Gemmsrolls
=> ipad ios 9 sıkınıtısı
(23.9.2015 18:00:02)
ipadi 7 den 9 a geçiriyordum her şey güzel oldu şu cloud drive ekranı şifre girilen ekran falan hepsini geçtim sonra beyaz ekran geldi siyah apple logosu yükseltmek için kaydırın diyor kaydırıyorum şifre giriyor apple logosunun altında yüklenme işareti çıkıyor %40 a gelip tekrar yükseltmek için kaydırına atıyor yine yapıyorum yine o nasıl çözeceğim bunu?
jahnny
=> ipad ios 9 sıkınıtısı
(23.9.2015 18:44:16)
Gemmsrolls
=> ipad ios 9 sıkınıtısı
(23.9.2015 18:51:59)
eyv restore aklıma geldi ama cihazı daha önce bilgisayara tanıtmamıştım home + lock halletti
Gemmsrolls
=> ipad ios 9 sıkınıtısı
(24.9.2015 00:14:23)
up
olamadı akk yediğimden 3 saatte güncelleme restore indirdim hata verdi şimdi baştan geri yükle diyorum sürekli kabul et kabul et çıkıyor sonunda hata veriyor ama güncellemeyi yüklemeye başlıyor 10 saat diyor olmuyor yok mu bilen resimli falan anlatabilecek?
SelmaSanda91
=> ipad ios 9 sıkınıtısı
(25.9.2015 15:21:39)
quote:
Orijinalden alıntı: Gemmsrolls up olamadı akk yediğimden 3 saatte güncelleme restore indirdim hata verdi şimdi baştan geri yükle diyorum sürekli kabul et kabul et çıkıyor sonunda hata veriyor ama güncellemeyi yüklemeye başlıyor 10 saat diyor olmuyor yok mu bilen resimli falan anlatabilecek? |
Aynı sorunu yaşadım arkadaşım konuma bakabilirsin kesinlikle çözebileceğine inanıyorum kolay gelsin
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110358514&p=1#110358514
Gemmsrolls
=> ipad ios 9 sıkınıtısı
(26.9.2015 16:17:19)
quote:
Orijinalden alıntı: esmerlady quote:
Orijinalden alıntı: Gemmsrolls up olamadı akk yediğimden 3 saatte güncelleme restore indirdim hata verdi şimdi baştan geri yükle diyorum sürekli kabul et kabul et çıkıyor sonunda hata veriyor ama güncellemeyi yüklemeye başlıyor 10 saat diyor olmuyor yok mu bilen resimli falan anlatabilecek? | Aynı sorunu yaşadım arkadaşım konuma bakabilirsin kesinlikle çözebileceğine inanıyorum kolay gelsin https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110358514&p=1#110358514 |
teşekkür ettim hallettim sorunu
SelmaSanda91
=> ipad ios 9 sıkınıtısı
(28.9.2015 11:10:28)
quote:
Orijinalden alıntı: Gemmsrolls quote:
Orijinalden alıntı: esmerlady quote:
Orijinalden alıntı: Gemmsrolls up olamadı akk yediğimden 3 saatte güncelleme restore indirdim hata verdi şimdi baştan geri yükle diyorum sürekli kabul et kabul et çıkıyor sonunda hata veriyor ama güncellemeyi yüklemeye başlıyor 10 saat diyor olmuyor yok mu bilen resimli falan anlatabilecek? | Aynı sorunu yaşadım arkadaşım konuma bakabilirsin kesinlikle çözebileceğine inanıyorum kolay gelsin https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110358514&p=1#110358514 | teşekkür ettim hallettim sorunu |
Rica ederim ne mutlu bana yardımcı olabildiysem :)
SelmaSanda91
=> ipad ios 9 sıkınıtısı
(28.9.2015 11:13:21)
quote:
Orijinalden alıntı: Gemmsrolls up olamadı akk yediğimden 3 saatte güncelleme restore indirdim hata verdi şimdi baştan geri yükle diyorum sürekli kabul et kabul et çıkıyor sonunda hata veriyor ama güncellemeyi yüklemeye başlıyor 10 saat diyor olmuyor yok mu bilen resimli falan anlatabilecek? |
Bu güncelleme olayını genelde ipadi kurtarma moduna aldığımızda itunesten otomatik inmeye başlar ve saati çok söyler onun için mümkünse wifi olayına hiç girmeyin bunun yerine kablolu indirin daha çabuk ve kopma olmadan sorunsuz iniyor kendim denedim sonuç olumlu :)
eyupco
=> ipad ios 9 sıkınıtısı
(28.9.2015 11:16:50)
ipad mini ile ios9 a geçen oldumu acaba arkadaşlar? nasıl performansı