8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> PlayStation >> Playstation Genel Bölümü
Huertas10 => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 21:35:45)
Arkadaslar, bu mustafa denen yonetici demeye utandigim zat zivanadan cikip bir konumu daha kitlemistir. tam demokrasi zirvedeyken, herkes olumlu olumsuz elestirilerini yaparken bu sahis bir konumun daha fisini cekmistir. attigi mesajda gordugunuz gibi tarafsizlik ile alakasi da yoktur. hakkimda skandal paylasimlar yapan pipboy avatarli arkadasa tebrik mesaji yazmistir! attigi mesajda sanki sirf ben sert elestiri yapiyormusum gibi gosterip, seviyesiz laubali cevaplari gormezden gelmistir. artik bicak kemige dayandi! bu sahsi istifaya davet ediyorum, para filan aliyorsa soz ben verecegim o parayi cebimden, yeter ki ps forumu bu keyfekeder diktatorlukten kurtulsun.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ozitech => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 21:42:05)
Amacın ne senin?

kanov => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 21:45:05)
ölü taklidi yapın gider

KAKÁ => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 21:49:24)
Sen de bokunu çıkardın birader ama, trollsün eğleniyorsun anladık...

MARCO => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 21:50:51)
Sınırsız çizin şu adamı yetti ya baydın allah'ın egonesi.

zugu => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 21:51:18)
Dostum sen hap mı attın neyin kafasını yaşıyorsun.sürekli konular açıyorsun birşeyler yapıyorsun.adam sana insan gibi sebebini söylemiş.sense sanki sana küfür etmiş gibi adamın hakkında konu açıyorsun.

rude. => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 21:54:38)
Yönetici mustafa ya sevgilerimi gönderiyorum başarılarının devamını diliyorum , aldığın 120000 TL yi sonuna kadar hakediyorsun

snakefatih => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 21:56:32)
Kafa güzel

Gny* => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 22:01:50)
Mustafa gene insaflı çocuk konuyu silmiş, ben direkt uzaklaştırma isterdim.

NiTRocy => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 22:02:02)
Mustafa helal olsun sana cok dogru bir hareketti

Baska birseyin rezilligi ile ilgili konu acilmadan sinirsiz ve suresiz ban talep ediyorum sayin yargic

Mustafa => 8 Aralik Yonetici Mustafa Rezilligi (8.12.2015 22:02:04)
Forum üyeleri kimin ne olduğunu biliyor. Bu işi gönüllü yapıyoruz, paraya da ihtiyacımız yok . Ayrıca forum benim değil, üst yönetim benden memnun olmasa fişimi zaten çekerlerdi. Sorun bu tarz üyelerin (sözüm konu sahibine) forumu ısrarla trollemesi.

Yazık gerçekten, diyecek bir şey bulamıyorum. Benimle ilgili bir şikayetiniz var ise konunun yeri burası değil, direkt olarak forum desteğe başvurmalısınız. Adminlerle iletişime geçerek muradınıza erebilir, belki benim fişimi değil ama kendi fişinizi çekebilirsiniz. Bu konuyu da kilitleyeyim, bakalım devamı gelecek mi?

8 Aralık, konu kilit.

@Gny*, bu konu buna sebep oldu kardeşim, şimdi bende uzaklaştırma istiyorum

Sayfa: [1]