DH LoL Rehber
=> Elimde w7 HOME basic KEY var ama indirecek yer bulamadım
(7.8.2015 16:26:13)
Nereden indirebilirim teşekkürler
emre350z
(7.8.2015 16:48:15)
MRT_
(7.8.2015 18:10:30)
Home Basic ISO dosyası indirmenize gerek yok Ultimate ISO dosyası da indirip Home Basic versiyon olarak kurabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken Ultimate ISO dosyanın içindeki G:\sources\ei.cfg dosyasında yazan Ultimate yazısını silmek sonra format işlemine başlayabilirsin.
ISO dosyasını Windows 7 USB DVD Download Tool ile Flash belleğe yazdır sonra masaüstüne bir metin belgesi oluştur ve aç, ei.cfg dosyasını bu açmış olduğun metin belgesinin içine sürükle ve bırak metin belgesinde dosyanın içinde yazanları göreceksin, [EditionID] yazan kısmın altında ki Ultimate ibaresini sil ve dosyayı kapat, kaydetmek istiyor musunuz sorusuna Kaydet olarak cevap ver.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH LoL Rehber
(7.8.2015 19:29:39)
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_ Home Basic ISO dosyası indirmenize gerek yok Ultimate ISO dosyası da indirip Home Basic versiyon olarak kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Ultimate ISO dosyanın içindeki G:\sources\ei.cfg dosyasında yazan Ultimate yazısını silmek sonra format işlemine başlayabilirsin. ISO dosyasını Windows 7 USB DVD Download Tool ile Flash belleğe yazdır sonra masaüstüne bir metin belgesi oluştur ve aç, ei.cfg dosyasını bu açmış olduğun metin belgesinin içine sürükle ve bırak metin belgesinde dosyanın içinde yazanları göreceksin, [EditionID] yazan kısmın altında ki Ultimate ibaresini sil ve dosyayı kapat, kaydetmek istiyor musunuz sorusuna Kaydet olarak cevap ver. < Resime gitmek için tıklayın > |
Sağ ol
MRT_
(7.8.2015 19:55:22)
Sende sağ ol kolay gelsin.