Şimdi Ara

LENOVO A7010 NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
22.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar
    Evkur da gördüğüm Lenovo'nun bu modeli henüz Türkiye de yok. Özellikleri iyi görünüyor. Müzik dinlemeyi seven biri olarak öndeki stereo hoparlörler ve Dolby Atmos desteği çok cezbedici. Şu anda Huawei G7 kullanıyorum ve çok memnunum. Bu telefon G7'den geçmeye değer mi? Siz ne düşünüyorsunuz?


    http://www.evkur.com.tr/lenovo-a7010-dual-sim-siyah.html







  • Sayın vaskin77, benim daha telefonum yok ama Yoga Tablet 8" modelini kullanıyorum iki senedir. Malzeme kalitesi çok iyi. Diğer özellikleri de. Hatta söyle diyebilirim ki Casper marka bilgisayarımdan çok daha iyi. Fiyatı konusunda da bir fikrim var. Tasarımını Motorola yapmış ondan bu kadar pahalı olabilir.
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/2599-37113/huawei-ascend-g7_lenovo-a7010/
    http://kiyaslahadi.com/tr/1/707,262/lenovo-a7010-vs-huawei-ascend-g7/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisb99 -- 4 Şubat 2016; 22:01:19 >




  • Telefonun Hindistan satış fiyatı 10,999 rupi. Bu da yaklaşık 474 TL yapıyor. Ev kur cidden iyi tokatlıyor. Türkiye'ye 799–899 TL gibi bir fiyattan gelirse iş yapabilir.

    http://www.smartprix.com/mobiles/lenovo-a7010-p1101d7qp58x

    Not: Türkiye'de ki vicdansız vergilendirme sistemi bizi ne hale getirmiş. Bizim gibi az gelişmiş bir ülke olan Hindistan da 500 TL bile olmayan telefon için iki katı fiyatla gelirse iyi olur diyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 5 Şubat 2016; 1:16:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet gsmarenadaki farlı bir seri. http://www.epey.com/akilli-telefonlar/lenovo-a6010.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ironman


    Bence değmez onun yerine başka marka ve modeller bakılmalı..
    Tanıdıkta var 7010 inceledim ara yüz kötü ekran bana soluk geldi...

    S1 bile 100 lira farkla daha iyi fakat fiatı hakeden bir model değil o da..

    SONY C5 ULTRA VESTEL VENÜS V3 5570 alternatif olur bence

    Arkadaşlar "OXIRON X5" de ilginç bir model. İkitelli'de üretiliyor Türk-Alman ortaklığı ürünü. Sony mercekli 13/5 MP kamera HD 5,5inç Sharp ekran, Yamaha ses yongası varmış. 850TL.'ye ilgi çekici bir model ama kullanan pek yok. İncelemek isteyenlere özellikler sayfasının bağlantısını aşağıda verdim.

    http://www.oxiron.com.tr/assets/specifications.pdf




  • Cumartesi günü aldım arkadaşlar. Ahize sesi iyi bu fiyata güzel telefon diyebilirim. Arkadaş burada detaylı inceleme yapmış.https://www.youtube.com/watch?v=HxxEP1xEfh8

    Yurtdışında vibe diye geçiyor. Türkiye'de A7010
    vatanda hafta sonu indirimini takip edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _denzel_

    Evet sanırım öyle oldu bu akşam sıfırlıycam cihazı olmazsa direk intelicell e yollarım tabi birkaç gün denerim bu sekilde benim cihaz paralel ithalat zaten şu an medimarkt ve vatan da o dediğiniz fiyatlardaki cihazlarda paralel ithalat garantili,ekran parlaklığına gelirsek bu da çok iyi oldukça parlak ekranı var gün ışında görebiliyorsunuz huawei g8 bu konuda sınıfta kaldı örneğin,fiyat olarak uygun bir cihaz tabikide mesela meuzi mx 4 alacaktım vazgeçtim,huawei g8 de öyle türkiyedeki seride çift hat yok

    Bimeks te 894 TL ye düşmüş.Baya makul seviyeye geldi bence.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/150492/lenovo-a7010-black.aspx




  • Kardeş ben Vatan Bilgisayarda inceledim çalışanlar bir kaç fotoğraf ve video çekmişler. Hiç de, öyle puslu kumlu değildi. Tersine beni çok şaşırttı şıkır, şıkır görüntüler almışlar ben açıkçası beklemiyordum. Ekranı geçişleri de, hızlı bir aksama yada donma belirtisi algılamadım sesini anlatmama gerek bile yok tek rakibi HTC onun dışındakiler ne nitelik ne de, ses gürlüğü ve tokluğu açısından rakip bile olamazlar buna 1.500-2.500TL. bandında satılanlar da, dahil. Aşağıdaki bağlantıdaki videoyu incele bence. Son olarak mağazada görüp, kurcalamadan karar verme bence sınıfının üstünde bir makine.

    https://www.youtube.com/watch?v=QEZ7peevpYU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 26 Mayıs 2016; 2:18:39 >




  • Buyrun beyler incelemesini çektimhttps://www.youtube.com/watch?v=632UQJytycw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtar72

    Kardeş ben Vatan Bilgisayarda inceledim çalışanlar bir kaç fotoğraf ve video çekmişler. Hiç de, öyle puslu kumlu değildi. Tersine beni çok şaşırttı şıkır, şıkır görüntüler almışlar ben açıkçası beklemiyordum. Ekranı geçişleri de, hızlı bir aksama yada donma belirtisi algılamadım sesini anlatmama gerek bile yok tek rakibi HTC onun dışındakiler ne nitelik ne de, ses gürlüğü ve tokluğu açısından rakip bile olamazlar buna 1.500-2.500TL. bandında satılanlar da, dahil. Aşağıdaki bağlantıdaki videoyu incele bence. Son olarak mağazada görüp, kurcalamadan karar verme bence sınıfının üstünde bir makine.

    https://www.youtube.com/watch?v=QEZ7peevpYU

    * * * *
    7010 un radyosu var mı ? 6010 ile arasında kaldım. Önemli olan radyo ve fotoğraf video kalitesi gece gündüz çekimlerde. Siz aldınız mı ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.