Half Moon Syndrome
=> Düşük puanla üniversiteye gir kendini geliştir yeter
(16.7.2015 00:12:00)
quote:
Orijinalden alıntı: ilk40bin Çok para kazanan bir mühendis olmak için İTÜ ODTÜ BOĞAZİÇİ BİLKENT KOÇ SABANCI ÖZYEĞİN TOBB Bunlardan biri olmak gerekiyor.Diğer türlü kendimizi kandırmış oluyoruz. Not: Bunlardan hiç birine puanım yetmiyor.(Kelli felli bir bölüme) Kocaeli ye sakarya ya bursaya gitmektense bir sene beklemek mantıklı geliyor. |
insanlar objektif olamıyo sorun bu
"puanım düşük üniversitem kötü ama olsun bölümüm iyi bölümümün iyi olması yeter bence çok çaba sarfederim olur biter"
kafasındalar...
A D M I R A L
(16.7.2015 00:12:57)
Hocam Marmara Üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
ilk40bin
(16.7.2015 00:13:57)
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO quote:
Orijinalden alıntı: ilk40bin Çok para kazanan bir mühendis olmak için İTÜ ODTÜ BOĞAZİÇİ BİLKENT KOÇ SABANCI ÖZYEĞİN TOBB Bunlardan biri olmak gerekiyor.Diğer türlü kendimizi kandırmış oluyoruz. Not: Bunlardan hiç birine puanım yetmiyor.(Kelli felli bir bölüme) Kocaeli ye sakarya ya bursaya gitmektense bir sene beklemek mantıklı geliyor. | insanlar objektif olamıyo sorun bu "puanım düşük üniversitem kötü ama olsun bölümüm iyi bölümümün iyi olması yeter bence çok çaba sarfederim olur biter" kafasındalar... |
İnsanlar birbirini kandırıyor.
hazar3
(16.7.2015 00:14:14)
Universite prestijleri bolume gore degisir tipsa marmara.iyidir mesela
Half Moon Syndrome
(16.7.2015 00:16:37)
quote:
Orijinalden alıntı: ilk40bin quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO quote:
Orijinalden alıntı: ilk40bin Çok para kazanan bir mühendis olmak için İTÜ ODTÜ BOĞAZİÇİ BİLKENT KOÇ SABANCI ÖZYEĞİN TOBB Bunlardan biri olmak gerekiyor.Diğer türlü kendimizi kandırmış oluyoruz. Not: Bunlardan hiç birine puanım yetmiyor.(Kelli felli bir bölüme) Kocaeli ye sakarya ya bursaya gitmektense bir sene beklemek mantıklı geliyor. | insanlar objektif olamıyo sorun bu "puanım düşük üniversitem kötü ama olsun bölümüm iyi bölümümün iyi olması yeter bence çok çaba sarfederim olur biter" kafasındalar... | İnsanlar birbirini kandırıyor. |
Biz de onlara gerçekleri göstermeye çalışınca küfür yiyoruz
hayat çok tuhaf değil mi
iyilik yap denize at
A D M I R A L
(16.7.2015 00:18:32)
Peki ya Marmara Tarih veya Gazetecilik? :))
kbsan
(16.7.2015 00:26:17)
kardeş baban parasını başınamı kakıyor benim paramla okuyon gibi ondanmı devlet istiyon
Half Moon Syndrome
(16.7.2015 00:29:58)
quote:
Orijinalden alıntı: kbsan kardeş baban parasını başınamı kakıyor benim paramla okuyon gibi ondanmı devlet istiyon |
derin konular onlar ama bu gerçeği değiştirmez
kendini geliştirmiş kaliteli üniversite mezunu
kendini geliştirmiş kıytırık üniversite mezunundan her zaman daha avantajlıdır
isteyen ben ve nicotinell abinin söylediklerini dikkate alıp seneye tekrar sınava girer
isteyen de yerleşir
teoden1
(16.7.2015 00:33:52)
hayat öyle sürprizlerle dolu ki. bu kadar kafanızı yormayın elbette ekmeği veren allah tır . kalbinizin sesini dinleyin ve tercihinizi yapın. zaten bu üniversiteleri sidik yarışı gibi kıyaslayanlar daha üniversiteye gitmemiş öğrencilerdir. tercih dönemi hepinizin beynini sulandırmış.
Half Moon Syndrome
(16.7.2015 00:34:57)
quote:
Orijinalden alıntı: teoden1 hayat öyle sürprizlerle dolu ki. bu kadar kafanızı yormayın elbette ekmeği veren allah tır . kalbinizin sesini dinleyin ve tercihinizi yapın. zaten bu üniversiteleri sidik yarışı gibi kıyaslayanlar daha üniversiteye gitmemiş öğrencilerdir. tercih dönemi hepinizin beynini sulandırmış. |
Ben şu an üniversitedeyim
teoden1
(16.7.2015 00:37:19)
o halde üniversiteni bırak.
Half Moon Syndrome
(16.7.2015 00:40:29)
quote:
Orijinalden alıntı: teoden1 o halde üniversiteni bırak. |
Keşke izin verseler tekrar sınava girip istanbulda bi devlet ünisi kazanmama
neyse eminim bana hak verenler olmuştur ve nicotinell abiye
teoden1
(16.7.2015 00:43:26)
kardeşim bak sen çok eziklik psikolojisine girmişsin. ha doğru isim olarak öndeler, daha kolay iş bulabilirler ama bu da şans hiç yok değil. odtü mezunu mühendis olup da polislik sınavına hazırlananları biliyorum.
Half Moon Syndrome
(16.7.2015 00:48:14)
quote:
Orijinalden alıntı: teoden1 kardeşim bak sen çok eziklik psikolojisine girmişsin. ha doğru isim olarak öndeler, daha kolay iş bulabilirler ama bu da şans hiç yok değil. odtü mezunu mühendis olup da polislik sınavına hazırlananları biliyorum. |
Ben de zaten diyorum ki
kaliteli üniversitelerde kendini geliştirenler
ile
kıytırık üniversitelerde kendini geliştirenler
aynı olmaz
eziklik psikolojisi değil
üniversite mezunu çok fazla olduğu için
artık çok fazla kriter var
ve daha da artacak kriterler mezun sayısı arttıkça
mr_sexyT
(16.7.2015 01:00:18)
Hocam bahsettiğiniz kişiler gebze tekniği odtüden üstün tutan kişiler
kendini geliştirmek lafı milletin ağzına sakız olmuş.Ben bir mezun olarak şunu söyleyebilirim ki istesem geçen sene anadoluda bir ünide mühendislik yazıp sonra "kendimi geliştir"meye çalışırdım ama cidden hayal bunlar. Geleceğim için 1 sene daha hazırlandım ve kurtardım kendimi. Burada ilk senesi olup da anadoluda mühendislik yazacak arkadaşlara tavsiyem kalabilme imkanları varsa mezuna kalıp iyi üniversiteler için mücadele etmeleridir. Kaldı ki bu mücadeleyi veremekten korkan adam kendisini geliştirmeyi hiç beklemesin
Half Moon Syndrome
(16.7.2015 01:01:28)
quote:
Orijinalden alıntı: mr_sexyT Hocam bahsettiğiniz kişiler gebze tekniği odtüden üstün tutan kişiler kendini geliştirmek lafı milletin ağzına sakız olmuş.Ben bir mezun olarak şunu söyleyebilirim ki istesem geçen sene anadoluda bir ünide mühendislik yazıp sonra "kendimi geliştir"meye çalışırdım ama cidden hayal bunlar. Geleceğim için 1 sene daha hazırlandım ve kurtardım kendimi. Burada ilk senesi olup da anadoluda mühendislik yazacak arkadaşlara tavsiyem kalabilme imkanları varsa mezuna kalıp iyi üniversiteler için mücadele etmeleridir. Kaldı ki bu mücadeleyi veremekten korkan adam kendisini geliştirmeyi hiç beklemesin |
Sonunda ben ve nicotinell abiye hak verenlerin sayısı artıyor
hazar3
(16.7.2015 07:55:22)
Hocam ben tip mimarlik muhendislik konularinda bilgiliyim diger konulari cok bilmiyorum
A D M I R A L
(16.7.2015 14:03:49)
Siz göztepe kampüsünde misiniz?
Genel olarak okul hakkında ne söyleyebilirsiniz, adının bir avantajını gördünüz mü?
Equlatiy
(16.7.2015 14:44:06)
İyi ozaman kocaelide elektronik okuyacağınıza odtüde jeoloji okuyun bu kafalarla.