Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Tasarım ve grafik >> Web Tasarım ve Hazır Kodlar
Adolf.Hitler => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (23.2.2015 11:30:16)
Arkadaşlar Wordpress ile site kurmaktayım. Ama host ve domain satın aldım. Onun üzerine dosyaları atarak kurdum siteyi.

Size sormak istediğim. Sitede üst tarafta bulunan sayfalara tıklayınca tek yazı çıkıyor. Oraya birden fazla yazı eklemem mümkün mü? Bu şekilde yapılmış bir çok yabancı site buldum

mesela site bu http://www.pinesandpalmettos.com/ yukarıda ki sayfalara tıklayınca yazılar çıkıyor. Ben kendi sitemde yazı ekleyince kategoriye düşüyor. Bunu nasıl üst sayfaya yapablirim

denizuslu => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (23.2.2015 23:23:42)
Ona benzer bir wordpress tema satın almalısınız sizin ekleyeceginiz birşey değil o

dawbmus => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (24.2.2015 11:40:07)
quote:

Orijinalden alıntı: denizuslu

Ona benzer bir wordpress tema satın almalısınız sizin ekleyeceginiz birşey değil o

bence arkadaş farklı birşey demek istemiş, üst sayfa eklemek istiyor temayla alakası olduğunu sanmıyorum.

Adolf.Hitler => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (24.2.2015 11:50:37)
quote:

Orijinalden alıntı: dawbmus

quote:

bence arkadaş farklı birşey demek istemiş, üst sayfa eklemek istiyor temayla alakası olduğunu sanmıyorum.

üst sayfa ekledim. Fakat o sayfalara birden fazla yazı eklenmiyor onu eklemek istiyordum

dawbmus => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (24.2.2015 11:53:30)
quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

quote:

Orijinalden alıntı: dawbmus

üst sayfa ekledim. Fakat o sayfalara birden fazla yazı eklenmiyor onu eklemek istiyordum

yanlış anlamıyorsam üst sayfaları kategori tarzında kullanmak istiyorsunuz ? Çünkü üst sayfalara birden fazla yazı eklenmez, anasayfa gibi durmaz. Genelde açıklama, iletişim vs. için kullanılır

denizuslu => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (24.2.2015 12:05:28)
Kategori ekle yapip o kategoride yazi yazip menu bolumunden menuye actiginiz kategoriyi ekleyebilirsiniz.

Adolf.Hitler => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (24.2.2015 13:27:16)
quote:

Kategori ekle yapip o kategoride yazi yazip menu bolumunden menuye actiginiz kategoriyi ekleyebilirsiniz.

hocam eyvallah vallahi sağolasın

denizuslu => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (24.2.2015 18:58:23)
quote:

quote:

Onemli degil kardes biz her zaman burdayiz.

Adolf.Hitler => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (27.2.2015 13:13:14)
quote:

quote:

quote:

Onemli degil kardes biz her zaman burdayiz.

hocam bir şey daha soracağım müsaitsen tabiki :)

ben yazılarda bir şey değiştirince ya da ekleyine güncelle diyorum. Yazının üstünde 2 tane tarih çıkıyor bunu nasıl engellerim

denizuslu => Wordpress Sayfaya Yazı Ekleme (Yardım) (27.2.2015 14:22:58)
Bakmak gerekiyor o tarhin hangi komutla nereden yazdirildigina.

Sayfa: [1]