Şimdi Ara

Pubiza ile Kısalt, Paylaş & Kazan! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
3
Favori
71.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 28/06/2016

    Ödemeler yapılmıştır. Ödemesi yapılmayan üyeler lütfen hesap bilgilerini düzenlesinler. Bazı üyelerimize destek bölümünden mesaj gönderilmiştir. Ödeme günümüz değiştirilerek bundan sonraki süreçte her Pazartesi günü olarak düzenlenecektir. Bir sonraki ödeme tarihi 04.07.2016 tarihidir. Ödeme alt limitlerimiz Ağustos ayında tekrar düzenlenerek düşürülecektir. Ağustos ayında Banka Ödemeleri 50.00 TL, İninal Ödemeleri 50.00 TL, Payza Ödemeleri 10.00 TL şeklinde devam edecektir. Skrill için Türkiye kullanıcılarına 1 Temmuz 2016 tarihi itibari ile ödeme yapılamayacaktır. Bu sebeple lütfen Payza sistemine geçiş yapınız. Payza sistemi sayesinde ödemelerinizi Bitcoin olarak %2 komisyon ile kolaylıkla çekebilir ve BTCTurk.com gibi sistemler vasıtası ile kolayca bozdurabilirsiniz. Tüm üyelerimize bol kazançlar diler, teşekkür ederiz.




  • 30/06/2016

    Önemli Duyuru! Sistem üzerinde yapmakta olduğumuz bazı hızlandırma ve optimizasyon çalışmaları sebebi ile sistem üzerindeki link istatistiklerinizi bugün göremeyebilirsiniz. Yakın zamanda üyelerimize sunacağımız yep yeni bir hizmet için bazı düzenlemeler yapıyoruz. Bu sebeple lütfen bu durumu hoş görüyle karşılarsanız seviniriz. Bu süreçte kazançlarınız ve genel ziyaretçi sayımlarınız hiçbir şekilde etkilenmeyecek olup sadece linklere ait ziyaretçi istatistikleri bu durumdan etkilenebilecektir. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz. Yeni hizmetler çok yakında sizlerle...
  • An itibari ile şu hatayı veriyor:

    Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/linktl/public_html/inc/database.class.php on line 31
    Unable to connect to database

    Hayırlı olsun site çöktü.

    Edit: 14:26 itibari ile giriş yapılabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arclight -- 9 Temmuz 2016; 14:27:21 >
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt
    BU VİDEOMUZDA EGGWARS OYNADIK BİR GÖZ ATIN DERİM:)=http://link.tl/I8NL
    BU VİDEOMUZDA SKYWARS OYNADIK BİR GÖZ ATIN DERİM:)=http://link.tl/I8NR
    BU VİDEOMUZDA TNTRUN OYNADIK BİR GÖZ ATIN DERİM:)=http://link.tl/I8NY
    BU VİDEOMUZDA EGGWARS2 OYNADIK BİR GÖZ ATIN DERİM:)=http://link.tl/I8O5

    SPONSORLUK VE İLETİŞİM İÇİN : yucelay38@gmail.com


    T-SHİRT DÜKKANIM YENİLENDİ HEMEN GÖZ AT =http://link.tl/I8Oe


    MİNECRAFT İNDİRME VİDEOM BİR GÖZ ATIN DERİM=http://link.tl/I8Z7


    MİNECRAFT PREMİUM ALMA =http://link.tl/In6I


    KANALA YENİ ATILAN VİDEOLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN ABONE OLMAYI UNUTMAYIN..


    BU LİNKTEN KANALA ABONE OLABİLİRSİN=http://link.tl/I8Or


    BU LİNKTEN WEB SİTEMİZE GÖZ ATABİLİRSİN=http://link.tl/I8Ow


    -------------------------------------------------------------------
    TIKLAYANA TIKLANIR HEPSİNE TIKLAYIN




  • 11/07/2016

    Skrill ile ödeme alan Türkiye kullanıcılarımız lütfen ödeme bilgilerinizi değiştiriniz. Skrill 1 Temmuz itibari ile Türkiye hesapları arasında ödeme gönderip-alma hizmetini durdurduğu için bu hizmeti yalnızca yabancı üyelerimize sunabiliyoruz. Hızlı ödeme alabilmeniz açısından önerimiz ödeme seçeneklerinden Payza ödeme yöntemini seçmenizdir. İlginize teşekkür ederiz. Bol kazançlar.
  • 12/07/2016

    Skrill hesabına ödeme bekleyen üyelerimiz lütfen hesap bilgilerinizi Payza sisteminden yeni hesap oluşturarak Payza ile değiştiriniz. Ödemelerinizi Payza ile haftada 3 defa hesaplarınıza alabilirsiniz. Skrill sisteminin Türkiye içinde para transferini sonlandırması sebebi ile Türkiye kullanıcılarına Skrill üzerinden para gönderimi yapamamaktayız. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 13/07/2016

    Ödemeler yapılmıştır. Skrill ile ödeme bekleyen Türkiye kullanıcılarımız lütfen ödeme bilgilerinizi güncelleyerek Payza hesap bilginizi belirtiniz. Aksi halde ödemeleriniz beklemede kalmaya devam edecektir. Skrill ödeme sisteminin 1 Temmuz tarihi itibari ile Türkiye içinde para transferlerini kapattığını tekrar bildirmek istiyoruz. Ödeme alamayan üyelerimiz lütfen hesap bilgilerini kontrol ederek Payza ile değiştirsinler. Ayrıca ödeme sistemlerine ait ödeme alt limitilerimiz Payza için 10,00 TL - Banka ve Ininal Kart için 75,00 TL şeklindedir. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 20/07/2016

    Ödemeler yapılmaya başlamıştır. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan problemler sebebi ile bankaların yurt dışına para çıkışlarında sorunlar yaşanabiliyor. Bu sebeple kısa süreli gecikmeler yaşanabilir! Elimizden geldiğince süreci hızlı tamamlamaya çalışıyoruz! Tüm üyelerimize bol kazanç diler, Ağutos ayında kazançların 1.5 kat civarında artacağı müjdesini sizlere heyecanla sunarız. Teşekkür ederiz!
  • Öncelikle merhaba

    Ben bu işe 7 temmuz günü başladım.Ödemeler haftaya 15 temmuz diyordunuz sitenizde ama 13 temmuz da ödeme yapıldı ve limitler sitede 50 tl olarak belirtilmişken 75 tl alt sınır yaparak 13 temmuz da ödeme yaptınız.Bu nasıl bir mantıkdır oraya yazılanlar doğru değilse biz nereye inanıcaz ve bu işi yapıcaz.Kafanıza göre iş yapacaksanız bunu söyleyin baştan olsun bitsin.Ben 22 temmuz yani bugün gün içerisinde ödeme beklerken siz yine 2 gün önceden yani 20 temmuz ödeme yaptınız orda sitede 22 temmuz yazarken.Ödeme yaptınız diyorsunuz ama 100 lira para yapmışım 7 temmuzdan beri ama trafik kaynağım ile ilgili bilgi talep etmişiniz ve ödeme yapmadınız.Birde ondan önce attığım mesajlarıma cevap vermiyorsunuz.Bu böyle olmaz lütfen ADAM gibi işinizi yapın parayı vermicekseniz vermiyoruz diyin böyle oyalamayın milleti.
  • 02/08/2016

    Sistem üzerinde bakım yapılmaktadır. Sevgili kullanıcımız sistemi kullanmaya devam edebilmeniz için bakım için sistemi durdurmamış olup arka planda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda panellerinizde istatistikler, kazançlar ve diğer bazı noktalarda çeşitli eksiklikler ve hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumu anlayışla karşılarsanız eğer çok seviniriz. Sizlere sunduğumuz hizmetin kalitesini yükseltebilmek adına bu optimizasyonları yapmamız gerekmektedir. Çok yakında yeni hizmetlerimiz ile sizlere eşsiz fırsatlar sunacağız. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 12/08/2016

    Sahte ziyaretçi gönderimi yapanlar sistemden uzaklaştırılacaktır. Bu sebeple çeşitli yollar ile sistemimize geçersiz trafik göndererek kazanç elde edenlerin hesapları tespit edildiği taktirde süresiz uzaklaştırılacaklardır. Ödemeler gün içerisinde tamamlanacaktır. İlginize teşekkür ederiz. Bol kazançlar.
  • Bakın Abi buna Bakarmısınız bilmem ama nasıl müslümanlarsınız ininal ödemeleri 5 haftadır yapılmıyor gerçekten sahtekarsınız millet isyan ediyor bi güzellik yapın pazartesi sabah yapın ödemeleride sevindirin bizi sizde müslümansınız abim Kazancınızın bereketi kalmaz böyle yapmayın Allah Var sözünüzü tutmadınız hani 2 hafta önce hesaplara yansıtılacaktı neden yalan söylüyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 03/09/2016

    Ödemeler 3 iş günü içerisinde yapılacaktır. Yaşanılan bekletme için özür dileriz. Ayrıca sistemimize çok yakında yep yeni bir ödeme yolu eklenecek ve sizlere daha hızlı bir şekilde ödeme yapabilmemizin önü açılıyor. Tüm üyelerimize bu müjdeyi yakın zamanda bildireceğiz. Bol kazançlar dileriz.
  • 09/09/2016

    Ödemeler tamamlanmıştır. Ödemelerle ilgili olarak ödemesini alamayanların ödeme bilgilerini kontrol etmelerini ve bize destek panelimizden bildirmelerini rica ederiz. İlginize teşekkür eder,
  • 21/09/2016

    Tüm üyelerimiz lütfen Papara.com hesap bilgilerini sistemimizde belirtsinler. Ödemeler artık Papara.com ile yapılmaktadır. Bugüne kadar bekletilme sebebi Papara.com tarafında gerçekleştirilen entegrasyon ve yasal sürecin tamamlanması ile ilgili bir durumdu. Kısa süre içerisinde ödemeler yapılmaya başlayacak ve tamamlanacaktır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 21/09/2016

    TC Kimlik Numarası zorunluluğu kaldırılmıştır. İsteyen kullanıcılar yazabilir. İlginize teşekkür ederiz. Bol kazançlar.
  • 22/09/2016

    Papara ödemelerinde cüzdan numaranız için lütfen PL ile başlayan numaryı giriniz. Hatalı cüzdan bilgileri girenlerin ödemeleri bekletilmektedir. Düzeltmeleri halinde ödemeleri yapılacaktır. Örnek: PL4157856496
  • 28/09/2016

    Tüm üyelerimiz lütfen linklerini güncellesinler. Kazançlarınız bu şekilde artışa geçecektir. En kısa zamanda kalan ödemeler tamamlanacaktır. 10 Ekim 2016 tarihi itibari ile günlük ödemeler başlıyor. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 01/10/2016

    Lütfen ödeme alamayan üyelerimiz Papara.com cüzdan bilgilerinin doğruluğundan emin olsunlar. Bazı kullanıcılarımıza cüzdan bilgilerinin hatalı olması sebebi ile ödemeleri gönderilememiştir. Taraflarının durumu düzeltmelerini bekliyoruz. Düzeltmeleri durumunda ödemeleri ilk ödeme döneminde yapılacaktır. 10 Ekim 2016 tarihi itibari ile ödemelerin günlük yapılacağını tekrar hatırlamak isteriz. Bol kazançlar diler, iyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.