Şimdi Ara

Dell 3521 AMD 8730m Driver Yüklenmiyor (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell 3521'de intel hd graphics 4000 ve amd ekran kartı bulunmakta. Intel hd 4000 sorunsuzca kuruluyor. Fakat hem dell resmi sitesindeki amd driveri denedim. Hem de amd nin kendi sitesindeki güncel driveri denedim. İkisinde de amd driverlerı hızlıca yüklenip bitiyor. Ama hiçbir şekilde amd driver kurulmuyor. Program files'e boş klasör olarak yükleniyor. Aygıt yöneticisinde de standart vga bağdaştırıcısı olarak görünüyor. Sırf bu sorun yüzünden cihaza windows 7 kuruldu. Fakat aynı sorun onda da var. Bu amd kadar dandik bi kart yok. Çift ekran kartlı laptoplarda driver sorunu her zaman oluyor. Ayrıca laptopta recovery önbelleği veya cd si de yok. Nasıl amd driverini kurabiliriz? İnternetten dell 3521 için recovery cd sini iso olarak indiremez miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 17 Ekim 2016; 22:12:55 >

• Güncel.
  • hangi GPU var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnage86

hangi GPU var?

8730m.
  • 1 senedir pc amd ekran kartsız kullanılıyor sırf driver yüzünden. Aynı sorunda bir tane de hp var Yok mu şu amd ekran kartlarını sorunsuz çalıştıran bir driver? Modeli 8730m switchable.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar windows 10 olarak format attıktan sonra inteli kendi yükledi. Bunu da ben yükledim ve oldu sanırım. Değiştirilebilir grafikler sonunda geldi.
    http://downloads.dell.com/FOLDER03348317M/1/Video_Driver_6YKW1_WN32_15.201.1101_A01.EXE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 17 Ekim 2016; 22:12:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.