PTTCELL kullanan var mı? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Mobil Operatörler >> Turkcell
tahakrm => PTTCELL kullanan var mı? (23.02.2015 23:44:33)
Beyler kullanan varmı varsa nasıl iyimi h veya h+ çekiyor mu aciill

0537 => PTTCELL kullanan var mı? (24.02.2015 00:04:21)
Avea altyapsını kullanıyor. Çevrendeki Avea kullanıcılarına sorsan daha iyi olur çekim gücünü. Fakat sınırsız internet var diye geçeceksen uzak dur derim. 64 kbps hiç çekilmez.

Genuine Leather => PTTCELL kullanan var mı? (24.02.2015 00:08:40)
Bu çekip çekmeme konusu yerine yurduna göre değişiyor. Nerede çok kullanacaksan bir ptt cell li bul hattını kontrol et. Alınca süpriz yaşamazsın.

xXKamikazexX => PTTCELL kullanan var mı? (25.02.2015 15:38:42)
Ben PTTCELL kullanıyorum ve memnunum . İnterneti biraz yavaş ama genel olarak iyi .

tahakrm => PTTCELL kullanan var mı? (25.02.2015 18:32:37)
kardeş facebook felan nasıl hız olrak avea ile neredeyse eşit diyebilirmisin ?

xXKamikazexX => PTTCELL kullanan var mı? (25.02.2015 20:18:32)
Benim telefon s5270K internet bakımından bir sıkıntı yok , ama PTTcell'li olan başka bir arkadaşımın (telefonu Discovery 2 ) interneti çok kötü aşırı yavaş ama Avea'dan farkı var mı dersen önceden avea kullamış biri olarak avea'nın daha hızlı olduğunu söyleyebilirim . Ama arasında o kadar ahım şahım bir fark yok.

4RedSea => PTTCELL kullanan var mı? (25.02.2015 23:13:49)
Bu faturalida dk bittiten sonra aramasini engelleme gibi sans imiz varmi

DISCOVERY SCIENCE => PTTCELL kullanan var mı? (25.02.2015 23:14:23)
Bende kullaniyorum H+ bulundugun bolgeye gore degisiklik gosteriyor.

4RedSea => PTTCELL kullanan var mı? (25.02.2015 23:25:44)
quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Iphone4 ve galaxy s4 var. Tavaiye edermisin sinirsiz interneti ptt cell de hay day clana fave falan oynuyorum genelse

DISCOVERY SCIENCE => PTTCELL kullanan var mı? (25.02.2015 23:28:48)
quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Iphone4 ve galaxy s4 var. Tavaiye edermisin sinirsiz interneti ptt cell de hay day clana fave falan oynuyorum genelse

Bana sorarsan simdi tavsiye etmem cunku eski tarifede olsaydi 250 mb sonra 128 kbps dusuyordu ozaman gec derdim,simdi 250 mb sonra 3gb kadar 64kbps dusuyor yani baya agirlasiyor.

sakerim1976 => PTTCELL kullanan var mı? (26.02.2015 13:31:33)
Valla ben bu PTTCELL çıktığı günden beri kullanıyorum. Her ay 15 TL fatura ödüyorum. İnternete sınırsız bağlanıyorum. Evimdeki masaüstü bilgisayarımda da bu interneti kullanıyorum. Bağlantısından ve kalitesinden gayert memnunum. Fiyatı da o kadar cazip. Ayda yaklaşık 5 GB civarı nete bağlanmış oluyorum. Bu fiyata harika bir hizmet. Bu sınırsız internetinden dolayıdır ki hattımı hiçbir operatöre taşıyamıyorum. Çünkü gidersem tekrar PTTCELL'e gelsem dahi sınırsız net olayı yok yeni tarifelerinde.

pulvo47 => PTTCELL kullanan var mı? (26.02.2015 14:03:38)
quote:

Orijinalden alıntı: sakerim1976

Valla ben bu PTTCELL çıktığı günden beri kullanıyorum. Her ay 15 TL fatura ödüyorum. İnternete sınırsız bağlanıyorum. Evimdeki masaüstü bilgisayarımda da bu interneti kullanıyorum. Bağlantısından ve kalitesinden gayert memnunum. Fiyatı da o kadar cazip. Ayda yaklaşık 5 GB civarı nete bağlanmış oluyorum. Bu fiyata harika bir hizmet. Bu sınırsız internetinden dolayıdır ki hattımı hiçbir operatöre taşıyamıyorum. Çünkü gidersem tekrar PTTCELL'e gelsem dahi sınırsız net olayı yok yeni tarifelerinde.

Aynen. Bende 4GB civarı ayda kullanıyorum. Lakin şimdiki tarife kötü. kota bitince 100 değil 64 e düşüyor. Fasfus u falan rahat açar. Lakin fazlada birşey bekleme.

ferfecir66 => PTTCELL kullanan var mı? (26.02.2015 14:21:45)
quote:

Orijinalden alıntı: eurosim

Pttcell hatları Avea bazlarında 2. sırada, Woops paketleri gibi. Faturalı Avea ile alınan hızı Pttcell ile almanız zor. Aslı varken alt operatörlere gitmek pek mantıklı değil, hele ki Avea bu kadar ucuzken.

Aslida ayni astarida hocam benim su anki kullandigim pttcell tarifesini avea bile veremiyor bana ustelik cokta super

ferfecir66 => PTTCELL kullanan var mı? (26.02.2015 14:42:03)
quote:

Orijinalden alıntı: eurosim

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66
Aslida ayni astarida hocam benim su anki kullandigim pttcell tarifesini avea bile veremiyor bana ustelik cokta super

Avea'da kişiye özel indirim var, ayrıca faturaı hatta bağlılık anlaşması yaparsanız tarifenize %15 ile %35 arası indirim yapıyorlar.

Örneğin faturasızdan faturalıya geçene SEÇ 1000 tarifesini 24.5 TL'den verdi. Tarife'de her yöne 1000 dakika, 1000 SMS ve 2 GB İnternet var. Ayrıca müşteri hizmetleriyle görüşüp 24 ay taahhüt verenlere bu tarifede %25 indirim yaptı. Buda 2 sene boyunca ayda 18 liraya bu tarifeyi kullanmalarını sağladı, 24 ay boyunca 18 lira sabit fiyat garantisi ile böyle bir paketi başka operatörden veya Pttcell'den alamıyorsunuz.

Bir ara Pttcell kullandım ve pek memnun değildim. Belki değişmiştir sistemleri ama Avea varken Pttcell'i pek mantıklı bulmuyorum. Tabi yukarıda bahsettiğim tarifeyi ayda 10 liraya vermiyorsa. :)

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SEC10002GBTarifesiFaturasizdanGecis

Sarapsizlar pttcell deyim diye vermediler bana o tarifeyi bende turkcele tasiyip numarayi 3 ay kalmayi ve hemen ardindan avea ya tasimayi dusunuyorum tabi 3 ay sonra bahsettiginiz tarife kalirsa ama beni pttcelle baglayan tek sey internet 😁

srt12 => PTTCELL kullanan var mı? (1.03.2015 00:23:53)
Eski pttcell bile artik cekilmez bir hal aldi whatsaap bilr calismiyor

komikadam => PTTCELL kullanan var mı? (1.03.2015 12:29:47)
Avea neyse buda o

Sayfa: [1]