Kredi Acil Yardım !! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Finans Forumları >> Bankalar, Kredi Kartları, Krediler >> Krediler
tnryldz60 => Kredi Acil Yardım !! (14.6.2015 21:05:26)
Arkadaşlar yaşım 21 öğrenciyim bi işe girdim maaşım asgari ücret sigortamı yeni başllattılar kredi çekmek istiyorum 10.000 tl civarı sigortalı olarak kaç ay çalışırsam banka kredi verir veya en kolay şekilde krediyi nasıl alabilirim .

sertac dede => Kredi Acil Yardım !! (16.6.2015 11:55:46)
quote:

Orijinalden alıntı: tnryldz60

Arkadaşlar yaşım 21 öğrenciyim bi işe girdim maaşım asgari ücret sigortamı yeni başllattılar kredi çekmek istiyorum 10.000 tl civarı sigortalı olarak kaç ay çalışırsam banka kredi verir veya en kolay şekilde krediyi nasıl alabilirim .

En az 2-3 ay sigortqn yatsin mas aldigin bankadan alabilirsin hic bankacilik urunu kullanmadiysan belki birkqc ay daha bekletebilirler. Oyle ise hemen maas bankandan kk al ve kullan .

tnryldz60 => Kredi Acil Yardım !! (16.6.2015 18:37:01)
Hocam kredi kartlarım var onda sorun yok ama ödemesinde biraz sorun yaşadım öğrenciyim diye borçları kapatsam kredi notum düzelir mi çekebilirmiyim yani ?

expertadvisor => Kredi Acil Yardım !! (16.6.2015 19:57:44)
'' kredi kartlarım var onda sorun yok ama ödemesinde biraz sorun yaşadım''

sertac dede => Kredi Acil Yardım !! (16.6.2015 20:01:10)
quote:

Orijinalden alıntı: tnryldz60

Hocam kredi kartlarım var onda sorun yok ama ödemesinde biraz sorun yaşadım öğrenciyim diye borçları kapatsam kredi notum düzelir mi çekebilirmiyim yani ?

Mevcut haliyle su anda dusuktir zaten kk borclarini kpama kosulu ile maas bankan verebilir. Sonrqsinda kredini odedikce puaninda yukselir

Sayfa: [1]