iphone 5 acil yardım!!!!!! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Apple Bölümü >> iPhone
sodavisne => iphone 5 acil yardım!!!!!! (13.10.2015 18:53:06)
iphone 5 in bataryasını değiştirmek için yola çıktım bataryayı değiştirdim cihaz yeniden başladı herşey güzel gibi gözüküyordu ancak home tuşu ve hoparlör çalışmıyor.bütün soketler takılı gibi duruyor yardım eder misiniz bu konudan anlayanlar?

iphone teknik => iphone 5 acil yardım!!!!!! (13.10.2015 18:59:28)
quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

iphone 5 in bataryasını değiştirmek için yola çıktım bataryayı değiştirdim cihaz yeniden başladı herşey güzel gibi gözüküyordu ancak home tuşu ve hoparlör çalışmıyor.bütün soketler takılı gibi duruyor yardım eder misiniz bu konudan anlayanlar?

sök tekrardan tak

sodavisne => iphone 5 acil yardım!!!!!! (13.10.2015 19:25:24)
quote:

Orijinalden alıntı: iphone teknik

quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

sök tekrardan tak

4-5 kere yaptım eski bataryayı falan taktım olmadı. kulaklık girişide çalışmıyor. mikrofon ve sarj yeri çalışıyor. hoparlör ve home tuşu çalışmıyor

sodavisne => iphone 5 acil yardım!!!!!! (13.10.2015 20:37:16)
burda bi kopukluk var. Kulakığın takıldığı yerde orayla hiç temasım olmadı ama anormal bir durum bu?
< Resime gitmek için tıklayın >

iphone teknik => iphone 5 acil yardım!!!!!! (13.10.2015 20:43:49)
Evet kopmuş o kısım

kenbu => iphone 5 acil yardım!!!!!! (14.10.2015 10:39:02)
onun ucunda şase bağlantısı var hom ve mikrofon veya zili etkiliyecek bir durum olmaması gerekiyor
ama soket kısmını kntrol et

kenbu => iphone 5 acil yardım!!!!!! (14.10.2015 10:59:14)
senin yırtık dediğin yer

kenbu => iphone 5 acil yardım!!!!!! (14.10.2015 11:00:46)
buraları kontrol et harici bir şarj soketi ile en son test edebilirsin ama anakartın bu kısmını iyi gözden geçir

sodavisne => iphone 5 acil yardım!!!!!! (14.10.2015 19:57:47)
Abi çok teşekkür ederim yardımın icin ama kardeşime verdim telefoncuya durumu anlatsın baksın bi diye. Gitmiş direk ana tuş bozuk hoparlör bozuk adamda 100 lira demiş yaptırmış. Telefonda yok öğrenciyim ders programı dolu aksam gittim telefoncuya 100 lira dedi durumu anlattım bize öyle demedi kardeşin dedi. Bozuk parçaları değiştirdik çöpe attık dedi. Bende gideceği varmış diyerekten 100 lirayı bayıldım kısaca

Sayfa: [1]