Kilit ekranına kısayol ekleme ? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Apple - iPhone - iPad >> iPhone
Mesaj
Bossman1632 => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (10.3.2015 23:00:52)
Kilit ekranının sol alt köşesine herhangi bir kısayol eklemek mümkün mü jailbreak olmadan?

Burada ki gibi.
< Resime gitmek için tıklayın >

Saydam => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (10.3.2015 23:02:46)
Değil.

Bossman1632 => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (10.3.2015 23:07:25)
Tamam teşekkürler.

Bench Press => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (10.3.2015 23:13:25)
Safari nasıl gelmiş oraya bazen de arkadaşın telefonuna App Store geliyor

bloodlesskiller => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (10.3.2015 23:15:40)
İlginç bi şekilde kullandığım bir uygulamanın kısayolu dediğiniz şekilde sol alt köşede beliriyor ve kısayol amaçlı kullanılıyor fakat çoğu zaman sol alt köşede hiç bişey olmuyor sadece belirli zamanlarda çıkıyor ve sadece 1 uygulamada böyle bişey oldu. Hiç bir özel ayar yapmıyorum tamamiyle kendi kendine oluyor.

soulmate => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (10.3.2015 23:56:21)
quote:

Orijinalden alıntı: Bench Press

Safari nasıl gelmiş oraya bazen de arkadaşın telefonuna App Store geliyor

Ayni iCloud'a bağlı cihazınız varsa destekli uygulamalarda handoff özelliği Çalışıyor. Mesela iPadde safariye girdiğim zaman iPhone da sol alt köşede safari logosu geliyor. Oradan kaydırdığınız zaman iPadde acık Web sayfası geliyor. Daha çok sistemin kendi uygulamalarında oluyor.

AppStore logosu ise lokasyonunuza göre çıkıyor. O bölgede kullanılan çok popüler bir uygulama varsa onu gösteriyor. Mesela okulda [Bilgi Üniversitesi] bizim okulun uygulamasının logosu gözüküyor. Bunu iBeacon ile alışveriş merkezlerinde daha spesifik alanlarda da kullanmak mümkün. Mesela Apple Pupa'larda uygulama yüklü ise o geliyor, ben yurtdışında Tchibo'da da gördüm. Şu an başka hatırlamıyorum. ABD de Starbucksda da var sanırım. Sırf bu özellikler için Bluetooth'u kapatmak doğru değil aslında. Ben hep acık kullanıyorum şarja öyle ağır bir etkisini görmedim.

fatihgaucho => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (11.3.2015 00:57:34)
Bendede sol alta ego uygulaması geliyordu arada artık pek görmüyorum. Genelde kızılayda olduğumda geliyordu

Smile75 => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (11.3.2015 10:49:05)
Bu yazıyla da Handoff'u öğrenmiş olduk. Eline sağlık kardeşim.

efsane2bin6 => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (11.3.2015 10:51:15)
Bence sen jailbreak yapmalısın.

Smile75 => Kilit ekranına kısayol ekleme ? (11.3.2015 16:27:48)
Valla çıkar çıkmaz yapıcam onu bekliyorum

Sayfa: [1]