Şimdi Ara

Elimde visiual studio ile yapılmış bir proje var yardım edecek olana ücret verilecektir !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde visual studio ile yapılmış ufak bir proje hasta takip programı gibi bişeyy randevu falan alabiliyorsun bende tam versiyonu var bir arkadaşım tarafından proje ödevi olarak yapılmıştı çok kapsamlı birşey değil sql veri tabanına bağlı bana bu programı parçalayıp daha az yapılmış versiyonunu yapabilicek arkadaşa ücret karşılığı yaptırabilirim ben programı vericem o aynı programı biraz geriye götürücek anlıcanız vizede göstericem son kısmınıda finalde ilgilenen pm atsın lütfen çok kapsamlı birşey değil çok bir para beklemeyin öğrenciyim :D

• Pm atın sizi bir arkadaşa yönlendirebilirim fiyat ve detayları yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ödev visual basic hala yapıcak kişiyi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim herşey hazır zaten çok içeri yok sadece veri tabanına bağlı veri tabanını ellemeden programdan bazı bölümleri eksiltecek arkadaş arıyorum bu programı ben finalde göstericem vizede gösterilicek versiyonunu ayarlıcak bana kısacası üzerinden silicek bu kadar basit ilgilenen arkadaş pm atsın ben hemen cvp veririm
  • Bobby Zzz kullanıcısına yanıt
    atın bi bakayım olmazsa dönerim size
    birde ilk halini yapandan izin aldın mı problem olmasın nede olsa onu kullanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 27 Mart 2015; 20:43:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.