ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> Türkçe Yamalar >> Yayınlanmış Yamalar >> Ücretsiz Yamalar
uugurlu => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (12.7.2016 22:20:13)
60MB patch sonrasında oyuna giremiyorum hata oldu deyip kapanıyor size de oldu mu arkadaşlar?

Zhorba => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (12.7.2016 22:32:57)
Benim CANIM kardeşim amatörce den kasıt para almadan boş vakitlerde yapılan anlamında.Cümlemin son kısmınıda okusan veya yamanın başlangıç sürecinden beri takip etsen böyle karacahil yorumlar yapmazsın.Ama sizin gibilerin zekası belli okuduğunu yorumlayamama....Ekşi sözlükte sizden çok bahsederler.Benim adamlara attığım mesajların hepsini okudundamı geldin buraya yazıyorsun karacahil.Sana denilecek tek söz bu.Bir toplumu felakete götüren cahillerin kendini aydın zannetmesidir NOKTA.

Yoruma katılan diğer karacahil yukarıda yazdıklarım senin içinde geçerlidir.

Ngnrltkn => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (13.7.2016 02:15:06)
Dizi 8'i başlatınca mektubu okuyor zaten. Mektubu alıp siz okumuyorsunuz.

ukayl06 => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (14.7.2016 00:06:11)
Sayenizde Türkçe oyun oynuyoruz. Çok Teşekkürler arkadaşlar.

1man1 => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (18.7.2016 13:49:37)
Basit bir cinayet vakası görevinde atan var mı ? Çözümünü bulduysanız yazar mısınız ?

Eommaergh => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (18.7.2016 17:34:16)
Yamayı yaptım fakat oyun hata veriyor .exe çalışmayı durdurdu diyor bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan varmı?

_hafiz_ => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (19.7.2016 09:53:02)
quote:

Orijinalden alıntı: gladio81

ilgine teşekkür ederim
oyun codex yıllardır yaptığım gibi kurup üstüne 1,5 güncellemeyi kurup crağını atınca oynanıyor %5 oldu bile fakat data pc yama dosyasını atıcın ca oyun açılırken güm :)

Bende de aynı sorun var. codexi kurup 1.5 yamasını kurunca oyun açılıyor ama tr yama dosyasını klasöre kopyalayıp oyuna girince contiune dediğimde oyundan atıyor. Acaba patchleri kurarken direk 1.5'i yapmak yerine en başından sırayla mı gitmeliyiz? 1.1,1.2,1.3....vsvs????

Mustafa Akyüz => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (19.7.2016 17:54:27)
Merhabalar Bende Güncellemeri Tek Tek Kurdum Sonra Yamayı Kurdum Ama Bir Şey Farkketim Bazı Yerler Türkçe Bazı Yerler İngilzice İngilizce Olan Yerler Nerdeyse %90 Yanlış Bir Şeymi Yaptım Acaba Anlamadım

sMug => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (19.7.2016 21:13:19)
codex dediğiniz versiyon 1.3 sanırım, üzerine ilk önce 1.4, sonrasında 1.5 kurun arkadaşlar.
konuda biraz geçmiş sayfaları araştırırsanız bu çözümden bahsedilmişti.

iSpeedy => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (20.7.2016 15:55:47)
quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Akyüz

Merhabalar Bende Güncellemeri Tek Tek Kurdum Sonra Yamayı Kurdum Ama Bir Şey Farkketim Bazı Yerler Türkçe Bazı Yerler İngilzice İngilizce Olan Yerler Nerdeyse %90 Yanlış Bir Şeymi Yaptım Acaba Anlamadım

Dlc yamasını da indirmeniz lazım. dlc_20 klasorune atacaksınız. Oyunun kurulu olduğu yere girin eğer dediğim isimde klasör varsa dlc yamasını da indirin sorununuz düzelir.

iSpeedy => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (20.7.2016 15:56:44)
Yamayı yapacak arkadaşlar tüm updateleri sırası ile kursunlar. 1.1,1.2,1.3,1.4,1.5

Hands0meJack => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (20.7.2016 18:48:59)
quote:

Orijinalden alıntı: 1man1

Basit bir cinayet vakası görevinde atan var mı ? Çözümünü bulduysanız yazar mısınız ?

+1

Fet633 => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (20.7.2016 22:02:41)
Kardeş oyunun %5 deyim. Giriyorum 1 dk sürmüyor ekran donup kalıyor. Yamadan diye düşünüyorum. Napacaz şimdi.

_hafiz_ => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (20.7.2016 23:07:00)
quote:

Orijinalden alıntı: sMug

codex dediğiniz versiyon 1.3 sanırım, üzerine ilk önce 1.4, sonrasında 1.5 kurun arkadaşlar.
konuda biraz geçmiş sayfaları araştırırsanız bu çözümden bahsedilmişti.

teşekkürler.

NeoJun => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (21.7.2016 14:21:23)
Öncelikle selamın aleykum beyler ben codexsi kurdum v1.0 patchını kurdum v1.21 patchını kurdum 1v.31 patchını kurdum sonra tr yamayı kurdum sonra oyunun sımgesıne bastıgımda calısmayı durdurdu diyor direk v1.4 ve v1.5 codex için yok diye biliyorum ben ama yorumlarda var diyorsunuz linkleri varsa atarmısınız kota felan kalmadı şu oyun için zararlı çıkmak istemiyorum başka bir çözümü varsa onuda yazabilirsiniz şimdiden Teşekkürler

OptimizedSettings => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (21.7.2016 15:18:57)
quote:

Orijinalden alıntı: NeoJun

Öncelikle selamın aleykum beyler ben codexsi kurdum v1.0 patchını kurdum v1.21 patchını kurdum 1v.31 patchını kurdum sonra tr yamayı kurdum sonra oyunun sımgesıne bastıgımda calısmayı durdurdu diyor direk v1.4 ve v1.5 codex için yok diye biliyorum ben ama yorumlarda var diyorsunuz linkleri varsa atarmısınız kota felan kalmadı şu oyun için zararlı çıkmak istemiyorum başka bir çözümü varsa onuda yazabilirsiniz şimdiden Teşekkürler

Fitgirl sürüm kur

NeoJun => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (21.7.2016 15:32:18)
quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

quote:

Fitgirl sürüm kur

gold edition sürümünü kursam dlc paketınıde indirmem gerekirmi

OptimizedSettings => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (21.7.2016 15:34:40)
quote:

quote:

quote:

Fitgirl sürüm kur

Gold edit 1.31 diye biliyorum fitgirl 1.5

NeoJun => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (21.7.2016 15:46:29)
quote:

quote:

quote:

quote:

Fitgirl sürüm kur

Gold edit 1.31 diye biliyorum fitgirl 1.5

pardon fitgirl işte benım ındırıcegım fitgirlde butun dlc ler varmıs o yuzden dlc paketını kurmak gerekıyormu

OptimizedSettings => ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (21.7.2016 18:15:03)
hayır hersey içinde hazır kuruluyor

Sayfa: << < önceki 53 54 [55] 56 57   sonraki >     >>