akbabamerkez
=> ANDROİD İOS PARA KAZANMA UYGULAMASI (WHAFF)
(19.8.2015 15:29:21)
Merhaba arkadaşlar bu daha benim ilk konum.Bir hatam olursa affola.Bugün android ve ios telefondan para,playstation store card,google play card,steam card ve daha birçok kart kazanmayı göstericem.İlk önce android kullananlar google play ios kullananlar app store dan girip arama yerine WHAFF yazdıktan sonra uygulamayı açıp facebook ile giriş yapın sonra davet kodu gelecek oraya BÜYÜK HARFLERLE:BV12924 yazdıktan sonra 0.30 dolar gelicek.Daha sonra uygulama yükleyerek oynayarak para veya gift kart kazanacaksınız.Davet koduna kodunu yazarsanız hem siz hem de ben 0.30 dolar kazanmış olacağım.DAVET KODUM:BV12924 HERKEZE BOL KAZANÇLAR...
UYGULAMANIN LİNKİ:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaffapp&hl=tr
< Resime gitmek için tıklayın >
Guest-92830CEBB
(19.8.2015 16:16:05)
Hâlâ bunlara inanan var mi ya.. onca ugrasip biriktirip sonra biriken parani istediğinde uygulamadan ban yiyosun.. Bırakın kanmayin bu şeylere
Richard Feynman
(19.8.2015 16:24:14)
bitmedi mi bu
SHADOW
(20.8.2015 01:57:55)
quote:
Orijinalden alıntı: gkhnkrts7 Hâlâ bunlara inanan var mi ya.. onca ugrasip biriktirip sonra biriken parani istediğinde uygulamadan ban yiyosun.. Bırakın kanmayin bu şeylere |
Benim arkadasim da kullaniyo bu uygulamayi ve gecenlerde 10 dolarini paypaldan harcadi bile