Cabal 2 yüklemeyein tavsiyemdir ! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> Diğer Free to Play Oyunlar >> Cabal Online
TheJozeF => Cabal 2 yüklemeyein tavsiyemdir ! (3.07.2015 19:42:50)
Arkadaşlar 20 fps ile oynamak istiyorsanız indirebilirsiniz Gt 740m ekran kartım Gta V de bundan daha çok fps alıyorum 20 fps i normal de alıyorum highda 18 19 low da 28 29 civarı

Tavsiyem oyun optimizasyonu felaket 5 yl önce yapılmaya baslamıs bi oyun bu kadar low grafikleri varken bukadar kasması normal değil bence siz bilirsiniz genede

i7 4700MQ
GT740M
8gb ram

edit:very lowda mağarada 34 gördüm acık alanda max 31 very lowda

HardToBeAGod => Cabal 2 yüklemeyein tavsiyemdir ! (3.07.2015 20:55:46)
quote:

Orijinalden alıntı: TheJozeF

Arkadaşlar 20 fps ile oynamak istiyorsanız indirebilirsiniz Gt 740m ekran kartım Gta V de bundan daha çok fps alıyorum 20 fps i normal de alıyorum highda 18 19 low da 28 29 civarı

Tavsiyem oyun optimizasyonu felaket 5 yl önce yapılmaya baslamıs bi oyun bu kadar low grafikleri varken bukadar kasması normal değil bence siz bilirsiniz genede

i7 4700MQ
GT740M
8gb ram

Optimizasyon cidden çok kötü ayrıca oynadıkça oyundan nefret ettim bende browser tabanlı mmorpgler gibi olmuş ben şurda 1 ay falan beklemişimdir bu oyunu ama o kadar fanı olup uzun süre bekleyen oyuncular için büyük bir hayal kırıklığı bence ha skiller falan çok hoş ona lafım yokta genel olarak bakarsak beklentileri hiç mi hiç karşılayamadığı aşikar. Neyse artık önümüzdeki oyunlara bakacağız...

TheJozeF => Cabal 2 yüklemeyein tavsiyemdir ! (3.07.2015 21:39:48)
quote:

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

quote:

Orijinalden alıntı: TheJozeF

i7 4700MQ
GT740M
8gb ram

Optimizasyon cidden çok kötü ayrıca oynadıkça oyundan nefret ettim bende browser tabanlı mmorpgler gibi olmuş ben şurda 1 ay falan beklemişimdir bu oyunu ama o kadar fanı olup uzun süre bekleyen oyuncular için büyük bir hayal kırıklığı bence ha skiller falan çok hoş ona lafım yokta genel olarak bakarsak beklentileri hiç mi hiç karşılayamadığı aşikar. Neyse artık önümüzdeki oyunlara bakacağız...

Aynen öyle son 2 hata filan heycanla beklemiştim ama 2015 yılında cıkan bi oyunda böyle bi grafik ve optimizasyon bence facia :D

Sayfa: [1]