fireattack
=> Ozel Yurt Kendinize Baska Yurt Bulun dedi
(1.9.2015 19:50:54)
Arkadaslar Edirne de universiteye baslayacak olan kardesim icin ramazan ayinda anlastigimiz ozel bir yurt simdi bizi arayarak yurdu pansiyona cevirdiklerini yurt isinden vazgectiklerini bizim de kendimize baska bir yurt bulmamizi soyledi.O kadar masraf yapmisiz,isimizden izin alip kocaeliden Edirne ye gidip yurt aramisiz ve de okul acilmasina az bir zaman kalmis bize bu sekilde baska yurt bulun deyip kestirip attilar.Bu yurt ya da pansiyon icin nasi bir yaptirim yapilabilir.Cezasiz kalmamasi adina onerilerinizi bekliyorum.
kingandkral
(1.9.2015 19:55:22)
sözleşme felan imzaladınız mı?
fireattack
(1.9.2015 19:56:07)
Evet imzaladik
kingandkral
(1.9.2015 19:57:24)
quote:
Orijinalden alıntı: fireattack Evet imzaladik |
Bu ülkedeki esnaf zihniyetine bitiyorum ya nasıl aradık iptal ettik diyorlar verin mahkemeye ne diyim hocam.
fireattack
(1.9.2015 20:06:51)
quote:
Orijinalden alıntı: kingandkral quote:
Orijinalden alıntı: fireattack Evet imzaladik | Bu ülkedeki esnaf zihniyetine bitiyorum ya nasıl aradık iptal ettik diyorlar verin mahkemeye ne diyim hocam. |
Mahkeme isi biraz uzun is ama yapilabilir tabi.Biz kisa sure icinde bise lazim.oyle bise yapmaliyizki pansiyonun sahibi tutussun.
kingandkral
(1.9.2015 20:20:39)
quote:
Orijinalden alıntı: fireattack quote:
Orijinalden alıntı: kingandkral quote:
Orijinalden alıntı: fireattack Evet imzaladik | Bu ülkedeki esnaf zihniyetine bitiyorum ya nasıl aradık iptal ettik diyorlar verin mahkemeye ne diyim hocam. | Mahkeme isi biraz uzun is ama yapilabilir tabi.Biz kisa sure icinde bise lazim.oyle bise yapmaliyizki pansiyonun sahibi tutussun. |
Adamlar toptan kapattıysa yani yalan söylemiyorlarsa ki söylicek neden yok. O iş yaş hocam belki biraz tazminat alırsınız zararınızı karşılar ama bir daha yurt aramak gerekicek gibi duruyor