Sony xperia z3 ekran sorunu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Android Bölümü >> Android Telefonlar >> Sony
Mesaj
MertcanDemirbilek => Sony xperia z3 ekran sorunu (16.11.2015 00:29:14)
Herkese merhaba arkadaşlar
Önceden bir kez daha konu açmıştım z3 ekran kırılması ile ilgili abimin telefonu ekranı kırıldı diye. Servise verdi telefonu 550 tl ücret istediler parayı verdi yaptırdı ve 1 ay sonra tekrardan ekranı kırıldı. Telefon masaya 5 cm yükseklikten ekranın üstüne düştü ve ekran çatladı hemde ekranda kırılmaz ekran koruyucu olduğu halde. Servise tekrar gönderdi durumu anlattı, tekrar ücret istediler ve servise yaptırmayacağını söyledi. Telefonun ekranına görüntü geliyor çok net ama dokunmatiğin üst yarısı çalışmıyor alt yarısı çalışıyor size sorum şu; sizce telefonun sadece dokunmatik panelimi kırıldı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

ouzqan => Sony xperia z3 ekran sorunu (18.11.2015 10:41:10)
Dediğin gibiyse ekran görüntüsünde hiçbir sorun yoksa dokunmatik panel kırılmıştır sadece . Ama z serisinin hemen hemen hepsinde ekran ve dokunmatik birleşik durumda teleservice'in yüksek fiyat vermesinin bir sebebi o . Kırılma ve çatlamalar direk kullanıcı hatasına giriyor .

MertcanDemirbilek => Sony xperia z3 ekran sorunu (18.11.2015 10:54:59)
Peki dokunmatik paneli değiştirsek düzelirmi telefon

ouzqan => Sony xperia z3 ekran sorunu (18.11.2015 11:04:50)
Hocam sorun orda sadece dokunmatik paneli değiştiremezsin çoğunlukla bu telefonlarda ekran ile dokunmatik panel birlikte yapışık olarak geliyor . Komple değişmesi lazım .

MertcanDemirbilek => Sony xperia z3 ekran sorunu (18.11.2015 11:07:06)
Sağolun hocam internette tek başına dokunmatik panel satılıyordu o yüzden dedim belki lcd ile dokunmatik panel birleşik değildir ama sizin dediğinize göre birleşik

ouzqan => Sony xperia z3 ekran sorunu (18.11.2015 11:10:05)
Arada öyle ilanlar koyuyorlar ama ekran ile dokunmatiği zarar vermeden ayıracak adam yoktur bizim ülkede . Çoğu kasap olanlar telefon tamirciliğine girişiyor . Z3 diassembly yazarak sökme videolarına bakıp birleşik olduğunu anlayabilirsin .

MertcanDemirbilek => Sony xperia z3 ekran sorunu (18.11.2015 11:11:11)
Çok sağolun hocam

Sayfa: [1]