General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Android Bölümü >> Android Telefonlar >> General Mobile
Deepfears => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (10.10.2015 18:11:33)
Arkadaşlar general mobile discovery e 2 ay önce root atmıştım kingo root ile .Telefona 2 gün önce güncelleme geldi güncelledim fakat güncellerken error verdi ve telefon birdaha açlmadı.Telefon tuşlarından hard reset falan yaptım fakat işe yaramadı.Telefon açılış ekranında general mobile yazısında kalıyor.Telefoncuya götürdüm adam pek net birşey demedi fakat root varmıydı dedi ben de var dedim.Sizce çok tutar mı fiyatı?Ayrıca burdan herkese sesleniyorum sakın telefonunuza root atmayın ben attım şuan pişmanım.

zeey1905 => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (10.10.2015 20:21:56)
Benımde aynen boyle oldu. Telefoncuya verdım yapılsaydı 30 tl ıstemıslerdı ama bırsuru sey denemısler olmamıs :(

Deepfears => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (10.10.2015 20:32:29)
quote:

Orijinalden alıntı: zeey1905

Benımde aynen boyle oldu. Telefoncuya verdım yapılsaydı 30 tl ıstemıslerdı ama bırsuru sey denemısler olmamıs :(

Ne? Yani telefonun çöp mü?Benimki de mi çöp olacak?Çöp olursa yandım vallaha :(((((((

zeey1905 => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (10.10.2015 23:27:02)
Maalesef suanlık oyle gozukuyor. Servıse gondermeyı dusunuyorum. Insallah senın telefon duzelır :S

Deepfears => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (10.10.2015 23:31:30)
İnşallah seninki de düzelir.

destroy00 => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (10.10.2015 23:40:50)
Atın Bi wipe duzelir

RealSchule => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (11.10.2015 09:55:07)
quote:

Orijinalden alıntı: zeey1905

Sizin gibi insanları görünce telefoncu veya bilgisayarcı açmayı düşünüyorum

Guest-F3E35DB46 => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (11.10.2015 12:12:14)
Hocam nasıl yapılıyorsa söyle de yapalım öyleyse

RealSchule => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (11.10.2015 12:42:32)
sp flash tool ile stock rom yükleyebilirsin.

Guest-F3E35DB46 => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (11.10.2015 13:21:09)
4032 hatası veriyor

RealSchule => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (11.10.2015 13:51:04)
onun da çözümleri var internette.

yusufavci1 => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (14.10.2015 14:17:59)
arkadaslar benim de telefonum rootluydu, yeni guncellemeyi yukledikten sonra "general mobile" ekraninda kilitli kaldi. recovery mode da acip herseyi sildim, tekrar acmaya calistim filan ama degismiyor. ne yapmam lazim bilen varsa lutfen yardimci olsun.

Deepfears => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (14.10.2015 17:55:54)
quote:

Orijinalden alıntı: yusufavci1

arkadaslar benim de telefonum rootluydu, yeni guncellemeyi yukledikten sonra "general mobile" ekraninda kilitli kaldi. recovery mode da acip herseyi sildim, tekrar acmaya calistim filan ama degismiyor. ne yapmam lazim bilen varsa lutfen yardimci olsun.

Ben telefoncuya verdim sen de öyle yap istersen zaten sanırım rootlu telefonlar garanti kapsamından çıkıyor yani başka şansın da yok gibi.

yusufavci1 => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (14.10.2015 22:02:13)
ya ben turkiye"de olsam hemen verecegim de yurtdisindayim. burda verdim pakistanli telefoncuya, iki gundur yapamadi. general mobile turkiye markasi oldugundan ve telefon aslinda cin mali oldugundan stock romun hangisi oldugunu bulamadi adamlar. yok mu bu isten anlayan arkadaslar, kurban olayim ya.

CoOLMuSTi => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (15.10.2015 21:31:16)
http://forum.pittech.net/
Buradan yardım isteyniz...

hopee => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (15.10.2015 21:54:04)
arkadaslar 16 gb kitkat yazilim yukleme aracini indirin pc ye tekrar kurun kitkati.daha sonra guncelleme yapiyor.cok basit bir islem.ana konuda var yandex diskte linki.

yusufavci1 => General Mobile Discovery e Root Attım Güncelleme Geldi Güncelledim Telefon Bir Daha Açılmadı. (15.10.2015 23:21:18)
dert nelere kadirmis, androidin a'sindan anlamayan bi insandim, 2 gunde kendi kendime ugrasa ugrasa ortalama telefoncu kadar ogrendim :) kendi kendime yaptim.

ben kitkat uzerinden yap(a)madim ama. once telefonun general mobile ekrani goruluyordu. o kadar cok sey yaptim ki artik zaten bastaki hatanin ne oldugunu unuttum bi noktada. sp flash toolla yanlis bi rom yukledim. telefon hic acilmamaya basladi. sonra bi stock rom yukledim, ama preloder,boot ve booting dosyasini baska bi yerden aldim. daha sonra 2 hata verdi 4032 ve 80xx gibi bisey. Bu arada telefon kendi kendine general mobilea kadar acilip reset atmaya basladi. Sonra yine iste bilmem hangi stock romu yuklerken flash uyari verdi, sen download yapma firmware/upgrade yap diye. Onu yaptim bu sefer calisti. Belki direk bastan firmware/upgrade de yapilabilir. Bi de ingilizce bilenler turkce forumlarda degilde ingilizce forumlarda sitelerde baksin, inanilmaz ogretici.

Sayfa: [1]