Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
VitaminsizAsker => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:10:45)
Durum başlıkta belirttiğim gibi. İnternet Üzerinden denk geldik çocukla aynı üniversitedeyiz. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne önerirsiniz bana masrafı özel yurt fiyatına denk gelecek ve ev gerçekten çok güzel eşyaları felan baya lüks 1+1. Arkadaş yemek yapmayı çok iyi biliyormuş o da bir artı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Rainbow VI => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:12:19)
Çıkmazdım

domatesadam => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:13:25)
Böbrekleri görelim

BİLOCÆN => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:14:51)
Çık hiç bir şey olmaz bende bizim evin 3.yü tanımıyorum

mk6167 => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:17:10)
Bende çıkmazdım referans lazım arkadaşlar tanımadığı birini almışlardı eve tabiki arkadaşının arkadaşının arkadaşı tarzı birşey çok cektiler.

Penguen Gunter => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:18:16)
quote:

Orijinalden alıntı: mk6167

Bende çıkmazdım referans lazım arkadaşlar tanımadığı birini almışlardı eve tabiki arkadaşının arkadaşının arkadaşı tarzı birşey çok cektiler.

31 mi

SayisalMan => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:18:55)
Sabah bi kalkmışsın böbrekler yok. Ne bileyim dalak falan yok. Sen bilirsin yani

Michael Scofield. => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:20:27)
Kızsa emerin erkekse böbrekleri paketlerim

VitaminsizAsker => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:21:09)
quote:

Çocuk düzenliyim, son derece anlayışlı oluruz birbirimize karşı diyor şöylede düşündüm baktım anlaşamıyoruz 1 ay sonra çıkarım, kyk da büyük ihtimal çıkmış olur o zamana yurda da gidebilirim.

mk6167 => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:24:56)
Arkadaşları dolandirdi ev kirasını suyu vs odemedi tabi sıkıntı yaşadılar onla ama her insan aynı değil tabi iyice bir konuş.

Guest-279634539 => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:25:13)
Çıkma bence

VitaminsizAsker => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:28:21)
quote:

Arkadaşları dolandirdi ev kirasını suyu vs odemedi tabi sıkıntı yaşadılar onla ama her insan aynı değil tabi iyice bir konuş.

Bro o Tarz bir şeye İzin vermem zaten ha öyle birşey oldu diyelim dh böbrek teamı toplar çocuğun yanına gideriz.

BekirBey. => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:31:08)
Ben yurda yazıldım. Hocam erkekler bence evde kalmamalı ya. Kızlar eve çıkabilir, yemek yapıyolar temizlik yapıyolar ortalığı topluyolar bilmemne bildiğin ev düzenleri var. Abi erkekler eve bir çıkıyo, ev değil ahır o kadar söyleyim yani anlatılmaz yaşanır

DeathlyVisage => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:37:59)
erkekçi çıkmasın

kangaetemo => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:39:05)
tanidigin birinden daha iyi olur muhtemelen

Magoalene => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:40:29)
yav çık ne olacak o da senin gibi bi adam öğrenci işte

VitaminsizAsker => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:43:28)
quote:

Orijinalden alıntı: CeyranMuhendisi_

Ben yurda yazıldım. Hocam erkekler bence evde kalmamalı ya. Kızlar eve çıkabilir, yemek yapıyolar temizlik yapıyolar ortalığı topluyolar bilmemne bildiğin ev düzenleri var. Abi erkekler eve bir çıkıyo, ev değil ahır o kadar söyleyim yani anlatılmaz yaşanır

@DeathlyVisage O konuda ki tercihlerini sohbet arasındaanladım sıkıntı yok yani

Yurtta kalan dostum sende haklısın bir yerde ama arkadaş çok iyi yemek yapıyormuş bu Yaz yemeği full o yapmış, Temizliği çamaşırı ben de Gözümde büyütüyorum ama bu tip şeyler bence çok büyük sorumluluk Kazandırır insanA.

fabrizo => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:46:19)
Cikilmaz sacmalamayin oturdugunuz yerden sallamasi kolay,insanları iki gunde nasil taniyacaksiniz defalarca ev degistirmis biri olarak yaziyorum kesinlikle bogle biseye kalkisma

Buraya bir sayfa dolusu neden yazarim sana,evinizde anneninizle babanizla bile kavga rdip tartisiyorsunuz hic tanimadiginiz bir insanla ayni evde nasil kalacaksiniz

İsin en kotu yani olasi tartismada kavgada adamin cekip gitmesi o zaman tek basina o kadar maddi yukun altindan kalkamiyorsun ve işler cikmaza giriyor

Nasil diyim sana adamin yemek yerken kaşoğı agzina goturmesi bile rahatsiz ediyor bir sure sonra,disarida kanka takildigin adamla bile ev hayati farkli

En az 5-6 ay yurta kal kendine kafa dengi adam bul huyunu suyunu bilmedigin biriyle böyle islere kalkisma

BekirBey. => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:49:48)
quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

quote:

Orijinalden alıntı: CeyranMuhendisi_

@DeathlyVisage O konuda ki tercihlerini sohbet arasındaanladım sıkıntı yok yani

Yurtta kalan dostum sende haklısın bir yerde ama arkadaş çok iyi yemek yapıyormuş bu Yaz yemeği full o yapmış, Temizliği çamaşırı ben de Gözümde büyütüyorum ama bu tip şeyler bence çok büyük sorumluluk Kazandırır insanA.

Hocam ben daha hiç ev hariç biyerde kalmadım. Şehir dışını kazandım yurtta rahat edebilecekmiyim onu da bilmiyorum yazıldım yurda ilk defa kalıcam, yurt sempatizanı gibi konuşmuşum

Fyodor Dostoevsky => Tanımadığın Biriyle Eve Çıkmak [Üniversite] (17.9.2015 13:51:31)
üniversitede çoğu kişi eve ya hic tanımadığı ya da yarım dönem tanidigiyla cikar zaten su lise kafasindan kurtulun. nufusunuza almayacaksiniz kiraya ortak olacaksiniz sadece. iyi anlasirsaniz guzel olur anlasamassaniz da muhattap olmaz parayı bolusursunuz sadece.

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>