H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Overclock, Soğutma ve Modifikasyon >> Overclock, Soğutma ve Pc Modifikasyon >> Su Soğutma
fefeyx => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (3.2.2015 15:30:23)
bu konuda yardımınızı rica edicem istanbul ve veya gebze kocaeli civarı i52500k işlemci ve ramları nasıl test ederım varmı boyle modıfıkasyonla uğraşıp yardımcı olacak

tech guru => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (9.2.2015 12:28:11)
Selamlar,

Kontrol için Corsair Türkiye distribütörü Vektron Bilgisayar'la iletişime geçip parçalarınızı gönderebilirsiniz.

fefeyx => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (9.2.2015 12:30:39)
yok hocam iptal onlar yurt dışıyla iletişime geç diyorlar

Altıpatlar => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (16.2.2015 21:15:44)
Hocam su soğutma su kaçırıyorsa ve sizden kaynaklanan bir şey değilse sizin zararınızı karşılaması gerektiğini düşünüyorum

Fl4ming0 => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (17.2.2015 22:16:18)
Son durum nedir acaba?

fefeyx => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (18.2.2015 13:12:47)
Abimin biraz ingilizcesi var kibrista su an bu hafta bi yazi daha yazdirip anakarti ne yapicaklarini sorucam sonrada kargolicam

boogiee90 => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (9.3.2015 10:36:32)
quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

Abimin biraz ingilizcesi var kibrista su an bu hafta bi yazi daha yazdirip anakarti ne yapicaklarini sorucam sonrada kargolicam

son durum nedir?

fefeyx => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (9.3.2015 10:47:49)
Bu hafta kargolarim galiba su an hangi evragin kargo barkodu oldugunu bi de lot numarasi nedir onu cozmeye calisiyorum gonderwn birinden ogrenmem lazim bilgisi olan varmi

fefeyx => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (27.3.2015 19:37:19)
kargo ellerine ulaşmış anakart için 220 lira ödeyeceklermiş soğutucu yerine ssd isteyebilirmiyim acaba bilen varmı

Altıpatlar => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (28.3.2015 08:33:32)
Şansını dene En fazla hayır aynı ürünü göndeririz derler.

fefeyx => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (28.3.2015 15:27:34)
Bu arada sifir h80i piyasasi ne kadar

tech guru => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (29.3.2015 18:29:23)
Selamlar,

SSD vereceklerini pek sanmam, yenisi ile birebir değişim sağlarlar muhtemelen. H80i şu anda en düşük 100$+KDV'den satışta görünüyor.

fefeyx => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (31.3.2015 17:57:32)
Arkadaşlar 100 dolar yaninada 260 tl gönderecegiz diye yazmis corsair bunun icin hesab bilgilerimi istiyor bu doviz hesabimi olmali yoksa tl de olurmu birde hesap konisyon kesecekse onceden haber ver diyor nerden ofrenebilirim akbank yada finansbank ne kadar kesyor bilgisi olan varmi birde para ne kadar zamanda yatar

Birde h80i gelince saticam ilgilenen varsa teklif versin

anaksimenes35 => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (3.5.2015 15:36:42)
quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

Hocam su soğutma su kaçırıyorsa ve sizden kaynaklanan bir şey değilse sizin zararınızı karşılaması gerektiğini düşünüyorum

Nasıl kanıtlayacak?

fefeyx => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (3.5.2015 18:31:37)
o kadar da zor bişey değil mesela benım arızam da radyatör su çıkışı hortumu etrafında kılcal çatlaklar vardı

muhammet.cskn => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (7.5.2015 16:29:54)
Buna benzer bir problem yaşadım.ASUS GTX980 ALDIM SIFIR KART ANAKARTIMI BOZDU VE ASUS TÜRKİYEdE HERYERİ ARADIM.Kimse yardımcı olmadı gittik yine anakart aldık mecburen!

xparadox => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (7.5.2015 17:41:46)
cooler master eisberg 240l pompa blok arasındaki contadan su kaçırdı bütün kasa su oldu ekran kartı da dahil üstelik 2 defada su içindeki kasayı çalıştırdım cpu ısı sensörü uyarı verene kadar bende dedim gitti anakart ekrankartı psu diye ama hiç birşey olmadı bu tarz sıvı soğutmaların içine safsu var herhalde yada iletken olmayan bir sıvı neyse cooler master eisberg 240l geri iade ettim ekran kartı ve psu kurutup yoluma devem ettim

Oggy20 => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (9.5.2015 18:42:46)
quote:

Orijinalden alıntı: xparadox

cooler master eisberg 240l pompa blok arasındaki contadan su kaçırdı bütün kasa su oldu ekran kartı da dahil üstelik 2 defada su içindeki kasayı çalıştırdım cpu ısı sensörü uyarı verene kadar bende dedim gitti anakart ekrankartı psu diye ama hiç birşey olmadı bu tarz sıvı soğutmaların içine safsu var herhalde yada iletken olmayan bir sıvı neyse cooler master eisberg 240l geri iade ettim ekran kartı ve psu kurutup yoluma devem ettim

onların içindeki su iletken değil ama kasa içindeki tozlarla birleşip iletken olabildiğinden haftada 2 gün en az 1 saat kasamı temizliyorum hazır kit ama benimkide sızdırırsa ?

xparadox => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (9.5.2015 19:09:19)
evet hazır kit'ler sıkıntılı ben üç tane denedim corsair h80 yetersiz ve çift fanla çok gürültülü diye corsair h100i aldım onun pompası 2haftada pompası bozuldu iade ettim
sonra en iyi olanını alıyım sorun çıkmasın mantığı ile gittim cooler master eisberg 240l aldım az daha benimde anakart ekrankartı psu gıdıyordu sonra onuda iade ettim tabi iade ücretleri hemen gelmiyor parayı birleştirip custom sıvı soğutma geçtim hazır kitler çöplük gibi gelmeye başladı en iyisi kendın yapıcaksın forumdaki üstatlarda sağ olsunlar çok yardım ettiler artık böyle bir sisteme sahip oldum
http://forum.donanimhaber.com/m_90201103/f_//tm.htm

xparadox => H80İ su kaçırdı anakartım yandı işlemci ram ve güç kaynağını nasıl kontrol ederim (9.5.2015 19:15:43)
NOT:ama bu demek değil ki bütün hazır kit sıvı soğutucular kötüdür hemen bozulur benim beğenmediğim emektar h80 hala tam gaz yedek kasada çalışıyor

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>