Ttnet Ping Sorunu ve Uydunet Kullanıcıları (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> İnternet Servis Sağlayıcılar >> Türk Telekom (TTNET)
Liquem91 => Ttnet Ping Sorunu ve Uydunet Kullanıcıları (9.12.2014 19:54:02)
Şuan TTNET Kullanıcıyım.
Yaşadığım Sorun: Akşam Saatleri Saat 19:00 Civarından Gece 01:00 Sularına Kadar İnternetim Dalgalanıyor ( Pingim { 7 8 } den 30 40 50 civarına Çıkıyor. İnternet Hızımda { 14 Mbps } den 6 7 Mbps e Düşüyor. ) { } İçindeki Değerler Gündüz ve Gece 1 den Sonraki Değerlerdir.

Resimlerle Gösterecek Olursak ;

Saat 21:00 Suları : < Resime gitmek için tıklayın >

Saat 01:00 Suları : < Resime gitmek için tıklayın >

Saat 03:00 Suları : < Resime gitmek için tıklayın >

Gündüz Saatlerinde İse Resim Almadım Fakat Pingim 8 9 İnternet Hızımda 14 Mbps Civarında Oluyor.

*** Uydunet Kullanan Arkadaşım İle Aynı Anda Bu Değerleri Test Ettiğimizde Onun Pingi Hep 9 - 10 Civarında ve İnternet Hızında Hiç Bir Düşme Yaşamıyor.

Not:
Bilgisayar Yeni Formatlı Driverları Tam Olarak Yüklü
Yeni Modem Alındı.
Sadece Ethernet Takarak Değerleri Test Ettim. Kablosuz Kapalıdır Test Sırasında.
Kablolarda Herhangi Bir Sıkıntı Yok.

Oturduğum Yer: Hatay / İzmir

Bulunduğumuz TTNET Bölge Müdürlüğüne Gittim Orada Port Değişikliği Yaptırdım Bundan Bir Sonuç Elde Edemedim. Oradan İzmir Bölge Müdürlüğüne Gönderdiler.
Orada Network Bölümünde Bir Yetkili ' İnternet Hizmetini Karşıyaka Alaybeyden Aldığımı ve Bu Bölgenin Akşam Yoğunluklarında Sıkıntı Yapabileceğini Söyledi '
Son Çare Olarak İptal Etmeyi Düşünüyorum.

İptal Ederken de TTNET' in Bana Aldırmış Olduğu Modemi Parasını Ödemeden İade Etmeyi Düşünüyorum. ( 444 0 375 ' teki Görevli Bana Modem Aldığımda Bu Ping Sorununun Çözüleceğini Söyledi ve Sonuçta Bunun Ses Kaydını Tutmak Zorundalar )
Ne Olursa Olsun O Parayı Ödemeyi Düşünmüyorum.

Son Olarak Genel Olarak Uydunet Kullanıcı Olanlar dan ( Özellikle İzmir )
Yaşadığınız Avantaj / Dezavantajları Yazmanızı Sizden Rica Ediyorum.

Painkiller. => Ttnet Ping Sorunu ve Uydunet Kullanıcıları (15.12.2014 22:39:10)
Hocam bende üçyoldayım.Dediğin şeyleri aynen yaşıyorum.Bende gidip port değişikliği yaptırmayı düşünüyorum.

Liquem91 => Ttnet Ping Sorunu ve Uydunet Kullanıcıları (24.12.2014 18:15:03)
dostumhttps://www.facebook.com/zeki.namlioglu buraya mesaj bırakabilir misin haberdar olalım birbirimizden bende hatay da oturuyorum sorunun devamı için. profiline öm atacaktım kapalı

Guest-C54765FD7 => Ttnet Ping Sorunu ve Uydunet Kullanıcıları (10.1.2015 17:30:02)
Aynı sorunu yaşıyorum.Ben boşta iken 156 ping görüyorum üstelik.Eve iki kişi geldi daha bu sabah. Kontrol ettiler.Şu an gene aynı.Port değiştik dediler bi de.Ne olacak bilmiyorum.

YunusPhp => Ttnet Ping Sorunu ve Uydunet Kullanıcıları (7.4.2015 21:39:51)
Bendede sıkıntı mevcut

Sayfa: [1]