Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.092
Cevap
33
Favori
150.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bende şuan oyuna başladım nickim BestAura.Yardımcı olmak isteyenlere hayır demem valla 12ye kadar online olabilirim bugün :)
  • SİLİNSİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowPanda -- 19 Mart 2018; 17:10:47 >
  • 19.03.2018 Metin2 Dostluk Hatırası



    Aramıza katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.Oyun içi mesaj atmaları yeterlidir.
  • Yeni Dostlar İle Akşam Selfisi :D



    Arkadaşlar ile Pazarda karşılaştık.Yakalamışken Selfi çekmeden bırakamazdım :D

    Resmi yaklaştırın daha net görmek için.

    Level Loncasındayım Gelmek İsteyen Arkadaşları Beklerim ;)
  • Oyuna yeni başlayacak olan arkadaşlar tipik Türk mantığı ile başlayıp hemen level alıp vs denemelerine başlarlarsa 1 ay sonra oyunu bırakırlar. Yeni başlayacak olanlara tavsiyem uzun süre 35 level kalıp 2. haritada metin kesmeleri. Hırsız eldivenleri gayet ucuz ve buradaki metinlerden çıkacak yeşil degğiştirmeleri satarak ilerisi için sermaye biriktirebilirsiniz.

    Keza mystic olmayan itemler de artık çok ucuz. Örneğin metinlerden düşecek 12-15 kadar yeşil değiştirme ile +9 tam efsunlu abanoz küpe sahibi olabilirsiniz. Ben 2 saatlik eldivenle 30 kadar değiştirme düşürüyorum. Size o kadar düşmez belki ama demek istediğimi anlamışsınızdır. 35 ort civarı +4 taşlı bir dolu işinizi fazlasıyla görür ve bu serverda 35 ort dolu almak o kadar zor değil.

    Diğer bir seçenek imhada 8 avg kdp gibi mistik itemler düşürmeye çalışmak. Örneğin 8 avg bir kdp 300kk'ya rahatça satılabilir ki, bu oyuna yeni başlayan birinin tüm itemlerini alması anlamına gelir.

    Yeterki sabredin ve level almayın. Zira kendisini 60-70 levellara kastırıp sonra oyunu bırakan çok kişi gördüm. Çünkü o seviyede farm yapmak için ne itemi ne de becerileri yetersiz kalıyor. Ben aylarca sabrettim ve şu an karşılığını alıyorum. Hunter Hall of Fame'da, oynadığım sürece hep ilk 5 içindeyim. Geçen haftanın da birincisiydim.

    Diyeceğim kesinlikle level almadan sabredin, kesinlikle ve kesinlikle hile açmayın ve sonucu bekleyin. Etkinliklere katılın çünkü çok güzel para kazanma olanağı sağlıyor.




  • nisanın başında Easter var, özel gün olduğu için event olabilir hazırlıklı olun derim.
  • Selamlar, kolay gelsin. Onlineız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

    Selamlar, kolay gelsin. Onlineız

    Ooo Hoşgeldin hocam :)
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şu etkinlik takvimine nereden ulaşabiliriz? Gavurca anlamıyorum kendi sitesinde link verirsen çok güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celay

    Kardeşim şu etkinlik takvimine nereden ulaşabiliriz? Gavurca anlamıyorum kendi sitesinde link verirsen çok güzel olur.

    Doğru düzgün paylaşılan bir takvim yok şuan galiba,zaten eskiden eventlerde item yağdırdıklarında biz uyarıyorduk sw için iyi değil bu kadar aşırı karlı eventler diye,şimdi bütün oynayanlar itemlerini fullemiş ddurumdayken politikalarını değiştirip event kar marjını azaltmaya gitmişler galiba.

    Edit:Yönetim anlayışı değişmiş gibi duruyor bakalım oyuncu çekebilecekler mi bu şekilde,yalnız eski oyuncular büyük bir sorun bu sw de, eventler aşırı karlı olduğundan çok fazla geliştiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 25 Mart 2018; 16:1:22 >
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim, yaklaşık 2 aydır oynuyorum ve dediğin gibi etkinlik göremedim. Sadece sevgililer gününde bol kar sağlayan çikolata/gül etkinliği vardı, bu da özel gün olduğu için gayet normaldi. Onun dışında arada bir ay ışığı, minnow, rare ve metin yağmuru etkinlikleri oluyor ama sık aralıklarla değil. Ay ışığı hariç doğru düzgün etkinlik yapmıyorlar. Eski oyuncular konusunda çok haklısın ama eskiler kadar yeni başlayan oyuncular da çok fazla.
  • Serverda durum nasıl? Kalabalık mı? yoksa ticaret sadece takasla mı dönüyor hala?
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Hocam oyuna tekrar döndün mü ? Döndüysen başlanır valla tekrardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Kim kalabalık derse yalan söylemiş olur ama server oynanabilecek durumda bence. Türkler olarak güzel ortam kurduk burada. Birçok Türk item/para verecek kadar güveniyor birbirine. Dün bir iteme + basacakken yanımda para kalmamıştı 2 kişi tık diye yardım etti + basmama. Bir arkadaş da beğendiği itemi parası denk gelmediği için alamıyordu, bu sefer o arkadaşa yardım ettik. Oyuncu fazla yok ama yine de çekiyor bizi içine. Ticaretten pek anlamam ama son günlerde nesne market eşyalarının fiyatı baya pahalandı.(changer-münzevi vs.) Eskisi gibi de bol keseden para dağıtmıyor yöneticiler, güzel paralı eventler 2-3 ayda bir oluyor.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Yani aradigin itemi bulamamak ve elindeki itemi satamama durumuna dustugunde sikinti oluyor gelisemiyorsun. Bir bk 100k ki o bile satilmiyor, bir changer 20m di en son.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

    Yani aradigin itemi bulamamak ve elindeki itemi satamama durumuna dustugunde sikinti oluyor gelisemiyorsun. Bir bk 100k ki o bile satilmiyor, bir changer 20m di en son.

    Hocam bende oyuna girdim gerçekten Türk arkadaşlar iyi bir ortam kurmaya başlamışlar,oyunu bırakmazlarsa yazın iyi vakit geçirilebilecek lagsız sırunsuz bir sw aslında,Metin2 Global oynuyorum ondan sonra sg mantıklı geliyor.
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Bence o serverın tek sorunu yönetimin oyunu terketmiş olması malesef. Update vs. çok zayıf oyunda. Wom2'nin bile gerisindeler. Aynı şekilde bir üst mesajımda yazdığım bir efsun nesnesinin 150-200 adet kitap parası olması
  • Kovboy kardeşim, sürekli yeni gm alıyor yönetim. Neredeyse haftada 1-2 tane yeni gm getiriyorlar. Bkler ise 70kdan npcye satılabiliyor. Bk fiyatı ile efsun fiyatını karşılaştırarak hata yapmışsın çünkü parayı bk satarak değil yeşil efsun değiştirme satarak kazanıyorsun. Yeşil efsunun fiyatı da şuan 3-3.5m arasında seyrediyor. Ben 35 levelim ve 2 saatlik eldivenle 1 wona yakın para kasıyorum. Bak bakalım kaç tane efsun alabiliyorum. Ha, benim az buçuk dizili itemlerim var, hava kılıcı g ama yeni başlayan 35 level de benimle aynı parayı kazanamasa bile itemlerini iyileştirebilecek kadar kazanabilir. Yani işe bk odaklı bakmayın, bu serverde efsun, mystic item düşürüp, ayışığı gibi eventlerle para kasarsınız. Hatta al-sat bile yapabilirsiniz shopbox alıp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 27 Mart 2018; 19:40:47 >
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir 100 sayfa geriye gidersen servera aşina olduğumu görebilirsin (: son zamanlardaki durumunu sormak için yazdım zaten buraya. Ben ayışığı zamanında girer 15000 tane sandık kasardım ve o ayki hasılatım tamamlanırdı. Serverda para kasma metodları çok kısıtlı olduğu için bıraktım zaten. Al-sat için ticaret lazım onun için de oyuncu lazım. Kalabalık mı diye sordum zaten. Bu arada gm alsalar bile oyuna update vs. getirmedikçe çok manası olmuyor zaten. Oyun içinde gm almak değil, geliştirici almak insanların sorunlarını dinlemek gerekiyor. Neyse, çok gömüyorum gibi gözüküyor ama singapur benim çok sevdiğim çok emek harcadığım bir server. Gayet de güzel bir server. Sadece yönetimin anlayışı değişmeliydi, görünüşe göre değişmeye başlamış. Vakit kaldıkça oynayacağım gibi gözüküyor şu an :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celay

    Kovboy kardeşim, sürekli yeni gm alıyor yönetim. Neredeyse haftada 1-2 tane yeni gm getiriyorlar. Bkler ise 70kdan npcye satılabiliyor. Bk fiyatı ile efsun fiyatını karşılaştırarak hata yapmışsın çünkü parayı bk satarak değil yeşil efsun değiştirme satarak kazanıyorsun. Yeşil efsunun fiyatı da şuan 3-3.5m arasında seyrediyor. Ben 35 levelim ve 2 saatlik eldivenle 1 wona yakın para kasıyorum. Bak bakalım kaç tane efsun alabiliyorum. Ha, benim az buçuk dizili itemlerim var, hava kılıcı g ama yeni başlayan 35 level de benimle aynı parayı kazanamasa bile itemlerini iyileştirebilecek kadar kazanabilir. Yani işe bk odaklı bakmayın, bu serverde efsun, mystic item düşürüp, ayışığı gibi eventlerle para kasarsınız. Hatta al-sat bile yapabilirsiniz shopbox alıp.

    Yeni gelen arkadaşların gelişimini hızlandırmak lazım ,siz oyunda aktifsiniz elinizden geldiği kadar yadımcı olun arkadaşlara,kaaynak gerektikçe bende desteklerim.Eski eventlerden baya bi satılacak shop itemim mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 27 Mart 2018; 20:25:41 >




  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.