Ka7
=> BEKLENEN OLDU. ! Burger King %50 Bonus Genc Kampanyası 2016da Devam Ediyor
(1.01.2015 01:36:31)
Bonus Genç’le Burger King’de ne yersen %50’si bonus
NASIL KAZANIRIM?
Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby’s® ve Usta Dönerci® restoranlarında Bonus Genç’le, Garanti POS’undan harcama yaparak faydalanabilirsiniz.
DİĞER BİLGİLER
Burger King, Sbarro®, Popeyes®, Arby's® ve Usta Dönerci® restoranlarında Bonus Genç'le, Garanti POS'undan yapılacak harcamalara, harcamanın % 50'si kadar bonus verilecektir.
Kazanılan bonus Havalimanı ve paket servis hariç Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby's® ve Usta Dönerci® restoranlarında kullanılabilir.
Bonus kullanımları, iade/iptal işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya süresince kart bazında en fazla 200 TL bonus kazanılabilir.
Kampanyaya sadece Bonus Genç kredi kartları ile yapılan işlemler dahildir.
Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır. Kampanya katılım SMS ücreti, KDV ve ÖİV dahil, Avea için 0,60 TL, Turkcell için 0,65 TL ve Vodafone için 0,415 TL'dir.
Kampanyaya havalimanları ve paket servislerde yapılan harcamalar dahil değildir.
Kampanya süresince Garanti Bankası POS'larında oluşabilecek bir aksaklıktan TAB Gıda sorumlu tutulamaz.
TAB Gıda ve Garanti Bankası kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
KATILMAK İÇİN
Bonus Genç sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için ilk harcamalarından önce "EVET YEMEK" yazıp bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanya kayıt iptalleri "IPTAL YEMEK" yazıp bir boşluk bırakıp kartın son 6 hanelerinin 3340'a SMS gönderilerek yapılabilir.
BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ
Kazanılan bonuslar 15 Nisan 2016 tarihine kadar aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilir. 15 Nisan 2016 tarihine kullanılmayan bonuslar 16 Nisan 2016 tarihinde geri alınacaktır.
KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ
Kampanya 31 Mart 2016 tarihine kadar geçerlidir.
Pike Fighter
(1.01.2015 01:43:58)
Biz faydalanamıyoruz. Gençler kazansın
Vatov
(1.01.2015 01:59:37)
Bu bonus genç nasıl alınıyor kaç günde çıkar limiti ne kadar olur
ayda en fazla ne kadar iade alınabiliyor
apespecter
(1.01.2015 02:06:40)
kampanya ayrıntısını alabilir miyiz?
Ka7
(1.01.2015 02:08:37)
quote:
Orijinalden alıntı: apespecter kampanya ayrıntısını alabilir miyiz? |
Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby's restoranlarında Bonus Genç kredi kartı ile yapılacak harcamalara, yapılan harcamanın %50si kadar bonus hediye edilecektir.
Kampanya havalimanı restoranlarında geçerli değildir.
Kampanyadan kazanılan bonuslar sadece Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby's restoranlarında kullanılabilecektir.
Bonus Genç sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için ilk harcamalarından önce "EVET YEMEK" yazıp bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanya kayıt iptalleri "IPTAL YEMEK" yazıp bir boşluk bırakıp kartın son 6 hanelerinin 3340'a SMS gönderilerek yapılabilir.
Kampanya süresince kart bazında en fazla 200 TL bonus kazanılabilir.
Kampanyaya sadece Bonus Genç kredi kartları dahildir, diğer Garanti kredi kartları dahil değildir. Kampanyaya bonus kullanımları, iade, iptal edilen işlemler dahil değildir.
Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım SMSlerinin Garanti Bankası sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır. Kampanya katılım SMSleri, KDV ve ÖİV dahil, Avea aboneleri için 0,50 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
Paket servis siparişleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya süresince Garanti Bankası POS'larında oluşabilecek aksaklıktan TAB Gıda sorumlu tutulamaz. TAB Gıda önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve ürünleri satıştan kaldırma hakkına sahiptir. TM&2014 Burger King Corporation. Tüm hakları saklıdır. Burger King Corporation, Burger King markası ambleminin tek hak sahibidir. ©2014 Sbarro, LLC. Tüm hakları saklıdır. Sbarro International, Sbarro markası ve ambleminin tek hak sahibidir. TM & © 2014 AFC Enterprises, Inc. Tüm hakları saklıdır. AFC Enterprises, Inc. Popeyes® markası ve ambleminin tek hak sahibidir. TM & © 2014 Arby's Restaurant Group Inc. Tüm hakları saklıdır. Arby's Restaurant Group Inc. Arby's markası ve ambleminin tek hak sahibidir.Kampanya dahilindeki işlemler Garanti posundan geçmelidir.
efem007
(1.01.2015 02:17:08)
Extreye indirim olarak yansısa daha iyi olurdu
Bu puanları aynı ay harcamamız gerek değil mi?
Bide 25 yaş dolunca kart flexiye mi dönüşüyor bilen varmı?
Ka7
(1.01.2015 02:18:39)
quote:
Orijinalden alıntı: efem077 Extreye indirim olarak yansısa daha iyi olurdu Bu puanları aynı ay harcamamız gerek değil mi? Bide 25 yaş dolunca kart flexiye mi dönüşüyor bilen varmı? |
evet de bankar yapmaz bunu
müşteri tekrar gelip kullansın diye devirdaim yapılıyor
ay sonunda sıfırlanmıyor puan duruyor o konuda rahatız
Rimesia
(1.01.2015 02:19:05)
Bu karta basvurdum ogrenci olmama ragmen kabul edilmedi. Gelirim yok dedim sadece 300 lira kredi geliyor dedim bu yuzden olabilir mi ?
Ka7
(1.01.2015 02:20:31)
quote:
Orijinalden alıntı: Rimesia Bu karta basvurdum ogrenci olmama ragmen kabul edilmedi. Gelirim yok dedim sadece 300 lira kredi geliyor dedim bu yuzden olabilir mi ? |
aileden gelen gelir var diye başvurun kesin çıkar
onu kabul ediyorlar resmi olması gerekmiyor illa. maaş yada bura vs
öğrenci. ve gelir olarak aileden 500-1000 yazın sorunsuz çıkar
Bir Rind
(1.01.2015 02:22:24)
😳 aidatsız ise alayım karttan hemen, kampanya sene boyunca mı devam edecek, toplam maksimum puan aylık yıllık ne kadar olacak sanırım henüz net değil. Çok iyi kampanya bence sınırlar çok düşük olmazsa.
Rimesia
(1.01.2015 02:23:12)
quote:
Orijinalden alıntı: juwaline quote:
Orijinalden alıntı: Rimesia Bu karta basvurdum ogrenci olmama ragmen kabul edilmedi. Gelirim yok dedim sadece 300 lira kredi geliyor dedim bu yuzden olabilir mi ? | aileden gelen gelir var diye başvurun kesin çıkar onu kabul ediyorlar resmi olması gerekmiyor illa. maaş yada bura vs öğrenci. ve gelir olarak aileden 500-1000 yazın sorunsuz çıkar |
Onuda dedim 800 lira aylik gelir diye yine vermediler. Daha once ne kredi karti aldim ne kredi cektim yani bankalarla sorunum da yok.(hic bir yerden almadim) Nedense vermediler yinede
Birde beni arayip almak ister misiniz diye soruyorlar isterim diyorum sonra basvurunuz reddedildi diye mesaj geliyor :)
Leeu
(1.01.2015 02:23:19)
Arby's mükemmelmiş ya. Ben bu kampanyayı sadece Burger King için biliyordum.