Kettle Yandı Mı? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Elektronik ve Mekanik >> Elektronik
sergen34 => Kettle Yandı Mı? (8.2.2015 13:21:36)
Arkadaşlar yanlışlıkla kettle'ı açık unuttum. İçinde su varmış gibi çalıştı. Dumanlar falan çıkınca ancak farkedebildim, hemen kapattım. Suya tuttum şuan soğuyor. Kullanılır mı tekrar ? Bir sakıncası olur mu ?

goçhisar => Kettle Yandı Mı? (8.2.2015 13:43:35)
GEçmiş olsun, ev yandı mı? Tesisatta falan yanık var mı?

_mp_ => Kettle Yandı Mı? (8.2.2015 13:56:09)
hala dumanlar çıkarabildğine göre alet sağlam. belki içindeki plastik deformasyona uğramıştır.

sergen34 => Kettle Yandı Mı? (8.2.2015 13:58:41)
Valla bi sıkıntı yok. Kapatmasam o kendi kendine duman çıkartmaya devam edicekti. Açsam kullanabilir miyim acaba?

_recoo => Kettle Yandı Mı? (8.2.2015 14:17:56)
duman çıkarması normal, muhtemelen bozulmamıştır. su koy dene.

goçhisar => Kettle Yandı Mı? (8.2.2015 14:19:55)
Bi tur daha dene, tesisat tam manasıyla yangın çıkarırsa cepten veya internet kafeden buraya mesaj at. Başına böyle bir iş gelmeden buradan okuyanlar senin düştüğün hataya düşmemiş olur.

sergen34 => Kettle Yandı Mı? (10.2.2015 00:18:12)
Denedim. Suyu kaynatıtı ama etrafa kötü bir koku yayıyor. Neden olabilir ?

_recoo => Kettle Yandı Mı? (10.2.2015 06:40:20)
quote:

Orijinalden alıntı: sergen34

Denedim. Suyu kaynatıtı ama etrafa kötü bir koku yayıyor. Neden olabilir ?

Plastik aksami erimis olabilir.

ipli jeton => Kettle Yandı Mı? (10.2.2015 12:16:29)
Normalde kettle içindeki termostat rezistansın olması gerekenden fazla ısınmasını engeller. Fakat su olmadığında plastik aksamın aşırı ısınmasından doğan koku olabilir.
Susuz çalıştırarak pratik kettle temizliği oluyor. Susuz çalıştırıyoruz, rezistans kızarmadan hemen düğmeyi kapatıyoruz. Ardından soğuk suyu boca edince rezistans tertemiz.

TuRkiShCowboy => Kettle Yandı Mı? (10.2.2015 13:06:38)
quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Normalde kettle içindeki termostat rezistansın olması gerekenden fazla ısınmasını engeller. Fakat su olmadığında plastik aksamın aşırı ısınmasından doğan koku olabilir.
Susuz çalıştırarak pratik kettle temizliği oluyor. Susuz çalıştırıyoruz, rezistans kızarmadan hemen düğmeyi kapatıyoruz. Ardından soğuk suyu boca edince rezistans tertemiz.

Rezistansları çatlatırsınız.

elektürükçü => Kettle Yandı Mı? (10.2.2015 14:36:08)
En sağlıklı rezistans üstü kireç temizleme yöntemi söyliyeyim .
kettle 3 bardak su koy üstüne 2 çorba kaşığı limon tuzu dök ,çalıştır . kaynasın .kendi kapansın ,10 Dk . bekle ,suyu dök . çalkala . misss
ayrıca hiç bir zararlı kimyasal kullanmadan parıldadığını kireçlerin yok olduğunu göreceksiniz.

Sayfa: [1]