rocky bayboğa
=> 6 plus
(4.3.2015 23:32:31)
quote:
Orijinalden alıntı: captaingurkan quote:
Orijinalden alıntı: FrankMartin87 quote:
Orijinalden alıntı: captaingurkan ben de 3g açıkken 9 saat civarı kullanım gördüm. normali bu sanırım zaten. | Ben sürekli wifi kullanıyorum buna ragmen 9 saat kullanıyorum | şuan da gemideyim, sadece wifi açık, uçuş modunda, 12 saat civarı kullanım oluyor. eğer siz 9 saat görüyorsanız sorun olabilir. ama şu da var ki; konu açmıştım , bir ara sarjım 4 saatte bitmeye başlamıştı. temiz bir kurulum yapınca düzeldi. |
Hocam bilgisizliğimi mazur görun de kurulumdan kastınız tam olarak ne acaba ?
captaingurkan
=> 6 plus
(5.3.2015 00:20:50)
quote:
Orijinalden alıntı: rocky bayboğa quote:
Orijinalden alıntı: captaingurkan ben de 3g açıkken 9 saat civarı kullanım gördüm. normali bu sanırım zaten. | Ben sürekli wifi kullanıyorum buna ragmen 9 saat kullanıyorum | şuan da gemideyim, sadece wifi açık, uçuş modunda, 12 saat civarı kullanım oluyor. eğer siz 9 saat görüyorsanız sorun olabilir. ama şu da var ki; konu açmıştım , bir ara sarjım 4 saatte bitmeye başlamıştı. temiz bir kurulum yapınca düzeldi. | Hocam bilgisizliğimi mazur görun de kurulumdan kastınız tam olarak ne acaba ? |
estağfurullah, ben de burada öğrendim . telefonu dfu moda alıp itunesdan ios u tekrar kurdum. telofunumdaki herşey silindi. yedekten kurmak yerine tüm progları tek tek tekrar yükledim. google da dfu mod diye aratırsanız çok detaylı görsel bilgilere ulaşabilirsiniz.
rocky bayboğa
=> 6 plus
(5.3.2015 08:16:07)
quote:
Orijinalden alıntı: rocky bayboğa quote:
Orijinalden alıntı: captaingurkan ben de 3g açıkken 9 saat civarı kullanım gördüm. normali bu sanırım zaten. | Ben sürekli wifi kullanıyorum buna ragmen 9 saat kullanıyorum | şuan da gemideyim, sadece wifi açık, uçuş modunda, 12 saat civarı kullanım oluyor. eğer siz 9 saat görüyorsanız sorun olabilir. ama şu da var ki; konu açmıştım , bir ara sarjım 4 saatte bitmeye başlamıştı. temiz bir kurulum yapınca düzeldi. | Hocam bilgisizliğimi mazur görun de kurulumdan kastınız tam olarak ne acaba ? | estağfurullah, ben de burada öğrendim . telefonu dfu moda alıp itunesdan ios u tekrar kurdum. telofunumdaki herşey silindi. yedekten kurmak yerine tüm progları tek tek tekrar yükledim. google da dfu mod diye aratırsanız çok detaylı görsel bilgilere ulaşabilirsiniz. |
Tesekkurler hocam sağolun
beter.böcek
=> 6 plus
(5.3.2015 09:27:33)
Bataryada sorun vardir belkide,sonucta seri uretim cihazi piller daha onceden hazirlaniyor malum bir degisim yapinca farki hissedersin zaten