bilinmeyen bir hata oluştu (53) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Apple - iPhone - iPad >> Programlar, Yazılım sorunları
intikad => bilinmeyen bir hata oluştu (53) (3.1.2016 00:53:17)
Arkadaşlar telefonun ekranı kırılmıştı değiştirttim ardından formatlayıp güncelleyeyim dedim güncellemenin yarısında başlıktaki hatayı verdi ve şuan telefonu güncelleyemiyorum. ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? Telefon iPhone 6 plus.

brtvrdrl => bilinmeyen bir hata oluştu (53) (3.1.2016 01:02:51)
Home tuşu hatası, telefonun orjinal home tuşunu takman lazım yoksa telefonu güncelleyemezsin. Telefon çöp olur

intikad => bilinmeyen bir hata oluştu (53) (3.1.2016 01:04:47)
quote:

Orijinalden alıntı: brtvrdrl

Home tuşu hatası, telefonun orjinal home tuşunu takman lazım yoksa telefonu güncelleyemezsin. Telefon çöp olur

Telefonun orjinal home tuşunu buna takabiliyor muyuz peki hepsi bir değil mi hocam?

intikad => bilinmeyen bir hata oluştu (53) (3.1.2016 21:35:38)
arkadaşlar touch id değiştiği içinmiş sanırım bu hata. iPhone'larda ekran değişince touch id de değişmek zorunda mı benim eski orjinal touch id yeni ekran ile birlikte kullanılamaz mı? bilgisi olan var mı ?

brtvrdrl => bilinmeyen bir hata oluştu (53) (3.1.2016 21:44:55)
Hocam zaten olması gereksn o, eski touch id yi yeni ekrana takıp telefona monte etmen gerek

intikad => bilinmeyen bir hata oluştu (53) (4.1.2016 01:16:13)
quote:

Orijinalden alıntı: brtvrdrl

Hocam zaten olması gereksn o, eski touch id yi yeni ekrana takıp telefona monte etmen gerek

Yarın telefoncuya gidip öyle izah edecem inşallah düzelir.

Sayfa: [1]