Okullar açılıyor, Bayram yaklaşıyor! DenizBank Banka Kartlarınızla her 75 TL ve üzeri harcamanıza 7,5 TL, Toplam 75 TL Ödül!
< Resime gitmek için tıklayın > 1 Eylül - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında DenizBank Banka Kartınız ve Paracard’ınız ile her sektörde yapacağınız 75 TL ve üzeri harcamalarınız için 7,5 TL, toplam 75 TL’ye varan ödül kazanma fırsatı! Kampanyaya katılmak için Paracard sahibi iseniz
EGITIM yazıp 3280’e, DenizBank Banka Kartı sahibi iseniz
OGRETIM yazıp 3280’e SMS yollamanız yeterli. Keyifli alışverişler!
Kampanya Detayları:
Kampanyaya dahil olmak için, kart sahiplerinin, bankamız sistemine kayıtlı telefon numaraları ile, Paracard için
EGITIM , Banka Kartları için
OGRETIM yazıp
3280'e SMS göndermeleri gerekmektedir.
Kampanya süresince, DenizBank Banka Kartlarınızla, tüm sektörlerde yapacağınız her 75 TL ve üzeri alışverişleriniz için 7,5 TL ödül, toplamda 75 TL ödül kazanabilirsiniz.
1 müşteri tüm kartlarıyla en fazla 75 TL ödül kazanabilecektir.
Kampanya
30 Eylül 2015 tarihine kadar geçerlidir.
Paracard’lar için bonuslar
7 Ekim’de kartlara yüklenecek, kullanılmayan bonuslar 19 Ekim’de geri alınacaktır.
Banka Kartları için ödül tutarı 7 Ekim’de karta bağlı vadesiz TL hesabına yüklenecektir.
Sadece SMS ile katılım sağlandıktan sonra yapılan harcamalar kampanya kapsamında olacaktır.
Fatura ödemeleri dahil değildir.
Şans oyunları/iddia harcamaları dahil değildir.
Kuyum harcamaları kampanyaya dahil değildir.
Mail order işlemleri ve internet üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Aynı gün aynı işyerindeki ilk alışveriş geçerlidir.
Yurtdışında yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
SGK Ödemeleri kampanyaya dahil değildir.