Şimdi Ara

<Soulforge> Silvermoon Guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, <Soulforge> olarak Silvermoon'da oynayan bir türk guildiyiz.
    https://www.wowprogress.com/guild/eu/silvermoon/Soulforge

    Progressimiz : 6/7 (M) 3/3 (H) 10/10 (H)

    Mythic Progress'e başlamak istiyoruz ve kadromuza yeni oyuncular aramaktayız. Raid tecrübesi olan, istekli herkes iletişime geçebilir. Raid günleri "Pazartesi-Çarşamba-Perşembe" günleri "21.15 ile 00.30" arasındadır. Aklınıza takılan soru veya detaylara buradan cevap verebiliriz. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Livz_wow -- 6 Mart 2017; 15:40:14 >



  • hayırlı uğurlu olsun guildiniz. Wow progressden baktığımda çok az üyenizin mythic deneyimi olduğu görülüyor... Genel Türk guildlerindeki sıkıntı bu. 3 tane iyi arkadaş 2 tane noob arkadaş bi araya gelip guild kuruyor. Sonra guild ağzına kadar dolduruluyor. IQ seviyesi düşük ve oyun deneyimi gerektirmeyen boss fightlarında saatlerce wipe yeniyor. Sonunda bi şekilde boss kesilince itemleri o 5 arkadaş haftalarca sömürüp diğerlerine de sus payı olsun diye birkaç item veriyor. Dışardan gelen iyi oyuncular adapte olana kadar item alamıyor ve guildi taşıyor belli bi yere kadar. Heroic progressde serverda 200. olunuyor... Silvermoonda 50 tane böyle Türk guildi var...
  • Silvermoon öyle yav. Guildler genelde casual ötesi durumdalar bi adam akıllı progress yapan paranoya var sanırım . birde forgatten souls vardı onlarda TN de horde olmuş. Bunun dışında on numara server silvermoon. True orc davamız olmasa devam ederdim silvermoon da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.