prexz
=> Erkekler neden kadınlara fazla merhametli davranıyor?
(8.11.2015 22:17:24)
En nihayetinde onu tavlamaya çalışmak dışında tabi:)
adnansetek
(8.11.2015 22:22:17)
Merham et lokantası
RobertKnepperLoL
(8.11.2015 22:28:07)
O kadar nazikler ki tecavuz ederken rizalarini aliyorlar
Sakalsız mümin
(8.11.2015 22:28:51)
Kadınların egosu>erkeklerin egosu
Daafis
(8.11.2015 22:30:14)
Ben şahsen cinsiyetçiliğe karşıyım. Bu yüzden mesela birine sırf vajinası var diye vurmamazlık yapmıyorum, sırf vajinası var diye incelik yapmıyorum ya da sırf vajinası var diye merhametli de davranmıyorum. Ama aşırı doz feminizmden muzdarip ezik erkekler böyle davranıyor o doğru.
prexz
(8.11.2015 22:51:30)
quote:
Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL O kadar nazikler ki tecavuz ederken rizalarini aliyorlar |
toplumun kanayan yarası:/
Tisikkirlir Sipirmin
(8.11.2015 22:55:27)
Ahaha adam diyor ki kadın erkek fark etmez gelene yapıştırırım tokadı diyor. İnsani duygu ve davranışlardan yoksun varlık seni, blok.
diyardandiyara
(8.11.2015 22:57:40)
çünkü duygusal ve fiziki yapı olarak daha zayıflar.
Dö
(8.11.2015 22:57:48)
quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier Ben şahsen cinsiyetçiliğe karşıyım. Bu yüzden mesela birine sırf vajinası var diye vurmamazlık yapmıyorum, sırf vajinası var diye incelik yapmıyorum ya da sırf vajinası var diye merhametli de davranmıyorum. Ama aşırı doz feminizmden muzdarip ezik erkekler böyle davranıyor o doğru. |
Bloklu kişilerin mesajlarını açtığım zaman böyle ilginç şeylerle karşılaşıyorum işte.
Ruthlesss.
(8.11.2015 22:58:16)
Her sey 250 gr da bitiyo
Daafis
(8.11.2015 22:59:06)
quote:
Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin Ahaha adam diyor ki kadın erkek fark etmez gelene yapıştırırım tokadı diyor. İnsani duygu ve davranışlardan yoksun varlık seni, blok. |
Valla iyi olmuş blokladığın okuduğunu anlamayan adamların beni bloklaması iyi bir şey.
Jellal Fernandes
(8.11.2015 22:59:07)
quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier Ben şahsen cinsiyetçiliğe karşıyım. Bu yüzden mesela birine sırf vajinası var diye vurmamazlık yapmıyorum, sırf vajinası var diye incelik yapmıyorum ya da sırf vajinası var diye merhametli de davranmıyorum. Ama aşırı doz feminizmden muzdarip ezik erkekler böyle davranıyor o doğru. |
Ben bu nicki nereden biliyorum lan? Face de falan kullanıyorsan Allah aşkına açık isen söyle gece boyu yatamam yoksa.
MERNEPTAH
(8.11.2015 22:59:54)
facialabuse izle bak bakalım nasıl davranıyorlar
AyakkabiBagi
(8.11.2015 23:06:37)
Çünkü onların kutusu var,çünkü onlar çiçek... Köpek olmaya alışmış erkeklerimiz ondan olabilir
Daafis
(8.11.2015 23:12:10)
quote:
Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier Ben şahsen cinsiyetçiliğe karşıyım. Bu yüzden mesela birine sırf vajinası var diye vurmamazlık yapmıyorum, sırf vajinası var diye incelik yapmıyorum ya da sırf vajinası var diye merhametli de davranmıyorum. Ama aşırı doz feminizmden muzdarip ezik erkekler böyle davranıyor o doğru. | Ben bu nicki nereden biliyorum lan? Face de falan kullanıyorsan Allah aşkına açık isen söyle gece boyu yatamam yoksa. |
Face'te bu nicki kullanmıyorum. Ama ben seni anime/manga bölümünde görmüştüm birkaç kere. Orada görmüş olma ihtimalin var. Bu nick ya da Carrier has arrived çoğu yerde kullandığım nickler, başka bir yerde de görmüş olabilirsin o yüzden.
-DeathMark-
(8.11.2015 23:45:52)
quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier Ben şahsen cinsiyetçiliğe karşıyım. Bu yüzden mesela birine sırf vajinası var diye vurmamazlık yapmıyorum, sırf vajinası var diye incelik yapmıyorum ya da sırf vajinası var diye merhametli de davranmıyorum. Ama aşırı doz feminizmden muzdarip ezik erkekler böyle davranıyor o doğru. | Ben bu nicki nereden biliyorum lan? Face de falan kullanıyorsan Allah aşkına açık isen söyle gece boyu yatamam yoksa. | Face'te bu nicki kullanmıyorum. Ama ben seni anime/manga bölümünde görmüştüm birkaç kere. Orada görmüş olma ihtimalin var. Bu nick ya da Carrier has arrived çoğu yerde kullandığım nickler, başka bir yerde de görmüş olabilirsin o yüzden. |
anime falan yakışmadı sana
Daafis
(8.11.2015 23:51:38)
quote:
Orijinalden alıntı: -DeathMark- quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier Ben şahsen cinsiyetçiliğe karşıyım. Bu yüzden mesela birine sırf vajinası var diye vurmamazlık yapmıyorum, sırf vajinası var diye incelik yapmıyorum ya da sırf vajinası var diye merhametli de davranmıyorum. Ama aşırı doz feminizmden muzdarip ezik erkekler böyle davranıyor o doğru. | Ben bu nicki nereden biliyorum lan? Face de falan kullanıyorsan Allah aşkına açık isen söyle gece boyu yatamam yoksa. | Face'te bu nicki kullanmıyorum. Ama ben seni anime/manga bölümünde görmüştüm birkaç kere. Orada görmüş olma ihtimalin var. Bu nick ya da Carrier has arrived çoğu yerde kullandığım nickler, başka bir yerde de görmüş olabilirsin o yüzden. | anime falan yakışmadı sana |
Animeler Beyblade, Pokemon, Yugioh gibi çocuklara yönelik seriler ya da Naruto gibi ergen bir fan kitlesi olan ve gayet kötü serilerden ibaret değil yalnız. Mesela Steins Gate gördüğüm en iyi yapımlardan biridir. Bu mesajı görüp de bu neymiş diye merak edenlere söyleyeyim, ilk bölümleri biraz sıkar ama izlemeye devam ederseniz karşınıza mükemmel bir seri çıkacak.
kukaraça
(8.11.2015 23:53:50)
sahiplenme duygusundan kaynaklanıyor hayvanlarda bile var bu duygu. geniş insanlara 5 harfli bir kelime deniyor onlarda bu duygu yoktur mesela.
DeepImpact.
(8.11.2015 23:55:54)
Kodugum sosyal medyadaki 40 yaş üstü abaza dayılar yüzünden.
Younes Belhanda
(8.11.2015 23:56:08)
hakan kakıza nasıl davranırsın hocam?