geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sıcak Fırsatlar >> Yurt Dışı Alışveriş Fırsatları
theCrooLL => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (1.3.2015 00:21:06)
beyler selam. aranırken geekbuying'e denk geldim, telefonlara f/p olarak baktığımızda inanılmaz makineler ucuz fiyatlara var.

lenovo vibe x2 daha öncede gördüğüm bi telefondu. burda 1400'e satılan makine, kargo dahil 570 civarı bir şeye geliyor sanırım.
http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Vibe-X2-4G-MTK6595-Octa-Core-2-0GHZ-5-0-inch-Smartphone-Android-4-4-OS-1920-1080P-FHD-2GB---32GB-13MP-GPS--Golden-334992.html

daha önce burdan alışveriş yapan oldu mu? gümrükten dönme riski nedir? dönerse para iadesinde sıkıntı çıkarırlar mı? bilenler yeşillendirirse sevinirim

drkalix => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (1.3.2015 03:01:17)
Gümrükte ne sıkıntı çıkacak.yurtdışından sipariş ettiğin telefon geldi biz mi getirelim yoksa senmi gelip alırsın..la oğlum biraz oku bil gümrükten telefon geçermi hic...

theCrooLL => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (1.3.2015 03:05:40)
quote:

Orijinalden alıntı: drkalix

Gümrükte ne sıkıntı çıkacak.yurtdışından sipariş ettiğin telefon geldi biz mi getirelim yoksa senmi gelip alırsın..la oğlum biraz oku bil gümrükten telefon geçermi hic...

birincisi oyle "la" lı "oğlum"lu konuşma. ikincisi foruma baktık ki , başka telefonları alan ve gümrükten geçenler olmuş ki bu konuyu daha da ayrıntı öğrenmek için açtım + o kullanıcılara da pm attım. madem bir fikrin yok gelip burda laf kalabalığı yapma.

imhiret => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (4.3.2015 01:15:55)
hiç bulaşmayın gümrükte takılıyor, tabi şansa 1000/1 gçer dersen ver siparişi 3 telefon sipariş verdim hiçbiri gelmedi.

zorbey27 => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (4.3.2015 18:36:48)
quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

hiç bulaşmayın gümrükte takılıyor, tabi şansa 1000/1 gçer dersen ver siparişi 3 telefon sipariş verdim hiçbiri gelmedi.

paranızı geri iade aldınız mı hocam bende alacaim paypal ile ancak takılırsa parayı geri alabilir miyiz

dhequel => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (4.3.2015 19:20:51)
quote:

Orijinalden alıntı: theCrooLL

quote:

Orijinalden alıntı: drkalix

birincisi oyle "la" lı "oğlum"lu konuşma. ikincisi foruma baktık ki , başka telefonları alan ve gümrükten geçenler olmuş ki bu konuyu daha da ayrıntı öğrenmek için açtım + o kullanıcılara da pm attım. madem bir fikrin yok gelip burda laf kalabalığı yapma.

aliexpressteki bazı satıcılar gönderiyor özel olarak Türkiyeye biraz araştır bataryayı kapağı ayrı adrese telefonu ayrı adrese gibi bir sistem vardı

imhiret => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (4.3.2015 19:37:39)
evet parayı alabildim, yanlız süreç uzundu, paypal kargo parasınıda bize yansıtabiliyor 18$ sanırım riski göze alırsanız sipariş verin.

zorbey27 => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (4.3.2015 19:55:37)
quote:

evet parayı alabildim, yanlız süreç uzundu, paypal kargo parasınıda bize yansıtabiliyor 18$ sanırım riski göze alırsanız sipariş verin.

2 kez aldım geçti yani yinede riskli ama sansı deneyip alcam bakalım ne olacak delasmachinede kargo sigortsi felan var oda işe yarar gibi

Matias12 => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (9.11.2016 12:51:43)
merhaba hocam bende xiaomi bir telefon almak istiyorum siz aldınız mı ? gelmezse tüm parayı iade gönderirlermi acaba ?? siteye mai lattım cevap gelmedi :/

SeniorAwesome => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (9.11.2016 21:05:08)
1/1000 olsa daha doğru olur sanki :)

imhiret => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (9.11.2016 23:01:33)
evet iki2yıl önceki konuyu hortlatmışsın ((;

SeniorAwesome => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (10.11.2016 08:07:09)
quote:

evet iki2yıl önceki konuyu hortlatmışsın ((;

Ben mi hortlatmisim bir bak bakayim ;)(;((;));

azeybey => geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin (10.11.2016 15:43:18)
Kimin hortlattigindan ziyade sorulara cevap arayalim arkadaslar :) Bu 11.11 olayindan dolayi cok guzel indirimler var telefonlarda banggood, geekbuying gibi sitelerde. Buralardan telefon alip deneyimlerini paylasan olursa cok makbule gecer

Sayfa: [1]