sanchez44
=> Zengin olmak isteyen arkadaşlar
(3.11.2015 13:46:34)
Fikir var para yok diyenler
keşke birisi yardım etse bu iş tutacak diyenler
geldim ben varım
fikrinizi ,projenizi beğendirin bana size maddi destek sağlayacağım
maddi destek hukuki bir sözleşme sonucu olacaktır (avukat aracılığıyla)
işi ciddiye alırsanız sevinirim
zamanında çok projem vardı ama param yoktu
bütçe 100000 tl civarı
bütçe sıkıntısı yok sizin projeniz önemli olan
istenen sektörler :sağlık,gıda,mobil app,
diğer sektörlerde projeye bağlı destenlenebilir
il tercihleri
1. tercih izmir,muğla illeri
2. tercih :malatya,adıyaman dır.
Guest-FC447FCDF
(3.11.2015 13:48:37)
Bana 4000 bin TL kredi sağlarsan karaborsadan bulduğun C4 ile seni ve bilgisayarını patlatabilirim
MoneyWizard007
(3.11.2015 13:49:11)
Yatırım bütçen ne kadar? Hangi sektörlerde bulunmak istiyorsun?
Lews Therin Telamon
(3.11.2015 13:50:18)
BİM diyorum.
Silenforce
(3.11.2015 14:04:49)
Hangi şehirdesiniz
sanchez44
(3.11.2015 14:14:58)
ilk mesajı güncelledim gelen cevaplara göre
arkadaşlar saçma sapan özel mesaj atanlar var ,gidin beri
ben gerçekten ihtiyacı olan kişilere destek olmak istiyorum
Just My Life
(3.11.2015 14:17:29)
50 kuruş atsana tırrek
EuroAsia
(3.11.2015 14:24:52)
Bursa'da yaşıyorum fakat İzmire ne zaman gitsem ''Kömürde Sandviç'' isimli o bağımlılık yapan meretten yiyorum.Kahvaltını yapma,öğlen ye yarın öğlene kadar tok tutuyor namussuz.
8 lira.Özel ekmeği var içide tıkabasa dolduruluyor.Resimlerle şöyle 1-2 özet geçeyim ,
http://www.kelepir.gen.tr/images/listings/e08a3700-1346321190-d_pic.jpg
Ekmeği özel ekmek.Normal bir ekmekten daha ufak,daha yumuşak ; kumru ekmeği şeklinde fakat boyut olarak daha büyük.
İçerisine salam sosis sucuk dolduruluyor üzerine kaşar atılıp eritiliyor. İsteğe göre ketçap,mayonez koyuluyor. Yanında da acı turşu biber.
İzmire her gittiğimde yediğim ve gıda sektöründe bulunan arkadaşlarımdan aldığım bilgiler dolayısıyla 1 sandviçin maliyeti 3.60-3.80TL civarında. İçerisinde kullanılan ürünlerin kalitesine göre bu fiyat artmakta veyahut azalmakta.
Gösteriş açısından cam önünü Pınar ürünleri ile doldurup aslında kullanılan ürünleri daha ucuz daha markasız şirketlerden alıp kaar marjı arttırılabilir.
Ayrıca daha çok genç ve öğrenci kesmine hitap ettiğinden dolayı,üst düzey bir kalite veyahut üst düzey tad beklenmemekte.En ucuz yolla en fazla nasıl karnım doyar modunda ki insanlara hitap ediyor tamamen.
Bursa'da işlek bir bölgede ve özellikle ''ÖĞRENCİ''nin bol olduğu bir muhitte ufak bir dükkan alınıp yaklaşık 50-55bin tl maliyetle açılabilir bu tarz bir yer.Yani en azından Buca'da yediğim Temel Reis kumrucusunun günde en az 600-700 kömürde sandviç sattığını düşünürsek çok ciddi sıcak para döngüsünü sağlar.
Para istiyor muyum? Hayır. Destekçim olsan bu işe girer miyim? Hayır.
Risk almak isteyen,bilgi almak isteyen arkadaşlar için yazdım tamamen.Dilersen,sende girebilirsin bu işe.