Facebook Gönderi Beğenirken Hata Oluştu diyor. Ne yapmalıyım? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İnternet >> Sosyal Medya ve Mesajlaşma >> Facebook
gokhangocmen94 => Facebook Gönderi Beğenirken Hata Oluştu diyor. Ne yapmalıyım? (10.5.2015 20:54:49)
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır Facebook hesabımda sorun nedir anlamadım. Aynı bilgisayarda ve telefonda aynı şartlar altında başka hesaplara girdim ve hiç bu sorunlar olmadı.
Yaşadığım sorunlar şöyle:

1.Bilgisayar ortamında
-Haber kaynağındaki tüm gönderileri beğenirken: Üzgünüz, bu gönderiyle ilgili geçici bir sorun oluştu. Lütfen birazdan tekrar dene.
-Hesabıma gelen tüm arkadaşlık isteklerini onaylarken: Üzgünüz, bu isteği şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen tekrar dene.
-Bazı etkinliklere gidiyor yapınca herhangi bir uyarı çıkmaması ancak durumumun hiç değişmemesi(sanki hiç gidiyor yapmamışım gibi)
2.Mobil ortamda
-Beğenirken: (#2) Service temporarily unavaliable
-Arkadaşlık onaylarken: Üzgünüz, bu isteği şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen tekrar dene.
-Etkinliğe katıl yaparken: Bu etkinliğe yanıt verilirken bir hata oluştu. Lütfen tekrar dene.

Arkadaşlar başka hataya rastlamadım şimdilik. Biraz kurcalayınca başka şeyler bulunca eklerim. Bunu düzeltmem için ne yapmam gerekiyor Lütfen yardımcı olur musunuz ? Çıldırcam yoksa

safak26 => Facebook Gönderi Beğenirken Hata Oluştu diyor. Ne yapmalıyım? (10.5.2015 21:28:52)
2 gündür aynı sorunu ben de yaşıyorum.hiçbir şekilde fotoğraf ya da durum beğenemiyorum...facebook yardım merkezinden sorunu ilettim,tabiki cevap gelmedi

gokhangocmen94 => Facebook Gönderi Beğenirken Hata Oluştu diyor. Ne yapmalıyım? (10.5.2015 21:39:37)
Şuan tek tesellim sadece ben değilmişim. Umarım bir çözüm bulunur artık. FACEBOOK CEVAP VER

safak26 => Facebook Gönderi Beğenirken Hata Oluştu diyor. Ne yapmalıyım? (12.5.2015 09:35:11)
ben de dün geceden beri düzeldi...

Creative BLack => Facebook Gönderi Beğenirken Hata Oluştu diyor. Ne yapmalıyım? (12.5.2015 22:38:28)
Bunu düzetmek için basit bi yol var ne mi :))

bir sayfada durmadan peşpeşe yorum yaparak geçici sürele engellenmek engel kalkında her şey düzelir :))

gokhangocmen94 => Facebook Gönderi Beğenirken Hata Oluştu diyor. Ne yapmalıyım? (14.5.2015 00:48:20)
Arkadaşlar benim 8-9 gün sürdü ve otomatik olarak düzeldi sonunda. Diğer arkadaşların daha kısa sürmesi ümidiyle iyi forumlar.

Sayfa: [1]