underzero21
=> muhabbet kuşumun kuyruğu nefes almasıyla senkronize bir şekilde aşağı-yukarı hareket ediyor
(5.5.2015 13:47:42)
solunum sıkıntısı olabileceği yazılmış internette çeşitli yerlerde.kuşunun başına böyle birşey gelen var mı? nasıl tedavi edilir bu sorun?
videosu:
http://1drv.ms/1ENeY0f
blackjack41
=> muhabbet kuşumun kuyruğu nefes almasıyla senkronize bir şekilde aşağı-yukarı hareket ediyor
(5.5.2015 16:37:11)
Videoyu yükleyecek başka bir yer bulamadın mı
ShibLeg
(5.5.2015 21:23:29)
quote:
Orijinalden alıntı: underzero21 solunum sıkıntısı olabileceği yazılmış internette çeşitli yerlerde.kuşunun başına böyle birşey gelen var mı? nasıl tedavi edilir bu sorun? videosu: http://1drv.ms/1ENeY0f |
youtube yükle basit yada facebooka yükle at linki .
underzero21
(5.5.2015 22:15:30)
ShibLeg
(7.5.2015 00:09:06)
nefes alıyor normal yani.Kalbi hızlı atıyor bir şeyden korkuyor.Arada sal kuşu kafesin altınıda temizle.
Yani kalbinin hızlı atmasından ve nefes almasından kaynaklı bir sey yok kuşun benim kuşlarında öyle
underzero21
(7.5.2015 00:11:18)
Haklısınız hocam sesli yerde olunca oyunlar oynuyor böyle sessiz mekanda susuyor duruyor ilgi gösteremedim son zamanlarda
mubişim
(7.5.2015 01:30:18)
quote:
Orijinalden alıntı: underzero21 solunum sıkıntısı olabileceği yazılmış internette çeşitli yerlerde.kuşunun başına böyle birşey gelen var mı? nasıl tedavi edilir bu sorun? videosu: http://1drv.ms/1ENeY0f |
Solunum yolu rahatsızlığı başlangıcı var. Henüz daha yavaş hareket var çünkü. Tedbirini almadığınız zaman bu hareket daha seri belirgin ve hızlı olacaktır ki o zamanda geç kalınmış sayilabilir çünkü astım bronşit olma riski çok. Şimdilik antibiyotik kullanmani gerektirecek bi durum yok. Başlangıç olarak Suyuna 3~4 damla limon damlat hergün suyunu degistirerek ver. 2. Bi suluk bulundur onada süzme bal karıştır. Vücut direnci yerine gelsin. 2 suluğu da kullandığından emin ol. Sadece birini kullanirsa 2 gün llimonlu su verirsin 1 gün bal verirsin 4~5 gün devir dayım li olarak ilk tedaviyi yaparsın. Gecmeyip daha seri bi hareket görürsen kuyrukta o zaman antibiyik kullanirsin. Geçmiş olsun.
underzero21
(7.5.2015 01:39:11)
teşekkür ederim hocam,bi de buhar banyosu gibi birşeyden bahsediliyordu bi forumda onun da yararı olur mu acaba hergün 5-10 dakika.
mubişim
(7.5.2015 12:18:13)
quote:
Orijinalden alıntı: underzero21 teşekkür ederim hocam,bi de buhar banyosu gibi birşeyden bahsediliyordu bi forumda onun da yararı olur mu acaba hergün 5-10 dakika. |
Suanda o kadar korkutacak bi hastalık yok kuşun da. Buhar banyosunu duymadım hiç eğer burun delikleri falan açıksa rahat nefes almasında bi sıkıntı yoksa o buhar onu rahatsız edecektir solunumu açısından. bence fazla bişey yapmanıza gerek yok. Limon ve balı bi kullanın ondan sonra duruma göre hareket edersiniz.
diniz
(7.5.2015 22:40:45)
kafesi baya kirlenmiş :)
underzero21
(7.5.2015 22:42:27)
Temizledim hocam :) kirliyken çekmişim videoyu
nevdar_1986
(14.8.2024 11:49:34)
Merhaba. Rica etsem bana da yardımcı olur musunuz? Durumumu size dm ile anlatmak istedim ancak dm kabul etmiyormuşsunuz. Yeni bir konu açıp sizi etiketleyeceğim; ilgilenirseniz sevinirim.