Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Elektronik ve Mekanik >> Elektronik
vsync => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 12:07:52)
Merhaba arkadaşlar, dün banyoda duş alırken sadece banyonun elektriği gitti.Önceden de ara ara gidiyordu ama o zaman tüm ev gidiyordu bende bina girişindeki şalterleri kaldırarak tekrar açıyordum.Şu an 2 gündür banyoda elektrik yok, evin içindeki tüm şalteri indirip kaldırdım banyonun ışığını açtım yarım milisaniye yandı tekrar gitti.Yani evde elektrik sadece banyoda gitti ve tüm şalterler açık bina girişindekiler de dahil.Ne yapıcam bilmiyorum, yardım ederseniz çok sevinirim.

VRMS => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 12:44:05)
Elektrik tecrübesi yok gibi , bir elektrikçiden yardım almayı dene

Ben halledeceğim dersen sigorta , buat ve baglantıları kontrol et

tr-ex => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 13:19:08)
kardeş büyük ihtimalle buatın içine nem girmiş ve sıkısarılmayan bir kablonun arasını nem dolduruyor yada oksidasyon üzerinden elektirik geçince sigorta gibi direnç değeri vererek tekrar iletimi kesiyor. sen hemen banyo yada banyo kapısının üstünde bir buat varsa aç ve bağlantıları kontrol et dikkat et çarpılma elektriği keserek bak.

TuRkiShCowboy => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 13:51:44)
Ya buatta gevşek kablo var yada sigorta ömrünü tamamlamış.

Kerosen => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 13:53:31)
Elektrikli şofben mi kullanıyorsunuz?

vsync => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 14:12:36)
quote:

Orijinalden alıntı: VRMS

Elektrik tecrübesi yok gibi , bir elektrikçiden yardım almayı dene

Ben halledeceğim dersen sigorta , buat ve baglantıları kontrol et

bu tarz sorunları kendim halletmeyi seviyorum ama ilk defa böyle birşeyle karşılaştım nasıl yapacağımı da bilmiyorum, yanlış birşey yaparım daha kötü olur ondan korkuyorum.

vsync => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 14:15:42)
quote:

Orijinalden alıntı: tr-ex

kardeş büyük ihtimalle buatın içine nem girmiş ve sıkısarılmayan bir kablonun arasını nem dolduruyor yada oksidasyon üzerinden elektirik geçince sigorta gibi direnç değeri vererek tekrar iletimi kesiyor. sen hemen banyo yada banyo kapısının üstünde bir buat varsa aç ve bağlantıları kontrol et dikkat et çarpılma elektriği keserek bak.

buat banyo kapısının üstünde fakat pek kablolar pek derli toplu durmuyor, el feneriyle elektriği kesip bi kontrol edeyim.

vsync => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 14:17:28)
quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Ya buatta gevşek kablo var yada sigorta ömrünü tamamlamış.

aynı sigortayı 2 oda kullanıyor birinde elektrik var diğerinde yok, sigorta ömrünü tamamlasa diğer oda da elektrik olmazdı heralde.yine ben kontrol edeyim.

vsync => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 14:18:42)
quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

evet, kombi ile banyo arasındaki mesafe uzun ve evin altı boş olduğu için kombiyi açmıyorum.açsamda evin tabanı soğuk olduğu için fatura fırlıyor.

Guest-1598DCA6C => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 21:39:06)
banyoya giden buatı kontrol et

Kerosen => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 21:44:25)
quote:

Orijinalden alıntı: vsync

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

evet, kombi ile banyo arasındaki mesafe uzun ve evin altı boş olduğu için kombiyi açmıyorum.açsamda evin tabanı soğuk olduğu için fatura fırlıyor.

Elektrikli şofben yüksek güç çeker. Bağlantı noktalarına zarar vermiştir, buata bakmak lazım.

KENDİNİZ SAKIN DOKUNMAYIN, ELEKTRİKÇİ BAKSIN.

Saygılar...

vsync => Sadece 1 odanın elektriği gitti ve hiçbir şekilde gelmiyor. (7.4.2015 23:05:25)
gözüm yemedi elektrikçi bir arkadaşımı çağırdım, evin girişindeki buatı açıp halletti sağolsun ücrette almadı.bu arada hepinize teşekkür ederim.iyi akşamlar.

Sayfa: [1]