Guest-402869AF7
=> Hayatımın hatasını yapıp şu oyunu aldım
(21.4.2015 17:44:03)
Bahsettiğim oyun : The crew
Oyuna verdiğim paraya mı yanayım,harcadığım zamana mı yanayım bilemedim.Bir oyun nasıl yapılamaz onu göstermişler resmen.Oyuncak gibi arabaları,görevi alabilmek için gittiğin bitmek bilmeyen sıkıcı yollar,rezalet sürüşü...Ne ararsan var.Yere tükürsem tükürüğümün asfaltta kayması bu oyunun arabalarından daha düzgün olur.En kısa zaman takas etmeyi düşünüyorum drive club güzel mi ? Oynayanlar bilgilendirirse sevinirim.
Drago
(21.4.2015 18:03:47)
Dc crewi 2 ye çarpar 3 e böler
die.Rache
(21.4.2015 18:05:23)
Demosu vardi keske önce demoyu bi indirip deneseydiniz,yada ne biliyim videolarina,incelemelerine baksaydiniz..
Guest-402869AF7
(21.4.2015 18:08:10)
quote:
Orijinalden alıntı: die.Rache Demosu vardi keske önce demoyu bi indirip deneseydiniz,yada ne biliyim videolarina,incelemelerine baksaydiniz.. |
Demoyu denemedim ama incelemelere baktım.Şöyle bir şey düşündüm oyunun haritası zaten baya büyük olduğu için sıkılsam bile etrafı gezer öyle vakit geçiririm dedim ama iş öyle olmadı.GTA 5 te şehirde sadece dolaşmak bu oyundan bana daha çok zevk verince önce sövdüm sonra kutusuna koydum gözümün görmeyeceği bir yere koydum.
Wilter
(21.4.2015 18:44:49)
Kaç para vermiştin kardeş?
Ellie_Williams
(21.4.2015 18:55:49)
Ben demosunu denedim bedava verseler oynamam bu oyunu leş
ChiefOfficer
(21.4.2015 20:00:08)
Bende The Crew almıştım. Season pass olayı olmasaydı DC alıp bunu rafa kaldıracaktım da DC ve Pcars neredeyse aynı fiyata geleceği için Project Cars' ı da beklemek işin içine girdi. Arada girip oynuyorum, bana o kadar da kötü gelmiyor.
zugu
(21.4.2015 20:19:01)
Oyunu oyle bir kotuledinki alacagi olan varsada almayacak
Guest-402869AF7
(21.4.2015 20:20:11)
quote:
Orijinalden alıntı: zugu Oyunu oyle bir kotuledinki alacagi olan varsada almayacak |
Almasın zaten aynı fiyata parasının hakkını veren onlarca oyun var
zugu
(21.4.2015 20:22:34)
Sen takasa koycam dedin ya ondan soylemistim :)
Guest-402869AF7
(21.4.2015 20:23:39)
quote:
Orijinalden alıntı: zugu Sen takasa koycam dedin ya ondan soylemistim :) |
Kimse almaz zaten internete koysam direk spotçudan takaslayacağım
zugu
(21.4.2015 20:24:46)
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu adam quote:
Orijinalden alıntı: zugu Sen takasa koycam dedin ya ondan soylemistim :) | Kimse almaz zaten internete koysam direk spotçudan takaslayacağım |
Hayirli isler ozaman
ZelHaS
(21.4.2015 20:25:26)
drive club candir ya birde 10 gb guncelleme geliyormus
Sufffle
(21.4.2015 21:00:40)
bend murdered a acıdım valla klozote atıp sifon çekmiş gibi oldu ya
snakefatih
(21.4.2015 21:06:52)
olur böyle şeyler canını sıktığına deymez.
adoreco
(21.4.2015 21:48:40)
Selamlar...
Sağlık olsun hocam
crew oynamadım ama
Driveclub a gelince grafik budur diyebilirim tam bir next gen araçlar gene öyle olay budur dersin
hele sürüş hissi mükemmel aracı kullanırken hissediyorsun öyle crewde anlattığın gibi değil anlayacağın
ve çok fazla oynadım eksikleri olmasına rağmen çokta beğendim
lakin hala eksikleri var hala Multiplay da lobi kuramıyorsun arkadaşını davet edip yarışamıyorsun
ve birazda ruh eksik oyunun career modunda hep aynı şeyleri yapıyor olmak bir vakit sonra sıkıyor yapmak zorunda olduğun için yapıyorsun
özetle eksiklerine rağmen oyunu genel anlamda ben çok beğendim
nacizane tavsiyem
tr hesapta plus ın varsa çok uygun fiyata alabilirsin 70-80 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam tabi dijital istersen
tabi
vebirde sesonpass sız oyun yarım herkesin dediği gibi
sesonpass şart
hayırlı akşamlar...
Guest-402869AF7
(21.4.2015 23:27:16)
quote:
Orijinalden alıntı: adoreco Selamlar... Sağlık olsun hocam crew oynamadım ama Driveclub a gelince grafik budur diyebilirim tam bir next gen araçlar gene öyle olay budur dersin hele sürüş hissi mükemmel aracı kullanırken hissediyorsun öyle crewde anlattığın gibi değil anlayacağın ve çok fazla oynadım eksikleri olmasına rağmen çokta beğendim lakin hala eksikleri var hala Multiplay da lobi kuramıyorsun arkadaşını davet edip yarışamıyorsun ve birazda ruh eksik oyunun career modunda hep aynı şeyleri yapıyor olmak bir vakit sonra sıkıyor yapmak zorunda olduğun için yapıyorsun özetle eksiklerine rağmen oyunu genel anlamda ben çok beğendim nacizane tavsiyem tr hesapta plus ın varsa çok uygun fiyata alabilirsin 70-80 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam tabi dijital istersen tabi vebirde sesonpass sız oyun yarım herkesin dediği gibi sesonpass şart hayırlı akşamlar... |
Sağolun bilgilendirme için size de iyi akşamlar