peace_346
=> Silinebilir
(14.12.2015 09:37:10)
Silinebilir
confuest
=> Silinebilir
(14.12.2015 12:31:00)
quote:
Orijinalden alıntı: peace_346 Arkadaslar selam, uydunete gecmeyi planliyorum. Sanirim verdikleri kablosuz modem pek iyi degil. Kablosuz adam gibi bir modem istiyorum. Ne almaliyim? Uydunet fiber icin farkli modem gerekir mi? |
Uydunet'in yeni verdiği modemler wi-fi konusunda gayet yeterli, hangi tarifeyi kullanacaksınız? ve neler yapıyorsunuz bilgi verirseniz size en mantıklısını söyleyebilirim
peace_346
=> Silinebilir
(14.12.2015 14:44:14)
quote:
Orijinalden alıntı: confuest quote:
Orijinalden alıntı: peace_346 Arkadaslar selam, uydunete gecmeyi planliyorum. Sanirim verdikleri kablosuz modem pek iyi degil. Kablosuz adam gibi bir modem istiyorum. Ne almaliyim? Uydunet fiber icin farkli modem gerekir mi? | Uydunet'in yeni verdiği modemler wi-fi konusunda gayet yeterli, hangi tarifeyi kullanacaksınız? ve neler yapıyorsunuz bilgi verirseniz size en mantıklısını söyleyebilirim |
Oncelikle yardiminiz icin tesekkur ederim, 25mbit 150gbkotali tarifeye gececegim, ayni anda ortalama 4 5 cihaz wifi uzerinden bagli olacak 2 3 ethernet portu kullanacagim.
confuest
=> Silinebilir
(14.12.2015 14:49:16)
quote:
Orijinalden alıntı: peace_346 quote:
Orijinalden alıntı: peace_346 Arkadaslar selam, uydunete gecmeyi planliyorum. Sanirim verdikleri kablosuz modem pek iyi degil. Kablosuz adam gibi bir modem istiyorum. Ne almaliyim? Uydunet fiber icin farkli modem gerekir mi? | Uydunet'in yeni verdiği modemler wi-fi konusunda gayet yeterli, hangi tarifeyi kullanacaksınız? ve neler yapıyorsunuz bilgi verirseniz size en mantıklısını söyleyebilirim | Oncelikle yardiminiz icin tesekkur ederim, 25mbit 150gbkotali tarifeye gececegim, ayni anda ortalama 4 5 cihaz wifi uzerinden bagli olacak 2 3 ethernet portu kullanacagim. |
Yeni verilen ZN modemler rahatlıkla yetecektir hocam, yeni modemlerle Wi-Fi problemleri eskide kaldı artık hocam. İçiniz rahat olsun , bizzat kullanıyorum
peace_346
=> Silinebilir
(14.12.2015 15:09:01)
quote:
Orijinalden alıntı: peace_346 quote:
Orijinalden alıntı: peace_346 Arkadaslar selam, uydunete gecmeyi planliyorum. Sanirim verdikleri kablosuz modem pek iyi degil. Kablosuz adam gibi bir modem istiyorum. Ne almaliyim? Uydunet fiber icin farkli modem gerekir mi? | Uydunet'in yeni verdiği modemler wi-fi konusunda gayet yeterli, hangi tarifeyi kullanacaksınız? ve neler yapıyorsunuz bilgi verirseniz size en mantıklısını söyleyebilirim | Oncelikle yardiminiz icin tesekkur ederim, 25mbit 150gbkotali tarifeye gececegim, ayni anda ortalama 4 5 cihaz wifi uzerinden bagli olacak 2 3 ethernet portu kullanacagim. | Yeni verilen ZN modemler rahatlıkla yetecektir hocam, yeni modemlerle Wi-Fi problemleri eskide kaldı artık hocam. İçiniz rahat olsun , bizzat kullanıyorum |
tesekkurler