Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (1455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.893
Cevap
75
Favori
1.049.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 14531454145514561457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugünkü ucl maçları ertelenmiş.Liverpool-Atletico maçı dün değil bugün oynanacak olsa ertelenecekti ve kaleye Alisson geçerdi büyük ihtimal.Maç kaybedilmezdi o zaman şansa bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liverpool elenince karalar bağlanmış sanırım. Akıl verenler vs vs olmuş. A.Madridi elemek o kadar kolay değil. Şampiyonlar ligi kupasını almaktan daha zor birşey. Liverpool doğru yolda. Kadrosunu güçlendirip devam eder yoluna

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apple_M1

    Bu mesaj silindi.
    evinde brunleyi yenmeyi başardığında tartışırız bunu. kurtarıcısı jesse lingard olan bi takım :(
  • Atmye karşı maçları domine etmeyen takım var mı?

    Atmnin istediği bu zaten defans yapmak.İki kere kıl payı clnin ucundan döndü bu adamlar.Bu adamları eleyen sadece Ronaldo var onun dışında elenmiyorlar.Atm son 10 yılın aktif en iyi 2-3 takımından biri.Yok yunu domine ettik falan.Sanki karşı taraf da atak oynuyor da şansa yendi.Atm nin olayı bu bir gelir pir gelir.Bu kadar üzlmeye ya da biz Atmden iyiydik elenmeyi hak etmedik gibi laflara gerek yok.

    CLnin en güzel eşleşmesiydi şu ana kadar ben iki maçı da izlerken keyif aldım.Keyif alamayanlar uefaya dilekçe versin defans futbolu yasaklansın.Böyle bir şey olabilir mi?(Ozan tufan sesiyle okuyun)

    Atm forvetleri kötü olduğu halde böyle etkili.Bir de Griezman falan gitmeseydi görürdünüz siz Atmyi.İnşallah Ronaldo ile karşılamazlar bu turnuvada.Atmnin eleyemeyeceği takım yok.Liveyi eleyerek bunu tekrar gösterdiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    2018 finalde Real 3-1 Kaleci yüzünden kaybettik , 2019 Şampiyon olduk , 2020 bu kaleci olmasa şampiyon olabilirdik. Heralde siz futbol izlemeye yeni başladınız ondan bu seneden itibaren baz alarak hesap yaparak Şampiyonlar Liginde Liverpool’un 3 sene üst üste şampiyonluğu ondan imkansızmış gibi konuştunuz. Başka türlü bu yorumumuzu yorumlayamıyorum yani 2 sene üst üste final oynamış, bu sezon Premier Lig gibi Dünya’nın en iyisi saydığı ligde açık ara lider bitirip şampiyonluğunu çok önceden ilan etmiş ve önünde tam konsantre olarak bir tek Şampiyonlar Ligi kalmış Liverpool’un 3 sene üst üste Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olması hiç tuhaf, imkansız bir durum değildi.

    Ve 3 sene üst üste o Real Madrid Şampiyon olurken piyango ile değil, Cristiano Ronaldo gibi Messi ile birlikte Dünya’nın en iyi oyuncusundan birinin çok iyi performansı, onun önderliğinde, Zidane gibi çok iyi teknik direktörün bulunması, diğer oyuncuların çoğu yıldız kaliteli olması ve özellikle de son şampiyon oldukları 2018 sezonlarında açık açık hakemlerin desteği ile olmuştur. Son oynadığı final maçında bile Ramos Salah’ı açıkca sakatlayarak kırmızı kart görmeliydi. Ondan önceki maçlarında da hakemlerle finale gelmiştir tüm Dünya biliyor. Liverpool’da böyle lobi olsa bu kötü kalecilere rağmen 3 sene üst üste Şampiyonlar Liginde Şampiyon olurdu.

    Son olarak Dünya’da hiçbir spor branşında hiçbir liginde takım, piyango ile şampiyon olmaz. Piyangodan yani aşırı şansla bir, iki bilemedin üç maç kazanabilirsin ama şampiyon olamazsın.

    Alıntıları Göster
    Kaleci yüzünden kaybeden tek liverpool değildi.

    2010 ve 2012 de barca da bu kaleciden farkı olmayan victor valdes yüzünden kaybetti.Bir kusur olacak ki kaybedeceksin zaten,kusursuz olursan maç mı kaybedilir?

    Piyango dediğim hakemin lehine yaptığı hatalar olabilir,kura şansı olabilir,rakibin en önemli oyuncusunun sakatlanması olabilir.

    2018 finalde salah çıkmasaydı sonuç belki farklı olacaktı.

    Ya da realin bayerne ofsayttan attığı 2 gol olmasaydı farklı olacaktı.




  • Eric Ponti kullanıcısına yanıt
    3-4 itici tipin leş whatsapp muhabbetlerini herkesin önünde yapma isteğinden kaynaklanıyor. Şahsen benim anlam veremediğim bir istek ama belli ki çok eğlenceli bi aktivite.

    Görmezden gelmenizi öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporcope
    @sporcope
    Alman basınına göre Bundesliga'dan sonra Premier Lig'de 2019-2020 sezonunda şampiyon çıkarmama kararını gündeme aldı. Liverpool'a şampiyonluk primi verilecek ama kupa yerine başarılı örnek takım plaketi verilecek.


    Sporx
    @sporx
    ·
    44d
    YangınYangınWest Ham United ve Tottenham, koronavirüs sebebiyle bu sezon İngiltere Premier Lig'in bu sezon tamamen iptal edilmesini ve geçersiz sayılmasını talep etti.
  • 30 sene sonra şampiyon olacaktı bu sefer ligi iptal ediyorlar. Bu Liverpool da harbiden kara baht var.
  • Eğer ligler iptal edilirse yakın tarihin en büyük idari kepazeliği demektir. Ortada birçok seçenek varken ilk akla 30 haftanın emekleri yok sayılmasıysa, bundan sonra kimse mücadele edecek motivasyon bulamaz.
    Bayern'in muhtemel şampiyonluğu gasp. Hadi onlar her sene oluyor neyse diyeyim. PSG ve Liverpool'un muhtemelen olmaktan çıkmış eli kulağında şampiyonluğu gasp. Serie A'da yıllar sonra yarışa giren Lazio'nun umutları gasp. Yine Türkiye'de benzer durumda olan Trabzonspor'un umutları gasp.

    İlk akla gelen niye tüm emekleri yok etmek oluyor. Tonla alternatif çözüm var.
    - Euro 2020 seneye kaydırıldı zaten, ligler mayis ortasinda başlayıp temmuz basina sonlandirilabilir.
    - yazin ilk 4-8 takimlarin oynayacagi bir playoff organize edilebilir
    - gelecek sene hafta aralarina ekleme yapilabilir. gerekirse carabao cup iptal edilir onun yerine
    - illa bu sene oynanmayacaksa su an liglerinde sonuncu olan takimlari 0'dan başlatmak uzere herkese ek puan verilir. Norwich 0 liverpool 82 gibi.
    - ille de bir sezon iptal edilecekse, gelecek sezon iptal edilir. nasilsa hic oynanmadi. 30 haftanin emegi silinmez
    - oldugu gibi tescil edilebilir

    tum bunlar dururken ilk akla gelen hadi ligi yok sayalim oluyorsa, artik liverpoolun, trabzonun , lazionun bu liglerde sampiyon olma ihtimali kalmamistir. sanki coronayi bunlar cikarmis gibi o kadar secenek arasinda ihalenin bunlara kesilmesi tam bir skandal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ligin iptal edilmesi gibi bir saçmalık yaşanırsa futbolla ilişiğimi bir daha dönmemek üzere keserim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Aklın yolu bir. Yazın oynatma ve hafta arasi benim de aklıma gelen birkaç fikirden biriydi. Ama sezonu olduğu gibi bırakmak veya playoff oynatmak çok adaletsiz olur. Misal EPL playofflarda City Liverpool'u geçip şampiyon olabilir, veya STSL'de TS şampiyon denilse Başak, TS ve GS birbirleriyle oynayacakken bu takımlarla maçlarını atlatmış olan Sivas'a yazık olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal edilirse bizim şampiyonluk yalan olur.
  • Euro 2020 ertelenecek zaten kalan 8 maç yazın oynanabilir.Boxing day gibi 3 günde bir maç yaparlarsa yazın 1 ayda ligi bitirebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Aklın yolu bir. Yazın oynatma ve hafta arasi benim de aklıma gelen birkaç fikirden biriydi. Ama sezonu olduğu gibi bırakmak veya playoff oynatmak çok adaletsiz olur. Misal EPL playofflarda City Liverpool'u geçip şampiyon olabilir, veya STSL'de TS şampiyon denilse Başak, TS ve GS birbirleriyle oynayacakken bu takımlarla maçlarını atlatmış olan Sivas'a yazık olur.
    yani buyuk adaletsizlik olur. ingilterede falan bizim gibi cingar cikarma olmaz. bas egip kabul ederler ama bir daha ne o hoca, ne futbolcular eskisi gibi mucadele edemez. o zaman da city zaten ustun kadrosuyla her sene 20 puan fark atar. bu da orta vadede epl ye zarar verir. ki bunu istemiyorlar. pl'nin yoneticisi ya da baskani city nin bu kadar erken şampiyonluğu iyi degil gibi bir aciklama yapmisti. o yuzden bu hareketi yapacaklarini dusunmuyorum.

    bir de bazilari cikip diyor hastalik var sizin derdiniz kupa mi. e kupa kimsenin derdi degilse tescil edin, ya da erteleyin. niye allahin tottenhami iptal edilsin diye bastiriyor? burda esas hastaligi umursamayip firsatcilik yapan tottenham ve liverpool karsiti taraftarlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 13 Mart 2020; 21:0:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jedem Das Seine

    Bu mesaj silindi.
    Anlık Liverpool taraftarı

    Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA
  • Ligin iptal edildiği konusundaki haberler gerçeği yansıtmıyor. Tottenham ve West Ham ligin iptali ve şampiyon çıkmaması konusunda fikirlerini federasyona bildirdi. Kalan takımlar ve federasyonun öncelikli düşüncesi kalan fikstürü en uygun zamanda tamamlamak. Lig iptalinde de şampiyonluğun verilmeyeceğine dair net bir kural bulunmuyor, federasyonun belirleyeceği şekilde aksiyon alınacak. Burada Liverpool’a yetişebilecek, neredeyse imkansız olsa da, tek takımın Manchester City olması aslında Liverpool’un şansını artıran bir şey. O yüzden ben şampiyonluk konusunda karalar bağlanmaması gerektiğini düşünüyorum. En adaletli karar, kupanın verilmesi, alınacaktır. Olmadığı takdirde de ligin 3/4’ünden fazlası çöpe atılmayacaktır, sonraki sene avantaj sağlayacak şekilde düzenlemeler yapılacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emresiss E kullanıcısına yanıt
    Federasyon başkanı, Premier Lig’in tamamlanamayacağını düşündüğünü söylemiş. Federasyonun kararına kaldık gibi bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegraph’ın haberine göre en son çözüm olarak ligin iptali düşünülüyormuş ve bu durumda şampiyonluk Liverpool’a verilecekmiş. Sadece federasyon içindeki küçük bir azınlık buna karşı çıkıyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50000 değişik senaryoya rağmen Liverpool’un şampiyon olamaması gibi bir ihtimal yok.

    Ligin %75’i (29 maç) oynanmış durumda. En azından biz oynadık. Federasyon ligi şu hali ile iptal bile etse kupayı vermek zorunda.

    2019/2020 şampiyonu Liverpool.

    Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BloodyMonday

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    İngiltere’nin en büyük takımı nasıl Manchester United oluyor ? Liverpool 6 Şampiyonlar Ligi ve 19 Premier Lig şampiyonluğu bulunuyor. Manchester United 2 Şampiyonlar Ligi, 20 Lig şampiyonluğu bulunuyor. Yani bir de bu mesajı 11 kişi beğenmiş ortalık gerçekten trol kaynıyor, fanatiklikle duygunuzla değil, objektif olup aklınızla hareket edin. Bizim ülkenin en büyük sorunu budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14531454145514561457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.