Samsung Telefonu Olana Premium Digiturk 1 Hafta Bedava (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sıcak Fırsatlar >> Sıcak Fırsatlar >> Diğer Fırsatlar
Hardwired => Samsung Telefonu Olana Premium Digiturk 1 Hafta Bedava (9.02.2015 18:07:36)
Google Play'dan Digiturk indirip giriş yapmanız yeterli. Daha sonrasında PC'den de izleyebilyorsunuz. Lig Tv 1-2-3 açık maçsız. Euroleague, EPL, HD kanallar, Penthouse, filmler falan hepsi açık. Artık ne kadar sıcak fırsat bilemeyeceğim ama evde 4 tane Samsung telefon var 1 ay bedava demek.

nihattr => Samsung Telefonu Olana Premium Digiturk 1 Hafta Bedava (9.02.2015 18:10:05)
Aslında 3 ay bedava, ama kredi kartı girişi yapanlara. Zaten konusu vardı.

Bir de Samsung telefonlara özel değil gözüküyor.

Hardwired => Samsung Telefonu Olana Premium Digiturk 1 Hafta Bedava (9.02.2015 18:17:59)
quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Nerede dostum göremedim ben konuyu?

nihattr => Samsung Telefonu Olana Premium Digiturk 1 Hafta Bedava (9.02.2015 20:12:26)
http://forum.donanimhaber.com/m_101607684/f_//tm.htm

Richard Feynman => Samsung Telefonu Olana Premium Digiturk 1 Hafta Bedava (9.02.2015 20:26:23)
quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

KREDİ KARTI YERİNE İNİNAL KARTLA GİRİŞ YAPSAK OLUYOR MU?

nihattr => Samsung Telefonu Olana Premium Digiturk 1 Hafta Bedava (9.02.2015 23:58:43)
Olur. 1 hafta sonunda 3 ay bedavaya devam etmek için çıkan uyarı penceresinden sonra kartı girersiniz. 1 lira çeker. Ondan sonra ne zamana kadar uzadığına bakın. 1 ay da uzayabilir. Ona göre karttan para çekmek isteyebilir süre dolunca.

Sayfa: [1]