Casper Notebook Model Sürücü Sorunu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım
concortt => Casper Notebook Model Sürücü Sorunu (11.2.2015 16:39:15)
Casper Nirvana notebook'um var alalı 2 yıl oldu bende durmuyordu dayımdaydı sonra ben aldım ama kutusu falan dayımdaydı o da şimdi atmış kutuyu falan. CD falan da yok bi altında win 7 home basic key'i var. Format attım orijinal iso bulup. Sonra key i girdim gayet normal etkinleştirme falan yaptı. Şimdi hiçbir sürücü yüklü değil FN komutları çalışmıyor hoparlör bile çalışmıyor bi Mouse taktım USB den onu win7 oto tanıdı.

Bu bilgisayarın modeli CN.TKP-950C olarak geçiyor. Casper sitesinden driver(sürücü) yüklemek istedim. Destek > Sürücü/Yazılım güncelleme (http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama ) girdim. Burada modeli bulamadım. CNA , CNB , CNC.... var benimki sadece CN yazıyor. Ben bunun sürücülerini nereden bulacağım?

Acaba CNA falan yüklesem sorunsuz çalışır mı? ( Ekran kartı bile 1366x768 destekliyor ama şuan ayarlarda en fazla 1024x768 var ekran kartını bile tanımadı. )

Notebook hakkında internetten tek bulabildiğim de bu :

Casper CN.TKP-950C Notebook Özellikleri

BELLEK
4 GB

BELLEK TİPİ
DDR3
BLUETOOTH PORTU
Yok

Dahili Kamera
Var (1,3 MP)
EKRAN BELLEĞİ
512 MB Paylaşımlı Intel

EKRAN BOYUTU
15,6"
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
1366 x 768 piksel

EKRAN ÖZELLİĞİ
HD LED
ETHERNET
10/100/1000

GARANTİ SÜRESİ
2 Yıl
GRAFİK TİPİ
HD Graphics

HOPARLÖR
Var
İŞLEMCİ
Intel Pentium B950

İŞLEMCİ HIZI
2,10 Ghz
MARKA
CASPER

MODEL
CN.TKP-950C
OPTİK SÜRÜCÜLER
DVD ± RW Dual

PİL TİPİ
6 Hücreli
SABİT DİSK
500 GB

TV-OUT ÇIKIŞI
HDMI
USB BAĞLANTI ADEDİ
4 x USB 2,0

YAZILIM
Windows 7 Home Basic-64 Bit
WİRELESS
Var

İşlemci Markası
Intel
Kart Okuyucu
Multi Card Reader

concortt => Casper Notebook Model Sürücü Sorunu (11.2.2015 16:40:18)
Şuan Windows 7 Home Basic x86(32bit) yüklü.

zeki1981 => Casper Notebook Model Sürücü Sorunu (11.2.2015 16:54:09)
dostum bilgisayarın altında seri numarası ve stok kodu yazan bölümdeki kodları yaz bakalım
yada o etiketin resmini koy

concortt => Casper Notebook Model Sürücü Sorunu (11.2.2015 17:18:17)
Çok teşekkür ederim hocam seri numarasını girince her şeyine kadar çıktı CNB imiş. Şimdi indiriyor bakalım sürücüleri :) Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

Şu CASPER'ı beğenmeyenleri anlamıyorum adamlar kendi sitelerinde laptop'a dair her şeye erişim sunmuşlar hala kötü kötü diyorlar ayrıca 2 senelik PC hala taş gibi. Kaç kere yerlerde yuvarlandı hiçbir aksanı bozuk değil.
< Resime gitmek için tıklayın >

Sayfa: [1]