theCrooLL
=> geekbuying'ten alışveriş yapanlar yeşillendirsin
(1.3.2015 00:21:06)
drkalix
(1.3.2015 03:01:17)
Gümrükte ne sıkıntı çıkacak.yurtdışından sipariş ettiğin telefon geldi biz mi getirelim yoksa senmi gelip alırsın.
.la oğlum biraz oku bil gümrükten telefon geçermi hic...
theCrooLL
(1.3.2015 03:05:40)
quote:
Orijinalden alıntı: drkalix Gümrükte ne sıkıntı çıkacak.yurtdışından sipariş ettiğin telefon geldi biz mi getirelim yoksa senmi gelip alırsın. .la oğlum biraz oku bil gümrükten telefon geçermi hic... |
birincisi oyle "la" lı "oğlum"lu konuşma. ikincisi foruma baktık ki , başka telefonları alan ve gümrükten geçenler olmuş ki bu konuyu daha da ayrıntı öğrenmek için açtım + o kullanıcılara da pm attım. madem bir fikrin yok gelip burda laf kalabalığı yapma.
imhiret
(4.3.2015 01:15:55)
hiç bulaşmayın gümrükte takılıyor, tabi şansa 1000/1 gçer dersen ver siparişi 3 telefon sipariş verdim hiçbiri gelmedi.
zorbey27
(4.3.2015 18:36:48)
quote:
Orijinalden alıntı: imhiret hiç bulaşmayın gümrükte takılıyor, tabi şansa 1000/1 gçer dersen ver siparişi 3 telefon sipariş verdim hiçbiri gelmedi. |
paranızı geri iade aldınız mı hocam bende alacaim paypal ile ancak takılırsa parayı geri alabilir miyiz
dhequel
(4.3.2015 19:20:51)
quote:
Orijinalden alıntı: theCrooLL quote:
Orijinalden alıntı: drkalix Gümrükte ne sıkıntı çıkacak.yurtdışından sipariş ettiğin telefon geldi biz mi getirelim yoksa senmi gelip alırsın. .la oğlum biraz oku bil gümrükten telefon geçermi hic... | birincisi oyle "la" lı "oğlum"lu konuşma. ikincisi foruma baktık ki , başka telefonları alan ve gümrükten geçenler olmuş ki bu konuyu daha da ayrıntı öğrenmek için açtım + o kullanıcılara da pm attım. madem bir fikrin yok gelip burda laf kalabalığı yapma. |
aliexpressteki bazı satıcılar gönderiyor özel olarak Türkiyeye biraz araştır bataryayı kapağı ayrı adrese telefonu ayrı adrese gibi bir sistem vardı
imhiret
(4.3.2015 19:37:39)
evet parayı alabildim, yanlız süreç uzundu, paypal kargo parasınıda bize yansıtabiliyor 18$ sanırım riski göze alırsanız sipariş verin.
zorbey27
(4.3.2015 19:55:37)
quote:
Orijinalden alıntı: imhiret evet parayı alabildim, yanlız süreç uzundu, paypal kargo parasınıda bize yansıtabiliyor 18$ sanırım riski göze alırsanız sipariş verin. |
2 kez aldım geçti yani yinede riskli ama sansı deneyip alcam bakalım ne olacak delasmachinede kargo sigortsi felan var oda işe yarar gibi
Matias12
(9.11.2016 12:51:43)
merhaba hocam bende xiaomi bir telefon almak istiyorum siz aldınız mı ? gelmezse tüm parayı iade gönderirlermi acaba ?? siteye mai lattım cevap gelmedi :/
SeniorAwesome
(9.11.2016 21:05:08)
1/1000 olsa daha doğru olur sanki :)
imhiret
(9.11.2016 23:01:33)
evet iki2yıl önceki konuyu hortlatmışsın ((;
SeniorAwesome
(10.11.2016 08:07:09)
quote:
Orijinalden alıntı: imhiret evet iki2yıl önceki konuyu hortlatmışsın ((; |
Ben mi hortlatmisim bir bak bakayim ;)(;((;));
azeybey
(10.11.2016 15:43:18)
Kimin hortlattigindan ziyade sorulara cevap arayalim arkadaslar :) Bu 11.11 olayindan dolayi cok guzel indirimler var telefonlarda banggood, geekbuying gibi sitelerde. Buralardan telefon alip deneyimlerini paylasan olursa cok makbule gecer