Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.890
Cevap
75
Favori
1.049.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Höwedes en az 3 sene daha üst düzey oynar, hem Matip'le Schalke'den tanışlar, baya iş yapar sizde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LilTunechi

    Draxler PSG kadrosunda düşünülmüyormuş... Acaba bu tarz bir oyuncuya ihtiyacı olan bir takım var mıdır... Acaba bu takımın harcayacak parası var mıdır... diye gider bu olay. Höwedes adını da gördüm de hızlı mıdır acaba? Bir de yaşı çok sıkıntı gibi geldi bana 29 yaşındaymış bize daha genç lazım.

    Höwedes çok tecrübeli, underrated iyi bir isim.

    Lovren'i cebinden mendil niyetine çıkarır. Matip ile uzun süre yan yana oynamışlığı var. Gelirse çok iyi olur.




  • Höwedes gelsin o zaman en azından 2-3 sene rahat oynar. Klopp maç öncesi basın toplantısında şu anki kadromuz yeterli demiş o yüzden çok ümitlenmiyorum da güzel olurmuş.
  • Lucas Leiva'nın kariyeri;

    Liverpool: 10 yıl, 1 kupa
    Lazio: 90 dakika, 1 kupa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 18 Ağustos 2017; 19:3:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liverpool un defans politikası tam facia bugün daha da netleşti. Arkadaş davinson sanchez i, de ligt i hiç mi görmediler? Israrla van dijk'ta inat ettiler. Pochettino ihtiyacı olmadığı halde rotasyon olsun diye parası neyse verip sanchez i aldı. Halbuki liverpool'a daha da iyi giderdi. Düzenli 11 de oynardı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philippe Coutinho has told Jurgen Klopp he does not want to play for Liverpool again. The club will not sell. (Source: @_pauljoyce)

    Yazıklar olsun...
  • Satın artık şu adamı ne kastınız ya.Adam istemese tamam diyeceğim ama o da Barça forması giymek istiyor belli.
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Yaza kadar guzel guzel oturur o zaman tribunlerde. Fakirlikten/yokluktan gelip nankor olmayan guney amerikali futbolcu yok. Kendi kariyerini bitirir.

    Barcelona da 90 milyon euro+30 milyon bonus vermis.o fiyata ancak whatsappdan kinusurlar. Bir de tum teklifler mac oncesi geliyor cok akilli bu katalanlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modric'in tottenham'daki son senesine döndü bu iş. Bakalım liverpool direnebilecek mi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: offside

    Modric'in tottenham'daki son senesine döndü bu iş. Bakalım liverpool direnebilecek mi...

    Coutinho şu durumda apaçık hatalı.. Şubat ayında takımın en çok kazananı olarak yeni sözleşmeye imza atıyorsun. Çok değil 1 ay önce "geleceğim burada", "ayrılmayacağım", "Çin veya İspanya'dan gelen teklifler ile ilgilenmiyorum" vs diyorsun.. Şimdi ayrılacam diyorsun..

    Senin keyfine göre hareket edemez koca kulüp. Her zaman söyledim. Hiç bir oyuncu, kulüpten büyük değildir. Barcelona madem istiyor Coutinho'yu, kendi çıkarına göre değil bizim talep ve isteklerimize uygun hareket edecek.

    Kulüp satmak istemiyor Coutinho'yu. Klopp'da ayrılmasını istemiyor. Tüm planı, oyunu onun üzerine kuracak.. Şurada 2 hafta kaldı transfer döneminin kapanmasına.. Gitse bi dert, kalsa iki dert..

    Ben €150M nakite satalım derim.. Gelen para ve bütçe ile VVD, Höwedes, Seri, Draxler/Insigne/Mertens.. Şu isimler çok rahat alınabilir. Paranın hesabını yapmadan şak şak şak basıp alacaksın.




  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Hakikaten 150ye Höwedes, Seri, Draxler yapılabilir, üste para bile kalabilir. Çok karlı olur..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Bir kere futbolcunun sözleşmesine saygısı olacak. Eğer kulüp kabul ederse sen de evet ya da hayır dersin ama temel ilke kulüplerin anlaşmasıdır. Üstüne yeni sezonun forma reklamına da çıkmıştı. Ki video yu izlerken gerçekten coutinho yu uzun yıllar liverpoolda oynayacak bir futbolcu gibi hissetmiştim. Gerçekten tipik güney amerikalı imajından farkı yokmuş yazık... Hele ki barcelonanın bu kadar ayağa düştüğü bir zamanda orada oynamanın nesi cezbediyor hiç anlamadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Hocam sözleşme imzalayacak elbette.Bir şey kazandırmadan gitmesi daha mı iyi olur bir oyuncunun?

    Verilen paralar zaten oldukça iyi, Liverpool inat yapıyor olay bundan ibaret.
  • Draxleri PSG satmamama karari aldi. Napolide Mertensi İnsigneyi bırakmaz. Napoliyi birakip niye Liverpoola gelsinler? Ayni ayarda takimlar. Napoli daha iyidir hatta, her zaman sampiyonlar ligine gidiyorlar. Napoli baskani, Coutinhonun 150 ettigi yerde, onlari ucuza bırakmaz.

    Barcada 150 vermez. En son teklif 90 ve bonuslar. toplam 130. Bonuslar altin top bonusu. laf olsun diye konulmus bonus. niye? cunku barcanin butcesi Dembele ve Coutinhoya birlikte yetmiyor.
  • Latin topcular, İtalyan, İspanyol takimlarina farkli bakar. Dilleri, kulturleri ayni. Takimlarin durumlari kotu de olsa, oraya ev gozuyle bakarlar. aidiyet duygusu hissederler. Ronaldo da zamaninda Mancistiri birakip, sifirdan yeniden yapilanan Reale gitmisti.Mancistir, Realin cok uzeri bir takimdi o zamanlar.
  • XI:Mignolet,Gomez,Klavan,Matip,Robertson,Wij,Hendo,Milner,Mane,Sturridge,Firmino
    Yedekler:Karius,Lovren,Flanagan,Emre,Salah,Origi,Solanke
    Hoca Lovren i ve Moreno yu kesmis,gayet olumlu degisiklikler.Robertson ve Gomez den iyi performans bekliyorum.Bir tek Klavan dusunduruyor.Onun disinda umit verici ilk 11.Ikinci yari Emre,Salah ve Origi girer diye dusu uyorum.Gecen hafta kendi sahasinda 3 yemis bir Palace var karsimizda, minimum 2-3 farkli kazanmamiz gerek bu maci.Basarilar cocuklar,
    YNWA !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merten İnsigne dediğin futbolcular kanat futbolcuları ne alakaysa artık.Napoli Liverpool'dan daha iyi ha? Napoli'nin 1 sezon avrupada oynadığı maç sayısı Liverpool'un avrupada kazandığı kupa sayısına yetmiyor.Her yıl avrupadalar diyorsun kim vardı İtalya liginde. Roma Juve bir zahmet girsin ilk 4'e.Artık ya Roma ya Napoli ilk 4'e girebilecek.Milan İnter geri dönüyor.Barça nın Dembele ile Coutinho bütçesi yetmiyormuş.Hiç mi araştırmıyorsun? 222M€ Neymar'dan geldi zaten. Her yıl 150m€ transfer bütçeleri var. Bir zahmet Coutinho 150 Dembele 150 versinler.Draxler'i satmama nedeni Matuidi'nin gitmesi.Rabiot ile Coutinho'yu kıyaslayandan ne beklenir ki zaten?
  • Takim resmen kanser etti beni. Orta sahadaki yaraticilik coldeki vahadan daha hayal. Firmino kanat oynayamiyor ama hala koyuyor mastermind reyisss kanat yapacak onu. Klavan daha sezonun 2. macinda oynuyor. Bu sezon bu kadroyla bitmez.
    Edit:hakkini verelim Robertson iyi, sol ayakli ve sol bek olarak yetisen biri oynadigi icin olabilir tabi bu durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryWeather -- 19 Ağustos 2017; 17:36:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sıkıcı ve temposuz bir ilkyari.Pozisyon zenginligi 0,orta sahanin hali icler acisi.Allah tan defansa cok is dusmedi.Firmino kanatta cok etkksiz,Sturridge cok sonuk,bu sekilde gol bulmak imkansiz.Robertson i cok begendim,ayagi temiz ve pozisyon bilgisi gayet yerinde.Moreno nun yerine rahatlikla ilk 11 oynayabilir.Glmez ide begendim ancak bek olarak pek verimli degil,stoperde cok daha faydali olur diye dusunuyorum.Takim maca pek konsantre olmus degil,Hoffenheim maci var akillarinda.Sonuc olarak 3 puan zor gibi ama ikinci yarida yapilacak degisikliklerle belki tempo kazanabiliriz.Sturridge-Salah ve Milner-Emre degisiklikleri gerekli.Ne yapip edip 3 puan almaliyiz,yoksa sikinti buyuk.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liverpool'un avrupa arenasinda gosterdigi performansla ligte gosterdigi performans neden bu farkli? Hoffenheim macina bakiyorum birde bu maca sanki iki farkli takim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 954955956957958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.