Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
77
Favori
163.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ps4 için direksiyon almayı düşünüyorum fakat ileride ps5 çıkınca çalışıp çalışmayacağıyla ilgili bir bilgi var mı acaba? G29 PS5 çıktığında çalışma ihtimali nedir sizce?
  • az önce teknosadan mail geldi 11:06'da vites 479tl ye düşmüş alacaktım 11:10'da girdim tükenmiş. yıkık durumdayım.
  • Shiftlerla beraber g29 satan pm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, yardım edin n'olur. geçen hafta PC için G29 aldım (shifter almadım şimdilik). oyun içinde kendi kendine dönüyor (pc açılışında döndüğü gibi)... her zaman olmuyor ama. önce city car driving'de oldu, sonra gta v'te... city car driving'de, özellikle virajları dönerken, direksiyonu 1-2 tur çevirince oluyor ve pc açılışındaki kalibrasyon gibi dönüyor o oyun donuyor. GTA V 'de ise fps 10-20 civarına düşüyor, ve oyundan çıkıp tekrar girmeyince asla düzelmiyor. gta'da kırmızı ışıkta beklerken bile oldu. Oyunu niye donduruyor onu da anlamadım. (city car driving'de donunca, pc'yyi mutlaka kasadan resetlemek gerekiyor, asla tuşlar çalışmıyor)

    yabancı forumlarda da baktım, pek bir şey bulamadım, tam anlayamadım. youtube'da bir video var, onu uyguladım ama yine yaptı. yabancı forumda ''bilinen bir sorun'' gibi bir şey yazmış birisi... Bu sorunu yaşayan, çözen var mı acaba? PC özelliklerim çok yeni değil ama fena da değil. 60 fps alıyorum yani. (Windows 10 bu arada, oyunlar da lisanslı, ikisi de steam'den)

    iade edeceğim yoksa, çok canım sıkıldı.




  • Assetto corsa falan varsa orda dener misin
    T3pa Pedallar da başıma gelmişti invert diye bi seçenek vardı onu seçince düzelmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar o kadar yükseldi ki shiftersız haline 2399 ödemeye razı kaldım, iyi mi ettim kötü mü görücez artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archangel_ kullanıcısına yanıt
    1 haftadır fiyat kovalıyorum. 2400e bulamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 mayısta akşam saatlerinde Vatanda çok kısa süreliğine stok geldi o fiyattan ben o ara kaptım bir tane hatta dün de baktım yine anlık bi stok geldi gitti.Diger yerlerde 3 bin lira olunca genelde çok uygun geldi fiyatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archangel_ kullanıcısına yanıt
    Vatanda 3050 gördüm fiyatı malesef 2 gün önce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evkurda mevcuttu 2400 liraya aldım yaklaşık 3 gün önce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkese merhaba,

    Logitech g29 almayı düşünüyorum. Ancak ps5 çıkması ile beraber uyumluluk konusunda kafamda sorular var. Sizce uyumluluk sağlanır mı yoksa logitech yeni direksiyon seti çıkartır mı ps5 için
  • Satış politikası dahilinde illaki yeni bir direksiyon çıkartırlar ama uyumsuz olacağına da sanmam sonuçta çok eski bir cihaz değil Logitech G29

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bu konuyu merak ettiğim için beklemeye geçmiştim almak için. Bekledikçe de fiyatlar fırladı Logitech destek üzerinden sordum bunu kesin bir şey söyleyemiyoruz cevabı verdiler. Bekleyip göreceğiz. Ama hem Pc hemde PS3/PS4 uyumlu bir cihaz. PS5 ile uyumluluk sorunu yaşamaması gerekiyor tahminimce. DS4 gibi büyük bir devrim yapmazlarsa tabi. Yani Sony direksiyon seti yapmıyor fakat onuda yapacağım derse işler değişebilir.
  • G29 set alınacaktır satan arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim
  • arkadaşlar herkese iyi forumlar. 2 seneyi geçkin G29 kullanıyorum ancak 1 haftadır değişik bir sorun var. direksiyon üzerindeki tuşlar çalişmıyor. direksiyonu düz tuttuğumda yada sağa çevirdiğimde çalşıyor ancak sola döndürünce çalışmıyor. böyle problem yasayan varmı
  • Bu set ets tarzı oyunlar için çok uyumlu ve zevk veriyor ama yarış oyunları için emin olamadım.F1 2019da test ettim baya fakat hala tam alışamadım Xbox gamepadle attığım tur zamanlarını bile anca yakaladım.Bir kere pedal kısmı bu oyunda zor geliyor çünkü fren sert ve her virajda tam basmak gerektiği için zorluyor.Ayrıca gaz pedalıyla dip dibe durduğu için sol ayakla frene basmak kötü oluyor.Ben de mecburen debriyajı pedalını frene çevirdim daha rahat oldu.Feedback ayarlarında da ideali yakalayamadım hala ve virajları doğru alabilmeyi de en çok etkileyen durum feedback sanırım, bu konuda tavsiyelerinize açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FOMOCO3230 kullanıcısına yanıt
    Logitech'in programı var resmi sitesinde onu indirip ayarları yapabilirsin diye biliyorum onu bir dene

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archangel_

    Bu set ets tarzı oyunlar için çok uyumlu ve zevk veriyor ama yarış oyunları için emin olamadım.F1 2019da test ettim baya fakat hala tam alışamadım Xbox gamepadle attığım tur zamanlarını bile anca yakaladım.Bir kere pedal kısmı bu oyunda zor geliyor çünkü fren sert ve her virajda tam basmak gerektiği için zorluyor.Ayrıca gaz pedalıyla dip dibe durduğu için sol ayakla frene basmak kötü oluyor.Ben de mecburen debriyajı pedalını frene çevirdim daha rahat oldu.Feedback ayarlarında da ideali yakalayamadım hala ve virajları doğru alabilmeyi de en çok etkileyen durum feedback sanırım, bu konuda tavsiyelerinize açığım.
    Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ets2'den çok zevk alıyorum ama yarış oyunlarını beceremedim bir türlü. Youtube'dan ayar videolarına bakıyorum özel ayar dosyaları falan indirdim project cars ve assetto corsa için o zaman biraz daha iyi oldu gibi ama hala tam beceremiyorum bundan sonrası için deneyim gerekiyor herhalde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilot32

    Evkurda mevcuttu 2400 liraya aldım yaklaşık 3 gün önce
    Hocam online tükenmiş görülüyor. Mağazadan mı almıştınız.
  • Mağazadan sipariş verdim ama kargo meselesi uzun sürebileceği için mağazadaki stoktan almıştım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.