... LG TR garantili

    Yaşanan problemlerin hiçbirini yaşamadım arkadaşlar, hatta toplamda 3 tane orjinal bataryam ve şarj istasyonum var, telefonu hiç şarj etmiyorum direkt bataryasını değiştiriyorum...

    -Gün içerisinde onlarca fotoğraf ve video çekiyorum, problem yaşamadım hepsi ois ile çok kaliteli hele bir manuel ayar varki dillere destan
    -Ggünde en az 2 saat araba yolculuğu yapıyorum bundan dolayı GPS i çok aktif kullanıyorum ve sorun çıkmadı
    -Bluetooth yoluyla spotify uygulamasını kullanrak müzik dinliyorum sorun yok
    -Akşam eve geldiğimde screen mirroring (miracast) kullanıyorum, ara sıra kopmalar oluyor ama onda da sorun yok


    Sapasağlam telefonum




  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    hocam telefonunuz serisi neydi 604k mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikeskin7

    hocam telefonunuz serisi neydi 604k mı ?

    604k şu anda şarj oluyor 15-20 defa çıkartıp taktım şarj oldu her seferinde ama telefonu akşam işten geldikten sonra 1 saat kurcaladım.Bir sorun var ve gözümü korkuttu.G2 nin de ekran sarardı ve dokunmatik bozuldu onu tamire vereceğim.Başka yedek yok elimde.Bozulursa sap gibi kalacağım.
    g5 son LG telefonum olacak bu kesin.
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba telefonu batarya sarj kitiyle birlikte ne kadar süredir kullaniyorsunuz? Telefonun batarya kisminda sürekli batarya degistirmekten dolayı oynama oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyoaktif kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende sizin gibi almadan önce bu forumu takip ettim ve sizin gibi ikilemde kaldım.
    Benim fikrime göre telefonun çektiği bir yerde bu bütün telefonlar için geçerlidir sadece g5 için değil 1 günü çıkarırsın.
    Ekran konusunda parlaklık yeterli mi dersen evet yeterli daha iyi olabilirdi ekranın bana göre sıkıntısı parlaklık değil ekranın yansıtma olayıdır.Ekran özellikle koruyucu jelatin takınca çok yansıtma yapıyor bunu arkadaşımın ve benim telefonumda karşılaştırıp gördük.Bu da görüşü çok azaltıyor.
    Benim telefonumda hayalet ekran vb bir sorun olmadı. Arkadaşların söylediğine göre 604 serisinde sıkıntı varmış olabilir çünkü benimki 605 serisi hepsiburadadan aldım tr garantili 605 serisinden geldi.
    Gps sorunu bende bulunmuyor. Performans açısından memnunum antutu skorunu paylaşmıştım oradanda görebilirsin.
    Telefon kamera konusunda çok başarılı fotoğrafta muhteşem ama video konusunda sıkıntısı var. Video konusunda inşallah bir güncelleme alır.
    Hoparlörü ise kaliteli Htc gibi değil ama bence Htc den sonra en iyi ses veren hoparlör.
    Bana sorarsan Tr garantili 2200 tl geçmeyecek fiyata al derim. Ben memnum kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekrani kirilmaz cam ile mi kullanıyorsunuz beyler?

    Onerisi olan varsa sevinirim

    Kılıf olarak rugged armor aldim spigen sitesinde 39 lira kargo ücretsiz. Cok begendim kılıfı.

    Sadece ekran koruyucu kaldı tavsiye bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun parlaklık olayı rezalet ötesi. Gündüz telefonu kullanmak büyük sıkıntı. Ekran sanki ayna gibi oluyor. Yok efendim hangi açıdan bakarsan bak görüntü kaybı olmuyormus falan hikaye hepsi. Nefret ettirdi gerçekten. Denize gidince telefonun ekranı açmak bile istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pudinkk

    Ekrani kirilmaz cam ile mi kullanıyorsunuz beyler?

    Onerisi olan varsa sevinirim

    Kılıf olarak rugged armor aldim spigen sitesinde 39 lira kargo ücretsiz. Cok begendim kılıfı.

    Sadece ekran koruyucu kaldı tavsiye bekliyorum

    Bende spigen slim armor gold aldım n11.comdan 59tl ..şu arkadan telefonun ayaklıgı olandan..gerçekten herkese tavsiye ederim. Birde google chrome yuklu geliyor telefonda .kendi tarayicisi yok..baska hangi browser ile kullanmami onerirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 27 Temmuz 2016; 0:28:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok net cevap şarj konusunda seni üzmez ama ekran parlaklığı konusu rezalet ötesi. Navigasyon sıkıntısı yok. Gayet güzel çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nowomennocry837

    Hocam merhaba telefonu batarya sarj kitiyle birlikte ne kadar süredir kullaniyorsunuz? Telefonun batarya kisminda sürekli batarya degistirmekten dolayı oynama oluyor mu?

    MErhabalar dostum, 2 aydır kullanıyorum. Ancak ben çıplak kullanmıyorum telefonumu spigenin kristal kılıfı ile kullandığım için 1 gram oynama yapmıyor haliyle.

    http://www.spigen.com.tr/LG-G5-Kilif-Crystal-Shell,PR-1875.html
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bugün gidip İstiklal Caddesi Turkcell bayisinde G5'i bir kere daha inceledim ve bu cihazı almaya karar verdim zira bir kere daha aşık oldum. Kim ne derse desin beğenip beğenmeme zevk meselesi. Sırf 606 yada 607 serisi olursa ithal de alabilirim dedim ama sonradan gene ileride kronik arıza verme ihtimalini düşünüp bir kere daha ithal almaktan vaz geçtim. Yani isterse en ilkel ve sorunlu seri olduğu söylenen 604K serisi olsun yeter ki LG Türkiye garantili olsun.





    Benim mağazada yapmış olduğum testlerde ki izlenimlerim:

    1- Ekran parlaklığı gerçekten yetersiz ama telefonu her zaman güneşin altında ve özellikle güneş gözlüğü ile kullanmayacağım için bu kadar parlaklıkta beni kurtarır kanısına vardım lakin bence telefonun asıl sorunu parlaklık değil yansıma. Zira çok yansıtma yaptığı için parlaklık az geliyor. Umarım G5'e takmayı düşündüğüm Buff ekran koruyucu film daha da yansıtıp görüntüyü berbat etmez.

    2- Telefon sürekli şarj olduğu için pil hep %100 doluydu. Bu sebeple batarya performansını kısmende olsa test edemedim. Ama yedek batarya kullanmayı düşünmediğim için sürekli sök takta yapmayacağım ve haliyle alt kısmın yalama olma ihtimali de ortadan kalkıyor.

    3- Konum olarak, cihazda sim kart olmasa da mağazanın kablosuz ağına bağlanıp konumu açtığımda 1 saniye gibi inanılmaz bir sürede konumu nokta atışı tespit etti. Ama sim kartı takıp konumu, GPS üzerinden buldurmaya çalıştığımda aynı hızı alır mıyım orası meçhul.

    4- Hiç ayar çekmeden default ayarlarda kamerası da beni tatmin etti. Ufak bir yazılım ayarı ile daha da iyi olacağı kanısındayım.

    5- Ve ses kalitesine aşık olduğumu belirtmek isterim. LG'nin bu ses olayı için özel bir firma ile anlaştığını duymuştum.

    Sonuç olarak cihaz beni fazlası ile etkiledi. Özellikle hız konusunda. Zerre takılma yoktu. Snapdragon 820, hakkını vermiş doğrusu. Ayrıca 5.3 inç olması da süper olmuş. Zira 5.5 inç'i tek elle kullanmaya çalışmak zulüm iken bu tam elime oturdu.

    2. el 1700-1800TL arası 1,2 aylık gümüş renk LG G5 arayışım devam etmekte. Bir kaç satıcı ile iletişime geçtim. Hangisi ile anlaşabilirsem cihazı alacağım. Ve bu süre zarfında ithalatçı ile de iletişime geçeceğim. Eğer bana Temmuz ayında üretilen 607 serisini getirip, en ufak bir kronik arıza da telefonu yenisi ile değişim garantisi verir ise ithalatçı da alabilirim. Ama o zamana kadar 604 serisi bile olsa temiz bir LG Türkiye garantili G5 bulma arayışıma devam edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 27 Temmuz 2016; 10:40:48 >




  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikle çoğu kişi spigen Kılıf öneriyorwww.vatanbilgisayar.com/cellular-line-lg-g5-fine-parlak-kaucuk-kilif-seffaf.html

    Bu kılıfla arasında çok fark var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drlevent kullanıcısına yanıt
    Ayarlar genel konum sekmesinde

    Yuksek doğruluk modu acik
    Dusuk güç tahmini lokasyonu acik


    Siz de böyle mi kullanıyorsunuz hocam?
    Dusuk guc tahmini acik mi kapali mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyoaktif kullanıcısına yanıt
    Ekranı neden böyle yapmışlar anlamış değilim, mat ekran koruyucu yansımayı engellese bile bu sefer de parlaklık daha da azalacak iki ucu pis değnek malesef
  • İthalatcı garantili olarak aldıgım 606k seri nolu Telefon ile 2. Gunum. Abartmıyorum ama İyikide almışım..hiç bir sorun yok.. Hız , kamera, gps, parmak izi sensor, fm radyo ,uzaktan kumanda, hızlı şarj ,ekran , snapdragon 820 vs.. daha aklıma su an gelmeyen ozeliklerin hepsi sorunsuz...telefon canavar gibi..yorumlara ragmen ve biraz korkarak almama ragmen ve note3 gibi bir cihazdan gecmeme ragmen bana ilk iki gun cok iyi izlenim verdi..daha fazla fiyat verip bana göre sadece alo deyip ve internete girmeye yarayan ekranı normalden cok cafcaflı ve daha parlak ve hepsi sanki birbirinin aynısı gibi ama su geçirmeyen (!!sanki çok lazımmış gibi:) )olan samsung telefonlardan almamışım iyiki..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 27 Temmuz 2016; 11:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanacars E kullanıcısına yanıt
    Dostum bir önce ki mesajımı okuduğunu varsayıyorum.

    Sen G5'i ithal olarak hangi firmadan aldın? Zira ben İstanbul'dayım ve EVO Bilişim'den alacaktım ki bu kronik arıza ihtimalinden sonra vazgeçtim. Ama yine de bugün EVO bilişimi tekrar arayıp "Telefona, yazılı olarak herhangi bir kronik arızada değişim garantisi verirseniz direkt sipariş edeceğim" diyeceğim. Zira 1800TL'yi çöpe atamam. Şimdi olmasa bile 1 sene sonra kronik arıza verirse gene elimde patlar telefon. Çünkü LG Türkiye garantisi, kronik arızalarda direkt değişim yapıyor ama ithalat servisleri onarmaya çalışıp bazen daha da içine edip faturayı size kesip paranızı hiç ediyor. Yazık günah yani.

    Aynı fiyata temiz 2. el LG Türkiye garantili bir G5 bakıyorum ama eğer bulamazsam ve ithalatçı bana değişim garantisi verirse ithal de alabilirim. Lakin ben ne olur ne olmaz diyerek 607K olan Temmuz serisini bekleyeceğim ki geldiğinde de ithalatçıya 607K olduğunu teyit ettirip öyle alacağım. Çünkü hem o seri daha da sorunsuz olacaktır hemde şu anda ithalatçının elinde sadece Gold rendi var. Ben ise gümüş rengi istiyorum. Umarım 2. partide hem 607K hem gümüş renk gelir ve ithalatçıdan da değişim garantisi alırsam 1800TL'ye direkt sipariş ederim.

    Sen hangi ithalatçıdan ne kadara aldın dostum? Ve 606K olacağını sen önceden teyit ettirdin mi yoksa şansına mı o geldi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 27 Temmuz 2016; 12:07:05 >




  • Orgeneral kullanıcısına yanıt
    Apple, iPhone 5'ten beri fiyat değiştirmedi. Sadece Türkiye'de fiyat arttı. Döviz yükseldiği için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.