Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sıcak Fırsatlar >> Biten Sıcak Fırsatlar
cemon10 => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (2.12.2015 11:36:13)
quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

gg den konuyla ilgili cevap alan var mı ?

İlgili kampanya hareketleriniz incelenmiştir.Vodafone'dan alının bilgi doğrultusunda Vodafone'da yaşanan bir hata sonucunda bu kampanyadan faydalanan tüm kullanıcılara iki adet kod gönderimi yapılmıştır. Gönderilen ikinci kodlar iptal edilmiştir. Vodafone tarafındaki hatadan dolayı tarafınıza tekrar kod gönderilmiş olup Vodafone tarafından tekrar silinmiştir. Vodafone ile iletişime geçerek bilgi talep edebilirsiniz.

Section8 => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (2.12.2015 12:38:20)
Program yeniden kod veriyor. Bu sefer sadece 1 kez yararlanabiliyoruz.

Verilen kodlar sisteme girilmiyor. Zaten kullanılmıştır diye.

Ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

VYC Majoris => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (2.12.2015 21:38:26)
Arkadaşlar kullanmayacak biri kod verebilir mi acaba? Satma amacım falan yok, kullanacağım.

royals => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (7.12.2015 00:09:34)
arkadaşlar
kodu aldım gg den ilk sayfada bahsedildiği gibi girdim ufaklığa bir tane oyuncak kumandalı helicopter alacağım fakat bir tülü indirim uygulanmıyor. indirim kodu uygulandı gösteriyor ve kodlarım altında da duruyor. Acaba neyi yanlış yapıyorum. Nasıl ekstra ekle diyecegim. direk ödeme ekranı geliyor fiyattan da düşmüyor.

royals => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (7.12.2015 00:20:20)
ekteki gibi bugun bana kod geldi fakat kullanılmıyuor.
< Resime gitmek için tıklayın >

VYC Majoris => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (7.12.2015 00:24:29)
Şu mu? Acaba oyuncakta olmuyor mu diye baktım ama oldu bende.

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/revell-glowee-micro-uzaktan-kumandali-helicopter-197986110

hugo__mboy => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (7.12.2015 08:42:03)
Bende kod aldım tanımladım onayladı ama indirim kuponlarım kısmında çıkmıyor. Ne saçma iş.

royals => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (7.12.2015 11:54:12)
quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Şu mu? Acaba oyuncakta olmuyor mu diye baktım ama oldu bende.

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/revell-glowee-micro-uzaktan-kumandali-helicopter-197986110

Yok hocam Ls114 modeli olan quadcopter. 100 taktı gecmesi icin bir iki tane ekstra oyuncak ekledim yanına ama olmadı yinede. Sizde ödeme Ersan'ında mı çıkıyor? Bir ekran görüntüsü atar mısınız? Benim bir yer kacırıyorum

royals => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (7.12.2015 13:32:45)
Benim kodu silmişler... Oyyyyy ne yapıyor bunlar yenisini istediğinde de aynısını veriyor bu defada geçersiz kod diyor.

VYC Majoris => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (7.12.2015 14:39:29)
Sepete gidince çıkıyor veya ürün 100 lira üzerindeyse sepete bile eklemeden 30 lira düşerek gösteriyor fiyatı.

hugo__mboy => Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!! (8.12.2015 08:45:20)
Bana da kupon tanımlı diyorlar. Az önce bez ekledim düştü 30 TL. şimdi sipariş vermek için bir daha girdim bu sefer düşmüyor. dalga mı geçiyorlar?

Sayfa: << < önceki 1 2 3 4 [5]