Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora >> Açık Öğretim ve Sınavları
18.Bayezid => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (9.1.2015 11:45:58)
Şuan bi devlet kurumunda sözleşmeli çalışıyorum. Anadolu Üniversitesinde Sosyal hizmetler okuyorum ikinci yılım. Bu yıl tekrar ygs ye girmek ve Erzurum Atatürk Üniversitesinde Adalet bölümü veya baska bi bölüm okumak istiyorum. Bu mümkün mü?

ufuk4116 => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (21.1.2015 22:08:23)
mümkün arastttrdım

Bodrum67z => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (22.1.2015 01:22:04)
kaynak ?

sercandk => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (23.1.2015 23:20:30)
Hocam nasıl olduğunu açıklayabilir misiniz? Bende önümüzdeki sene hem kamu 4.sinifi hemde Atatürk üni iş sağlığı ve güvenliği 1.sinifi aynı anda okumak istiyorum. Açıklarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz.

ufuk4116 => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (23.1.2015 23:23:58)
http://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/Kapsam.html

ufuk4116 => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (23.1.2015 23:25:00)
bir yandan anadolu aöf okurken bir yanda erzurum atatürk okuyabilrisin

sercandk => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (23.1.2015 23:29:17)
quote:

Orijinalden alıntı: ufuk4116

http://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/Kapsam.html

O zaman sınav tarihlerini de örtüşmemesi için ayarlar heralde?

Teşekkür ederim bilgi için.

ufuk4116 => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (23.1.2015 23:30:57)
evet ayar yaparlar.not önlisams okuyosan önlisans...lisans okuyosan her ikisi

ibareye dikkat

KAPSAM

Başvurabilecekler

Örgün öğretimin herhangi bir programına ÖSYM tarafından yerleştirilenler ile bu programlardan mezun olanlar,
ÖSYM'nin Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda yer alan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki üniversitelerde okuyan öğrenciler,
Yükseköğretim kurumları tarafından yapılan yabancı uyruklu öğrenci seçme sınavı ile Türkiye'deki üniversitelere yerleştirilen yabancı uyruklu öğrenciler,
Uyruğundan biri T.C. olup yurt dışı yükseköğretim kurumlarını bitirerek Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından denklik belgesi alanlar,
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde halen öğrenim görmekte olanlar ile buradan mezun olan öğrenciler,

ufuk4116 => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (23.1.2015 23:32:08)
önlisans okuyosan önlisans bölümü secersin. lisans okuyosan önlisans veya lisans tercih edersin.
sınawsız hemde

sercandk => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (24.1.2015 00:12:08)
Elinize sağlık çok güzel aciklamissiniz.

ufuk4116 => Aynı anda Anadolu Üniv. ve Erzurum Atatürk üniversitesinde okuyabilir miyim ? (24.1.2015 00:13:58)
Eyvallah yinede iyice araştır ara okulu sor biseyler yap. Tek kaynaga bagli kalma

Sayfa: [1]