elmasepeti kılıflar ve çeşitli ürünlerde indirim var (iP5/5s speck,ozaki...) (sıcak) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sıcak Fırsatlar >> Sıcak Fırsatlar >> Cep Telefonu ve Operatörler
TurkishCoder => elmasepeti kılıflar ve çeşitli ürünlerde indirim var (iP5/5s speck,ozaki...) (sıcak) (21.10.2015 17:31:30)
elma sepeti beni aramış ulaşamamış geri döndüm aradım ellerinde 3 lü jelatin kalmamış 2 adet almıstım biz size 8 adet ayrı ayrı yollayacagız dediler ne kadar ilgili bir firma bugun bimeks le yaşadıgım tartısmadan sonra vallahi dedim helal olsun sizin gibi firmaya

=> elmasepeti kılıflar ve çeşitli ürünlerde indirim var (iP5/5s speck,ozaki...) (sıcak) (21.10.2015 23:03:04)
5/5s için speck marka kılıf olsaydı alacaktım. Mail attım, 3 tane model varmış ellerinde 10 tl fiyatla isteyen olursa diye yazıyorum.

Arkası cepli olan, hem arka hem on olan(pembe idi görselde farklı renk var mi diye sordum),akustik olan kılıf

SerkanGD => elmasepeti kılıflar ve çeşitli ürünlerde indirim var (iP5/5s speck,ozaki...) (sıcak) (22.10.2015 02:59:45)
Elma sepeti müşteri memnuniyetine çok önem veren bir firma. Birçok alışverişim oldu. Daha önce defalarca bunu tarafıma kanıtladılar. Böyle agresif indirimleri çok yapıyorlar. Özellikle paket hasarlı ürünleri yarı fiyatından aşağı aldım kaç kere.

westblood => elmasepeti kılıflar ve çeşitli ürünlerde indirim var (iP5/5s speck,ozaki...) (sıcak) (22.10.2015 09:54:28)
bende aldım, ekran koruyucu alacaktım ama ozaki kılıfların içinden ekran koruyucu çıktığı için kılıf aldım. umarım sırf kılıfı yollamazlar. yani belki ondan fiyatı 4,90 tl'dir kılıfın, o zaman kötü olur benim için çünkü asıl amacım ekran koruyucu almaktı, ozaki marka ekran koruyucu da 4,90 tl'idi. bakalım artık.

SerkanGD => elmasepeti kılıflar ve çeşitli ürünlerde indirim var (iP5/5s speck,ozaki...) (sıcak) (22.10.2015 10:55:33)
Açıklama da ne yazıyorsa o sekilde geliyor. Icinden almazlar yani ekran koruyucuyu.

yedikeresekiz => elmasepeti kılıflar ve çeşitli ürünlerde indirim var (iP5/5s speck,ozaki...) (sıcak) (22.10.2015 11:05:01)
quote:

Orijinalden alıntı: SerkanGD

Açıklama da ne yazıyorsa o sekilde geliyor. Icinden almazlar yani ekran koruyucuyu.

valla geçen sefer benim iki tane s3 ve note kılıfından yazdığı halde çıkmadı. ama söyleyince gönderdiler. gerçi o gönderdikleri de i phone ekran jelatini çıktı. sonra yine söyledim vbu sefer doğrusunu gönderdiler

westblood => elmasepeti kılıflar ve çeşitli ürünlerde indirim var (iP5/5s speck,ozaki...) (sıcak) (23.10.2015 14:02:34)
Ürünler geldi bana, eksiksiz olmasının dışında ozaki kapların içinden markası belli olmayan ekran koruyucu da ekstradan çıktı yani 2 adet ozaki 2 adet muvit kılıf aldım. içinden 2 adet ozaki 2 adet muvit 2 adet belirsiz marka ekran koruyucu çıktı. Toplamda 6 adet ekran koruyucu ve 4 adet kılıfı kargo dahil 25,50 tl'ye aldım. Yani tanesi 2,55 tl'ye geliyor her parçanın Kılıfların birer tanesini arkadaşıma verecem. Asıl amacım ekran koruyucu almaktı zaten kendime. Kılıflar ile ekran koruyucular aynı paraya satıldığından direk kılıf aldım. Korktuğum olmadı. Kılıflar ekran koruyucularla beraber geldi, fazlasıyla hem de Ekran koruyucu yedeklemek için iyi bir fırsat. Dandik ekran koruyucalar bile 5 tl'ye satılıyor ki onlar hiç kullanılmıyor, acayip kir tutuyorlar. Ozaki'nin ekran koruyucuları iyi. Şimdi o takılı zaten bende. Muhtemelen muvit'inkiler de iyidir. Bu siteden almaya tereddüt edenler varsa alabilir. Ben sorun yaşamadım. İyi markaları baya ucuza aldım.

Sayfa: << < önceki 1 2 [3]