Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
291.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vatanla Konuş Gidip Elden Teslim Al, Orda direk Aç teli Sorunlarını anlat Göster . En azından derdını daha iyi anlatırsın.
  • SiyahinMatemi S kullanıcısına yanıt
    Elden teslim alacağım sıkıntı yok ancak en son teslim ederken telefon açılmıyordu bile. Şimdi de teslim kağıdı imzaladıktan sonra iş günü yeniden başlayacak ancak benim o kadar bekleme imkanım ve sabrım yok. Umuyorum ki bir şekilde düzeltmişlerdir. Ya da sıkıntı çıkarmadan süreci devam ettirirler. Bakalım neler olacak daha kargoya verilmedi ama hafta sonuna gelir herhalde.
  • Garantiden telefon bugün geldi. Donma, kasma, ekran problemlerinden yollamıştım.

20 iş günü telefonu inceleyip sorunların koruyucu ekran camından kaynaklı olduğunu belirtmişler, yazılım yükleyip yollamışlar..

Telefonu sabahtan beri ekran camsız kullanıyorum. Stabil çalışıyor gibi. Fakat yazı yazarken kendiliğinden sayfayı kapattı 2-3 kere. Telefon bozulmadan önce de sorunları bu şekilde başlamıştı. Katlanılmaz boyuta gelince kvk'ya vermiştim. Biraz bu şekilde kullanacağım. Marsmallow geldikten sonra sorunlar devam ediyorsa tekrar garantiye yollayacağım. Sonuç çıkmazsa Tüketici Hakem Heyeti yolunu deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonumu 2015 Temmuz gibi aldım. Aldığım günden beri sorunlar bitmedi sony mobile e bir sürü mail attım hiç bi şekilde düzelmedi. Garantiye yollamadım hep güncelleme bekledim en son 5.1 geldi çoğu şey düzeldi hızlı rahat kullanıyordum yine başladı sorunlar. Normalde kamerayı açınca çıt çıt diye ses geliyor odaklama sesi bu ses bende normal kullanımda geliyor instagram da gezerken sürekli çıkıyor WhatsApp da çıkıyor bir de son günlerde WhatsApp dan fotoğraf atarken donuyor sonra bi ses geliyor öyle atıyor fotoğrafı. Bazen de güç butonu yarım saat çalışmıyor. Bıktım lanet ettim c4 aldığıma olmaz olsun böyle telefon.

• ibanez08 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durum bana da oldu.Ekran probleminden kastın dokunmatik sorunuysa o tekrar eskisi kadar ilerliyor ve kullanılmaz oluyor nerdeyse.Bende güncellemeyi bekliyorum ardından yollayacağım tekrar.Tüketici Hakem Heyeti içinde 3 garanti fişinden sonra problemin devam etmesi gerekiyormuş.

Telefonun durumu;
    Telefonumu 26 günün sonunda aldım garantiden şarj olmadığı için alır almaz inceleyemedim.Eve gittim ve kendi orjinal cihazı ile şarj ettim.Daha sonra telefonu açtım ve sorun yoktu.1-2 saat gibi kullandıktan sonra ufak tefek aynı sorunlar baş gösterdi ve bir kaç saat sonrasında tamamen aynı sorunlar yeniden olmaya başladı.

İlginç ve anlayamadığım kısmı telefonun ilkten normal çalışması ve hiçbir şey yapmadan önceki bozuk haline dönmesi.Onun yanı sıra arada telefon düzelir gibi oldu ve bi süre kullandıktan sonra yine kafayı yedi.Şimdi güncellemeyi beklememin en büyük nedeni bu, eğer olmazsa fişleri 3leyip hakem heyetine başvuracağım.

• aranıza bende katıldım. telefon bir seneyi doldurur doldurmaz ekran dokunmatiği sapıtmaya başladı. dokunuyorum yanlış algılıyor, iki kere dokunuyor vs.
    güncellemeden sonra düzelmezse teknik servise götüreceğim. bu arada bir sene oldu yağ gibi akıyor telefon. tek sorunum dokunmatik ekranı.
  • Nasıl saçma sorunsa herkeste aynı anda belirdi. Sony de kabul etmezse sorunu gelde çık işin içinden. Umarım güncelleme sorunu çözer.

• Dokunmatik sorunu yaşayan arkadaşlar ekran filmi yada cam filmi kullandılar mı acaba hiç? Ortak bir nokta olmalı, seri no vb

• x-calibur kullanıcısına yanıt
    Rev3 benimki ben yaşıyorum ama bu aralar azaldı

• Eee Android 6 nerede kaldı artık flashtoolla uğraşmak istemiyorum bu ne arkadaş be sıktı artık

• ahmet yapar kullanıcısına yanıt
    En kötü birdahaki hafta alırız

• x-calibur kullanıcısına yanıt
    İlk akdıktan bir kaç gün sonra kırılmaz cam taktım. Bir senedir sıkıntısız kullanıyordum kırılmaz cam ile. Ama bu ay başından beri dokunmatiği algılamamaya ve yanlış algılamaya başladı. Güncelleme ile düzelmezse kırılmaz camı çıkarıp bir de öyle deneyeceğim. Yine düzelmez ise garantiye götüreceğim.

• İşte benim merak ettiğim de bu kısım acaba dokunmatik sorunu yaşayanlar hep kırılmaz cam yada cam filmi falan mı kullandılar. Bende Allaha şükür dokunmatik sorunu yok hiç cam yada film kullanmadım. Mutlaka ortak bir yanınız var bu sıkıntı yaşayanlarda çünkü belli bir süre sonra bu hale gelmiş. Ben mesela hiç oyun oynamam, acaba çok oyun oynayıpta telefon ısınınca her hangi bir yerinde sıkıntı mı oluşturuyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

İşte benim merak ettiğim de bu kısım acaba dokunmatik sorunu yaşayanlar hep kırılmaz cam yada cam filmi falan mı kullandılar. Bende Allaha şükür dokunmatik sorunu yok hiç cam yada film kullanmadım. Mutlaka ortak bir yanınız var bu sıkıntı yaşayanlarda çünkü belli bir süre sonra bu hale gelmiş. Ben mesela hiç oyun oynamam, acaba çok oyun oynayıpta telefon ısınınca her hangi bir yerinde sıkıntı mı oluşturuyor ki?

Hocam ben şimdiye kadar hemen hemen hiç ekran koruyucu, jelatin vesaire kullanmadım. Aynı şekilde C4 için de kullanmadım. Fakat telefonu kullandıktan yaklaşık 5 ay kadar sonra dokunmatik sapıttı. Garantiye verdim, ekran, anakart, imei değişti. Şimdilik gayet güzel. İnşAllah tekrar etmez. Bana kalırsa bu telefonun belirli bir serisinde kronik bir hata var. Çünkü yılı aştığı halde hiç sıkıntı yaşamayan da var. Birkaç ay sonra telefonu sapıtan da var. Benim telefon hiç bir müdahale etmeden sabah kalktığımda kendi kendine işlem yapmaya başlamıştı. Eldiven moduna aldım öyle idare etmiştim servise verene kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefonun kronik problemi dokunmatik sorunu oldu.Bazen donuyor bazen başka uygulamalara giriyor yada siliyor.Serviste bile kalıcı çözüm bulunamıyorsa ayıplı üründür.Bundan sonra asla Sony telefon almam.
  • uzun süredir kullanıyorum aldığımdan beri cam koruma var bir sorun yaşamadım...
  • Arkadaşlar şu dokunmatik işini bi konuşalım isterseniz belki de rev ile alakalıdır benimki rev 4 hiç dokunmatik sorunu yaşamadım. Rev 4 te dokunmatik sorunu yaşayan var mı?
  • Neresinde yazıyor bu revizyon numarası? Kutuda mı?

• Rev 3 mü yoksa Rev4 mü nereden bakacağız?

• Benimki de rev 4 ağustos ayında 5-10 gün sıkıntı yaşamıştım sonra kendiliğinden düzeldi

• 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.