yataylimit
=> Yeni kanalım: 'İngilizce Eğitim Videoları'
(19.5.2015 12:22:51)
Herkese merhaba,
Daha önce de bahsettiğim, İngilizce kısa konu anlatımı videolarından oluşan yeni YouTube kanalımı açtım. Büyük bölümünü sanal sınıf ortamında hazırladığım bu videolarda beni çok fazla görmüyorsunuz. Ancak beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir :) Sesimi dinleyip gözünüzü ekrandan ayırmadığınız sürece doyurucu dersler izleyebilirsiniz. Eğitim videolarını arka plan müzikleri ve video içinde video gibi görsel ögelerle daha eğlenceli hale getirmeye çalıştım.
Piyasadaki mevcut videoları izlediğimde konuların eksik, yanlış ya da baygın bir ses tonuyla anlatıldığını gördüm ve böyle bir kanal hazırlama ihtiyacı duydum. Umarım herkes severek izler. Kanalıma her hafta yeni bir video ekleyeceğim.
Hem kitabımın tanıtımını yapmak hem de sıfırdan İngilizce öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak amacıyla oluşturduğum kanalıma abone olur ve daha çok kişiye ulaşabilmesi için kanal linkini sosyal ağlarınızda paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Kanalım:https://www.youtube.com/ingilizcekonuanlatimi
Teşekkürler.
etkai7
(19.5.2015 14:28:44)
Hayırlı olsun Özer hocam :) İnşallah herkes faydalanır.
yataylimit
(19.5.2015 17:43:59)
quote:
Orijinalden alıntı: etkai7 Hayırlı olsun Özer hocam :) İnşallah herkes faydalanır. |
Çok teşekkürler. Faydalı olması dileğiyle :)
Di Zetemeno
(20.5.2015 00:15:52)
Faydalı konu teşekkürler
ThunderVoid
(20.5.2015 04:56:05)
Devamı gelirse güzel olur.
yataylimit
(20.5.2015 09:44:17)
Devamı gelecek üstad. Her hafta 1 veya iki video ekleyeceğim. Türk halkını Daylight"tan kurtaracağım :)
yataylimit
(23.5.2015 23:18:55)
yataylimit
(29.5.2015 09:06:27)
AlleinMann
(29.5.2015 14:11:28)
Hocam konular çok basit. Zaten geneli bu konuları çok iyi biliyor. Biraz daha zor konulara geçebilirsek daha iyi olur kanısındayım.
yataylimit
(29.5.2015 21:33:37)
quote:
Orijinalden alıntı: AlleinMann Hocam konular çok basit. Zaten geneli bu konuları çok iyi biliyor. Biraz daha zor konulara geçebilirsek daha iyi olur kanısındayım. |
Üstad ben hiç bilmeyenlere yönelik olarak hazırladığım için bu sırayla gitmek zorunda. Ancak okulların kapanmasıyla beraber daha sık şekilde video ekleyeceğim. Teşekkürler.
AlleinMann
(29.5.2015 22:44:31)
Peki hocam kolay gelsin. Bişey kalmadı şunun şurasında okulların kapanmasına bekleriz
Hz. Zeus
(30.5.2015 01:33:12)
Ben videolarınızı 2 hafta önce keşfettim sanırım. Gerçekten çok iyi anlatıyorsunuz hocam. Yeni kanalınız gayet güzel ve düzenli görünüyor. İlk 4 ders olmuş şu ana kadar. Bana çok kolay geliyor bunlar ama yinede güncel olarak takipteyim. :)
yataylimit
(30.5.2015 16:38:56)
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack Ben videolarınızı 2 hafta önce keşfettim sanırım. Gerçekten çok iyi anlatıyorsunuz hocam. Yeni kanalınız gayet güzel ve düzenli görünüyor. İlk 4 ders olmuş şu ana kadar. Bana çok kolay geliyor bunlar ama yinede güncel olarak takipteyim. :) |
Çok teşekkür ederim üstad, bunları duymak iyi oluyor. Faydalı bir iş yaptığımı anlıyorum.
Videoların devamı da gelir çünkü video hazırlamak yorucu olsa da bana çok keyifli geliyor :)
Hz. Zeus
(30.5.2015 17:10:00)
quote:
Orijinalden alıntı: yataylimit quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack Ben videolarınızı 2 hafta önce keşfettim sanırım. Gerçekten çok iyi anlatıyorsunuz hocam. Yeni kanalınız gayet güzel ve düzenli görünüyor. İlk 4 ders olmuş şu ana kadar. Bana çok kolay geliyor bunlar ama yinede güncel olarak takipteyim. :) | Çok teşekkür ederim üstad, bunları duymak iyi oluyor. Faydalı bir iş yaptığımı anlıyorum. Videoların devamı da gelir çünkü video hazırlamak yorucu olsa da bana çok keyifli geliyor :) |
Emeğinizin karşılığını alacağınıza eminim hocam.
yataylimit
(31.5.2015 00:07:29)
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack quote:
Orijinalden alıntı: yataylimit quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack Ben videolarınızı 2 hafta önce keşfettim sanırım. Gerçekten çok iyi anlatıyorsunuz hocam. Yeni kanalınız gayet güzel ve düzenli görünüyor. İlk 4 ders olmuş şu ana kadar. Bana çok kolay geliyor bunlar ama yinede güncel olarak takipteyim. :) | Çok teşekkür ederim üstad, bunları duymak iyi oluyor. Faydalı bir iş yaptığımı anlıyorum. Videoların devamı da gelir çünkü video hazırlamak yorucu olsa da bana çok keyifli geliyor :) | Emeğinizin karşılığını alacağınıza eminim hocam. |
Teşekkürler.
Az önce de bir kanal tanıtım videosu yükledim :)https://www.youtube.com/watch?v=wYIt58DV8GA
yataylimit
(4.6.2015 21:22:50)
RuthlessRiu
(5.6.2015 11:35:31)
Mutlaka inceleyeceğim. Ancak biraz bekleyeceğiz sanırım. Temel ingilizcede fena sayılmam. Benim sorunum biraz daha detaylara yönelik.
Tabi ki emeğe saygı, güzel çalışma olmuştur eminim.
yataylimit
(6.6.2015 01:06:39)
Bir yıl sonra çok dolu bir kanal olacak inşallah :)
yataylimit
(7.6.2015 01:45:21)
yataylimit
(8.6.2015 22:14:01)