UDİD kaydı olmadan beta bi bakarmısınız (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Apple - iPhone - iPad >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça
ksrcomrr => UDİD kaydı olmadan beta bi bakarmısınız (26.2.2015 12:10:47)
Hayırlı günler arkadaşlar forumda udid kaydı yaptırıyorum yapılıyor şöyle böyle konular geçiyor ama bi yandansa udidsiz betalar oluyor söylentisi var sürümüm 8.1.2 8.2 beta 2 yüklemek istiyorum ne yapmayalım şimdi udid kaydına gerek varmı sizce deneyen varmı

VR_27 => UDİD kaydı olmadan beta bi bakarmısınız (26.2.2015 12:54:12)
Udid kaydına gerek yok. Udid kaydı gerekmesinins ebebi olarak 8.3 Beta 2 de Siri düzgün çalışmadığı için ciahzı sıfırlamak gerektiği söylendi. Beta cihaz sıfırlanırsa Udid kaydı olmadan etkinleştirilemez o yüzden Udid kaydı meselesi var. Ama şu an istediğiniz betayı itunesten Shift+Güncelle ile ipsw dosyasını göstererek kurabi,lirsiniz. 8.2 Beta 2 nin süresi dolmuş olabilir yükleyemeyebilirsiniz imzalardan ötürü. 8.3 Beta 2 yi Udid olmadan yükleyebilirsiniz.

8.1.3 ü yeni bir iPhone olarak ayarlayıp shift + güncelle ile sorunsuzca 8.3 Beta 2 kurdum ve Siri sorunsuz çalışıyor. Başka bir arkadaş da Siride sorun yaşayanlar için sadece ayarları sıfırla deyince çözülüyor dedi. Böylece yine Udid istemeden kullanılabilecek.

ksrcomrr => UDİD kaydı olmadan beta bi bakarmısınız (26.2.2015 14:31:37)
Hocam internetten linkini indiryorum ama apple developer sitesine yönlendiriyor

Sayfa: [1]